Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Monmorensi @ 2014 06 11, 22:52)
paskutiniu metu iš jų eina gan ilgai. bet dingęs dar nei vienas nebuvo.

apie draudimus siunčiant Royal Mail

ačiū 4u.gif
Atsakyti
esu skaicius geru atsiliepimu apie kvepalusala.lt, bet kainos labai neitikinancios- 100 ml Dior Poison- apie 200 lt., niekur nemaciau tokiu kainu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2014 06 16, 07:54)
esu skaicius geru atsiliepimu apie kvepalusala.lt, bet kainos labai neitikinancios- 100 ml Dior Poison- apie 200 lt., niekur nemaciau tokiu kainu  g.gif

Galima rast ir dar pigiau:
http://originaluskve...o...r&limit=100

Abejose parduotuvėse kvepalai originalūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 16 birželio 2014 - 09:29
QUOTE(katalike @ 2014 06 16, 10:24)
Galima rast ir dar pigiau:
http://originaluskve...o...r&limit=100

Abejose parduotuvėse kvepalai originalūs.

aciu, pabandysiu smile.gif
Atsakyti
Merginos, ar kas pirkote paskutiniu laiku is kosmetika.lt? Uzsisakiau preke, buvo parasyta kad pristatymas kita darbo diena, taciau jau praejo 5 dienos- ni sluhu, ni duhu unsure.gif Paskambinau nurodytu telefonu- atjungtas. Itartinai atrodo kazkaip, o bet taciau pirkau is ju pries keleta metu- viskas tvarkoj buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 16 birželio 2014 - 12:41
QUOTE(lassie172 @ 2014 06 11, 14:34)
Jus man paaiskinkit. Neapsiziurejus kovo men. nusipirkau kvepalus is kosmetika.lt, prekes negavau, bet paskui pasiskaiciau, kad jie nuo 2012 niekam tu prekiu ir nesiuncia... Imone veikia tvarkingai, sodrai atsiskaito... Kaip ir visi kreipiausi i vartotoju teises, bet skundas galima sakyt nenagrinejamas, lauks kol geranoriskai grazins pinigus.. O kaip kiti apgauti vartotojai ir pats faktas, kad imone kelis metus sukciauja? Kazkaip nepatinka man toks eparduotuviu kontroliavimas g.gif

Va, ne visai senas postas, Amarili.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 06 16, 13:59)
Va, ne visai senas postas, Amarili.

doh.gif doh.gif doh.gif
Reikia prasyti HappyAngel kad butinai ikeltu i nepatikimu parduotuviu sarasa verysad.gif
Kaip suprantu, su savo 75lt galiu atsisveikinti g.gif Pirma kart man toks atvejis per visus tuos metus kai aktyviai perku internetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 16 birželio 2014 - 13:09
o tai ką, nuo 2012 nebesiunčia ir nieks nieko g.gif o jeigu į policiją kreiptis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 06 16, 15:54)
o tai ką, nuo 2012 nebesiunčia ir nieks nieko g.gif o jeigu į policiją kreiptis g.gif

Kazkas rase, kad i policija galima kreiptis jei tik didesne nei 120 lt suma g.gif Na bet geras biznis- atidarai parduotuve, renki pinigus ir nieko nesiunti pirkejams- cia turbut tik pas mus LT tokie dalykai gali metu metais visiems zinant testis...
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2014 06 16, 16:51)
Kazkas rase, kad i policija galima kreiptis jei tik didesne nei 120 lt suma  g.gif  Na bet geras biznis- atidarai parduotuve, renki pinigus ir nieko nesiunti pirkejams- cia turbut tik pas mus LT tokie dalykai gali metu metais visiems zinant testis...

Kolektyvinį galima rašyt policijai.
Atsakyti
Kažin o kaip su parduotuvę swoho.lt, gal yra ten pirkusių, galite pasidalinti? wub.gif
Rašiau jau prieš porą dienų, bet niekas kol kas neatsiliepia...ir info apie juos mažai
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 06 16, 16:54)

Daug skundu tarnybai prirasyta, nereaguoja, nes tipo negali susisiekt... Apsurdas. Dar labai juokinga, kad parduotuves asortimentas kas kart atsinaujina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lassie172: 17 birželio 2014 - 14:18