Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Lutpede @ 2014 02 12, 12:14)

negana, kad švepluojat, bet gramatinių klaidų reikėtų vengti

Kas čia dabar? Nebūk bjauresnė už Steputę. Būti kandžia - mano prerogatyva. irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steputė: 12 vasario 2014 - 22:25
QUOTE(Steputė @ 2014 02 12, 23:22)
Kas čia dabar? Nebūk bjauresnė už Steputę. Būti kandžia - mano prerogatyva.  irnesakyk.gif
Laikraščiai rašo, kad gumbai...  mastau.gif  hihihi.gif

Aš jau galiu sau leisi būti kandžia tongue.gif
O gumbus tai tik laikraščiuose galima rasti. Pas mus turi būti CIBULIAI lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal visgi svogunai ( as irgi svepliuoju) biggrin.gif

Snd Senukuose buvo l. grazus baltas amarylis tik tik pradedantis skleistis, pastovejau pavepsojau , net kainos nesuzinojau o pavadinimas buvo prisegtas is 2-ju zodziu, 2-ras zodis White, 1-o neprisimenu.Parsigabent neturejau galimybes, o gaila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 12 vasario 2014 - 22:30
QUOTE(Lutpede @ 2014 02 12, 12:14)
amariliai ne gumbai  nono.gif

Laikraščiai rašo, kad gumbai... karsta.gif mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 02 12, 17:34)
Sergančių, ir/ ar išoperuotų ir pilnai neatsimaitinusių migdyti nereikėtų.

Na pas mane jis isgijas buvo ( liko puse tik buvusio svoguno), bet atejo jam metas miegot ir jis nudziovimo lapa,o sakneles naujai isleistos gyvos iki siol ( nors sausai miegojo). Ziuresim kai jis pabus, gal jam zydet siemet neleist g.gif
Nors man pernai siurpriza padare, isoperavau, isdziovinau, pasodinau I smeli, o jis isleides kelias sakneles zieda sukrove ( kai tik galejau as ji nupjoviau ) blush2.gif gajus pasirode

Aga senukuose graziu atsiveza, bet kai man is dvieju senukuose pirktu tik vienas isgyveno...as tik pasigroziu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2014 02 12, 19:31)
Jei butų norinčių mirksiukas.gif galėčiau pasidalinti Lima paugėjusiais vaikiukais ax.gif

Aš labai norėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2014 02 12, 23:31)

Čia juk ne laikraštis, o krepšinio komanda- ką jie žino apie gumbus ir svogūnus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 13 vasario 2014 - 10:02
Vienas graziausiu- Neon wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image

user posted image

Ir ilgai svajotas.... daug kartu pirktas, bet vis nepataikytas.... Evergreen wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 02 12, 22:17)
Čia Royalio "dovana". Su rudenine partija jau būtų antras svogūnas ligotas. O paskutinėje siuntoje gavau irgi viena "stiklinį". Aš palaikiau jį kaip  supuvusį, nors dabar jau pradedu abejoti
Labai panašus vaizdas šlapumo, kaip ir  rudeninio gavimo, tik čia jau visas toks svogūnas

Garantuotai grybelinė infekcija. Tikrai nenorėčiau, kad nors kas nors iš tavo namų parkeliautų į manuosius. Bjaurus grybelis. Labai ilgai sėdi tarp lukšų, dirvožemyje, praktiškai neišnaikinamas. Paskui svogūnai sustiklėja, mumifikuojasi, išdžiūva arba supūva. Jaučiu taip ir platinate viena kitai, nes kitaip iš kur tie atseit "užmiegantys" vaikai arba sudžiuvę svogūnai. Brrr. irnesakyk.gif

Rašyk pretenziją Roaliui, įvardink kaip neaiškios kilmės infekcija užkrėsti svogūnai. Irgi mat, labai geros reputacijos platintojas atsirado - kaip Lietuvon tai prašau bjaurasties. irnesakyk.gif

O apskraitai, tai tau reikėų susimąstyti, ar nepakeitus hobio. Labai jau visokios negandos prie tavęs limpa. Man čia kaip ženklas iš AUKŠČIAU. Gal tu geiau kokiu riedučių sportu užsiimk, ar ką... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2014 02 13, 13:12)
Garantuotai grybelinė infekcija. Tikrai nenorėčiau, kad nors kas nors iš tavo namų parkeliautų į manuosius. Bjaurus grybelis. Labai ilgai sėdi tarp lukšų, dirvožemyje, praktiškai neišnaikinamas. Paskui svogūnai sustiklėja, mumifikuojasi, išdžiūva arba supūva. Jaučiu taip ir platinate viena kitai, nes kitaip iš kur tie atseit "užmiegantys" vaikai arba sudžiuvę svogūnai. Brrr.  irnesakyk.gif

Rašyk pretenziją Roaliui, įvardink kaip neaiškios kilmės infekcija užkrėsti svogūnai. Irgi mat, labai geros reputacijos platintojas atsirado - kaip Lietuvon tai prašau bjaurasties.  irnesakyk.gif

O apskraitai, tai tau reikėų susimąstyti, ar nepakeitus hobio. Labai jau visokios negandos prie tavęs limpa. Man čia kaip ženklas iš AUKŠČIAU. Gal tu geiau kokiu riedučių sportu užsiimk, ar ką...  irnesakyk.gif

Jūsų žiniai dar tik neseniai įsigyti naujokai ir niekam jų neplatinau. Royaliui jau parašyta.
Na jei tik tokios negandos yra, tai dėl jų gyvent galima. Žodžiu keli svogūnai pretenduoja kelionei į konteinetį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 13 vasario 2014 - 12:27
QUOTE(Ice tea @ 2014 02 13, 12:20)
Vienas graziausiu- Neon wub.gif  wub.gif  wub.gif
Ir ilgai svajotas.... daug kartu pirktas, bet vis nepataikytas.... Evergreen wub.gif  wub.gif  wub.gif

Infarktą galima gaut! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2014 02 13, 13:20)
Vienas graziausiu- Neon wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tikrai nuostabaus grožio, pritariu tau. Man jis toks lyg spalvotu pieštuku nuspalvintas, uch kaip laukiu saviškio wub.gif
Atsakyti