Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(andorinha @ 2014 05 15, 08:53)
Originalumo taip nepatikrinote, ji galima nustatyti tik lyginant buteliuka su originaliu. Jei abejojate ar kvepalai nepadirbti, geriau kelkite nuotrauka i foruma.

man visad labai keistai skamba aklas pasitikejimas tais kodukais g.gif taigi, negi taip sunku paimt originalu butelaiti, vienas i viena "nupilt" nuo jo viska, taip pat ir koduka ir voilà... niekad i ji nesiorientuoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 05 15, 15:56)
man visad labai keistai skamba aklas pasitikejimas tais kodukais  g.gif taigi, negi taip sunku paimt originalu butelaiti, vienas i viena "nupilt" nuo jo viska, taip pat ir koduka ir voilà... niekad i ji nesiorientuoju  unsure.gif

nu bet tikrai naivu tiketi, kad tai mission impossible, juk tas kodukas ( wub.gif ) nera parfumerine panaceja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 15 gegužės 2014 - 15:07
QUOTE(Danela @ 2014 04 26, 21:56)
As kaip suprantu Beta.lt jau pats tapo importuotoju ir dalį prekių vežasi. Ir ant šių kvepalų yra lipdukas, kad importuotojas Cherry media LT, o tai ir yra beta…
Prisegu foto, kai kur itartinas vietas pazymejau raudonai
user posted image

Kodukas yra tik ant celofano, o ant dezutes nera….
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

daugiau nezinau kaip dar pafotkinti… Nuotraukos nelabai ryskios, bet kazkas matosi...

Sakyčiau padirbti. Surasyta: france, usa. Turi buti parasyta tik viena salis, arba pabraukta kur pagaminta. Brokas buteliuko. Kazkas dugne mėtosi. Ir kodo salies tokio nera 088, keturiu skaiciu kodas jokiu budu normaliai nebuna ant pleveles. Nebepirkit is nezinomu pardaveju, geriau pataupyt bet tikra daikta nusipirkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo forestberry: 18 gegužės 2014 - 10:30
QUOTE(forestberry @ 2014 05 18, 11:19)
Sakyčiau padirbti. Surasyta: france, usa. Turi buti parasyta tik viena salis, arba pabraukta kur pagaminta. Brokas buteliuko. Kazkas dugne mėtosi. Ir kodo salies tokio nera 088, keturiu skaiciu kodas jokiu budu normaliai nebuna ant pleveles. Nebepirkit is nezinomu pardaveju, geriau pataupyt bet tikra daikta nusipirkt.

Tik nereikia gąsdinti. Gali būti USA ir France ant to paties lipduko. Brūkšninis kodas šių kvepalų pas mane taip pat prasideda 088, o kvepalai 100% originalūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 18 gegužės 2014 - 10:50
QUOTE(katalike @ 2014 05 18, 11:50)
Tik nereikia gąsdinti. Gali būti USA ir France ant to paties lipduko. Brūkšninis kodas šių kvepalų pas mane taip pat prasideda 088, o kvepalai 100% originalūs.

Turi visada buti pabraukta salis, pas mane yra 3 kvepalai kur pabraukta salis ir vieni kur nurodyta viena salis (is douglas ir kristianos). Ir buteliukas kelia itarimu. Bet jei kvapas patinka tai purkskites i sveikata.
Atsakyti
QUOTE(forestberry @ 2014 05 18, 21:38)
Turi visada buti pabraukta salis, pas mane yra 3 kvepalai kur pabraukta salis ir vieni kur nurodyta viena salis (is douglas ir kristianos). Ir buteliukas kelia itarimu. Bet jei kvapas patinka tai purkskites i sveikata.

Na, as su katalike gincytis nedrisciau rolleyes.gif
Pagal jusu teorija, beveik visi mano YSL kvepalai yra fake biggrin.gif
Atsakyti
su kodu ESCENTUAL25, iki gegužės 26 d. escentual.com 25 proc. viskam (bent jau taip rašo smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 24, 11:41)
su kodu ESCENTUAL25, iki gegužės 26 d. escentual.com 25 proc. viskam (bent jau taip rašo smile.gif)

aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 05 18, 22:44)
Na, as su katalike gincytis nedrisciau  rolleyes.gif
Pagal jusu teorija, beveik visi mano YSL kvepalai yra fake  biggrin.gif

Pas mane ant visu kvepalu buteliuku yra pabraukta is kur jie.
Atsakyti
QUOTE(forestberry @ 2014 05 31, 00:10)

o pas mane ne ant visų... ir dar ant Burberrio hieroglifą radau user posted image

rytoj išmetu visą savo lentyną lauk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 30 gegužės 2014 - 23:35
QUOTE(forestberry @ 2014 05 31, 00:10)

Tai jums pagal spec uzsakyma kvepalus bei ju tara gamina 4u.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 31, 00:33)
rytoj išmetu visą savo lentyną lauk  biggrin.gif

prasyciau mesti i mano siuksliu deze (siuntima apmokesiu) ax.gif
Atsakyti
Gal kas zinot tarpininka escentual.com ax.gif i az parekomenduokit, aciu 4u.gif
Atsakyti