Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Afigena @ 2014 04 21, 12:55)
Jokių abejonių!

+1 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2014 04 21, 13:55)
O ar turėjote prieš tai šiuos kvepalus? Mamai padovanojau J'ADORE (ir gi testeris), tai laikosi puikiai visą dieną. Šiaip, kiek esu pirkusi iš Mantuko, viskas čiki briki thumbup.gif . Jokių abejonių!
Be to, tai, kad originalūs ir brangūs kvepalai, dar nereiškia, jog laikys keliolika valandų. Pati turiu kur kas prabangesnių ir brangesnių kvepalų, kurie, deja, visiškai nelaiko kvapo.

dabar su parduotuves negaliu palyginti, bet anyta turi pirktus tokius pat, jau perka ne pirmą, tai man kvapas laikosi jos edt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cirkas @ 2014 04 21, 21:22)
dabar su parduotuves negaliu palyginti, bet anyta turi pirktus tokius pat, jau perka ne pirmą, tai man kvapas laikosi jos edt.  g.gif

gal pas anytą fake'as rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 04 21, 21:32)
gal pas anytą fake'as  rolleyes.gif

Gali būti, juk pirktas duty free. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cirkas: 21 balandžio 2014 - 20:38
Užpurškit ant lapuko ir padėkit į šalį, o po kelių valandų pauostykit, ar tikrai taip jau nieko nesijaučia wink.gif

Man atrodo, čia tas atvejis, kai pripranti prie kvapo ir nebejauti. Kad kiti nieko neužuodžia, tai pasitaiko. Daugiau pasipurškit, ir užuos. O be to, dauguma Dior'ų reformuluoti ir trumpiau laikosi, nei seniau.
Atsakyti
QUOTE(Cirkas @ 2014 04 21, 01:22)
schmoll.gif Pirkau iš http://kvepalai.fweb.lt/ Christian Dior J'adore EDT 100ml testerį , išvaizda atitinka originalą, bet kvapo nelieka labai greitai, pasipurškus po keliolikos minučių nebejaučiu ir aplinkiniai nereaguoja, net paklausus nustemba, kad pasikvepinusi esu. Žodžiu, aš nusivylus. schmoll.gif

zinot, su tuom laikymusi labai idomus dalykai kartais vyksta... man su vienais kvepalais buvo panasi istorija (Hermes Jour). skundziausi, kad nesilaiko man visai, nejauciu kvapo, isgaruoja per rekordini laika, bet greitu metu pojuciai pasikeite, kvapas mane net kone uzdusino, teko atsisakyt. nezinau, del ko taip, gal moteru ciklas isdaigas krecia, gal oras (karsta/ salta) kazkiek prisideda. bet ir siaip is asmenines patirties, edt nelabai tinkamas purksti ant drabuziu, ant odos ir geriau atsiskleidzia tikrasis kvapas, ir laikosi siek tiek geriau, nors kas ten tas geriau, vis tiek nepalyginsi su edp dazniausiai, bet ir tas laikymasis labai individualus, kai kuriu liniju gan padorus, beveik kaip edp, o kai kuriu psyk ir neber kvapo. taip kad siulyciau nenusivilt ir naudot toliau, gal naujai atsiskleis po tam tikro laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 04 22, 11:54)
zinot, su tuom laikymusi labai idomus dalykai kartais vyksta... man su vienais kvepalais buvo panasi istorija (Hermes Jour). skundziausi, kad nesilaiko man visai, nejauciu kvapo, isgaruoja per rekordini laika, bet greitu metu pojuciai pasikeite, kvapas mane net kone uzdusino, teko atsisakyt. nezinau, del ko taip, gal moteru ciklas isdaigas krecia, gal oras (karsta/ salta) kazkiek prisideda. bet ir siaip is asmenines patirties, edt nelabai tinkamas purksti ant drabuziu, ant odos ir geriau atsiskleidzia tikrasis kvapas, ir laikosi siek tiek geriau, nors kas ten tas geriau, vis tiek nepalyginsi su edp dazniausiai, bet ir tas laikymasis labai individualus, kai kuriu liniju gan padorus, beveik kaip edp, o kai kuriu psyk ir neber kvapo. taip kad siulyciau nenusivilt ir naudot toliau, gal naujai atsiskleis po tam tikro laiko smile.gif

Ačiū, kad guodžiat, bet ne man vienai mano pirkinys nesijaučia, mano šeima nepastebi, net man paklausus, ir ne vieną dieną, o purškiau ant visur... Kas kita, kai tik vieną kartą papurškiau givenchy very irresistible... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cirkas @ 2014 04 22, 22:19)
Ačiū, kad guodžiat, bet ne man vienai mano pirkinys nesijaučia, mano šeima nepastebi, net man paklausus, ir ne vieną dieną, o purškiau ant visur... Kas kita, kai tik vieną kartą papurškiau givenchy very irresistible... doh.gif

Tai nebandėt purkšt ant popieriaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 22 balandžio 2014 - 21:36
QUOTE(katalike @ 2014 04 22, 22:35)
Tai nebandėt purkšt ant popieriaus?

bandžiau, lieka vos vos kvapas, blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 04 22, 10:54)

drinks_cheers.gif va labai teisingai parašyta. Buvau labai nusivylusi YSL "Belle D'Opium", visiškai nelaikė, nejaučiau žiemą. Pasidėjau giliai į lentyną. Dabar pasikvėpinau, visi aplink užuodžia, darbe klausia kvepalų pavadinimo. Bet aš pati tai visiškai neužuodžiu blink.gif
Atsakyti
http://perlago.lt/

Ar nebus tai naujas pigu.lt projektas? smile.gif
Atsakyti
Laba,

Turiu klausima, o koks beta.lt patikimumas? Nusipirkau Calvin Klein Obsession Night moteriskus ir ramybes neduoda, kad kodukas buvo ispaustas ant celofano, o ne ant pacios dezutes, be to, pora oro burbuliuku yra stikle…. ir siaip buteliuko virsus prie purkstuko toks nelabai dailus… Kvapas laikosi ne per ilgiausiai, bet padoriai… Gal kazkam teko susidurti su beta.lt kvapais? O gal CK Obsession Night nera jau toks dailus butelaitis? 4u.gif g.gif blush2.gif
P.s. ACIU labai katalike uz gardumyna - Reminiscence Patchouli wub.gif 4u.gif
Atsakyti