Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

Siandien saskaitoj radau grazintus pinigus. Cia turbut labai man pasiseke g.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2014 06 17, 17:11)
Siandien saskaitoj radau grazintus pinigus. Cia turbut labai man pasiseke  g.gif

Perskaite zinutes biggrin.gif juk uz finansini sukciavima gresia iki 8 metu nelaisves smile.gif reikia paviesinti sita sukciu kontora, nes veikia jie labai graziai apeidami istatymu spragas...
Atsakyti
Sveikutės merginos 4u.gif

gal žinot ar originalūs kvepalai parduodami tinklapyje kvepalai.us? g.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2014 06 17, 16:54)
Perskaite zinutes biggrin.gif  juk uz finansini sukciavima gresia iki 8 metu nelaisves smile.gif  reikia paviesinti sita sukciu kontora, nes veikia jie labai graziai apeidami istatymu spragas...

Aferistai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2014 06 17, 15:16)
Daug skundu tarnybai prirasyta, nereaguoja, nes tipo negali susisiekt... Apsurdas. Dar labai juokinga, kad parduotuves asortimentas kas kart atsinaujina.

tai ne tarnybai, o kooperuotis su kitais nukentėjusiais ir į policiją.
Atsakyti
QUOTE(Sankcija- @ 2014 06 17, 16:00)
Sveikutės merginos  4u.gif

gal žinot ar originalūs kvepalai parduodami tinklapyje kvepalai.us?  g.gif ačiū  4u.gif

Originalus, tik ilgai reikia laukti kol atsiuncia. Ilgai neatsako i emailus 4u.gif
Atsakyti
Gal yra pirkusių iš :
http://www.rde.lt/ca...i-kvepalai.html
Ieškomus radau čia pigiausiai,tik dar laukiu pristatant...Mokėčiau atsiimant,bet rūpi,ar tikrai originalus siūlo.
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2014 06 17, 20:10)
Originalus, tik ilgai reikia laukti kol atsiuncia. Ilgai neatsako i emailus 4u.gif

aciuks.gif

O gal kuri žinot ar membershop.lt portale kvepalai originalūs? g.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sakykit,o fragranceshop.com yra originalus kvepalai? g.gif per si puslapi uzsakineja tarpininkes is USA,o internete teko paskaityti ivairiu atsiliepimu,kad yra kaikam teke gauti ir neoriginaliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(greeny1231 @ 2014 06 19, 13:37)
Sakykit,o fragranceshop.com yra originalus kvepalai?  g.gif per si puslapi uzsakineja tarpininkes is USA,o internete teko paskaityti ivairiu atsiliepimu,kad yra kaikam teke gauti ir neoriginaliu  g.gif

Esu pirkusi ten gana seniai, buvo originalūs wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 19 birželio 2014 - 15:39
QUOTE(katalike @ 2014 06 19, 16:37)
Esu pirkusi ten gana seniai, buvo originalūs wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri esate pirkusios kvepalus iš tiptop.lt? Reikalingi Jil Sanders "Sensations", o juos ne taip jau ir lengva gauti doh.gif
Atsakyti