QUOTE(GIZZI5 @ 2014 02 12, 22:49)
Pakankamai info, kad pasidomėjus ir šiek tiek savo sveiko proto pridėjus, bent kas pavyktų.
Lauksiu parodant ką išgelbėjai
Sutinku, kad info daug, kad gali pasimesti tarp jos, o čia temos pirmam puslapyj tai nereali santrauka pagrindinių naudingų dalykų, operacijos fotoreportažas - tai pagarba žmogui, jį padariusiam, nebuciau gyvenime drįsus taip pjaustyti - bet nuoširdžiai sakau iš patirties, kad kartais sveiko proto viskam ir neužtenka... kai turi žinių ir patirties tai daug veiksmų atrodo visai logiškai iš to išplaukiantys, bet kai kažką pradedi naujo, tai kiekvieną kartą rodos atrandi Ameriką

gal, kad tie svogūnai mano per vasarą visai atsigavo, man net i galvą neatejo jų nemigdyt... bet dabar pagalvoju, kad visai jiems būtų tikę ir ant palanges namuose, būtų dar paaugę... na bet iš klaidų mokomės ir taip pamokas geriau įsisavinam

. dėl to sakau, kad kitom praverstų.
nu kaip čia nepasirodysi

prie šito buvo etiketė, vaizduojanti raudona Amarilį, jokio pavadinimo, tai tikriausiai kažkas raudono, bet jau sakau, kad savas žiedas - tai juo bet kokiu atveju bus pasigirta
QUOTE(Ice tea @ 2014 02 13, 12:20)
Gražūs abu, bet man Evergreen labiau
QUOTE(Lutpede @ 2014 02 13, 13:18)
Jūsų žiniai dar tik neseniai įsigyti naujokai ir niekam jų neplatinau. Royaliui jau parašyta.
Na jei tik tokios negandos yra, tai dėl jų gyvent galima. Žodžiu keli svogūnai pretenduoja kelionei į konteinetį

Idomu, ką siuntėjas atsakys, šiaip turėtum turėti teisę į pinigų gražinimą.