Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Monteverte @ 2014 07 10, 11:44)
Nežinau kas ten aktualaus begali būti kažkam. Pasirodė, kad fragrancenet siuntimo kaina į Lietuvoą tikrai užaukštinta nerealiai ir jie dar kažkokių gal iš džiunglių pabėgusių prisamdę, nes aiškiausiai užduodi jiems išsamų klausimą, o jie tame klausime užsikabina tik už vieno žodžio ir automatiniu paruoštu atsakymu atsako visai ne į temą. Neįsiaizduoju kas perka iš tokios parduotuvės ir kaip ji pažymėta prie patikimų g.gif
Končiukė - modelis, nepavydėk, kad ne tu jos vadybininkė tongue.gif

Aš iš ten pirkau ne kartą. Kvepalai buvo originalūs, o siunčiausi per tarpininkę.
Atsakyti
ar cia patikima?
http://www.parfum24....est-Belle-.html
Atsakyti
patikimos ir nepatikimos parduotuvės
Atsakyti
sveikos, o gal kas zinot kaip su kvepalu pirkimu is beta.lt? ar galima pasitiket? g.gif
Atsakyti
labai reikia patarimo. drauge iesko limituoto ledimo kvepalu, randam tik keliose e-parduotuvese. man tinklapiu pavadinimai absoliuciai nieko nesako, nedrisciau nei vienam pirkt, bet kai kitur nera...
kvepinkis.lt
kvepalai.us
rebuild.lt
aroma24.lt

kur rekomenduotumet kreiptis, nepaves, ar originalus kvepalai? sarase tai tik kvepalai.us randu, ir tai su klaustuku, nes buvo tam tikru keblumu
ir kas per paukstis kvapuoaze.lt? cia gal www.kvepaluoaze.weebly.com reinkarnacija?
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 08 07, 20:36)
kvepalai.us

Iš čia nepirkčiau, o visi kiti... - nežinau, rinkčiausi kur pigiau ar kur atsiimti Vilniuj galima greitai, kol kas nesu bandžiusi
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 08 07, 20:00)
Iš čia nepirkčiau, o visi kiti... - nežinau, rinkčiausi kur pigiau ar kur atsiimti Vilniuj galima greitai, kol kas nesu bandžiusi

matyt, reikes bandyt "ant durniaus", rebuild.lt, berods, pigiausia... kvepalai ne kazin kas, lolita lempicka, tai daug nekainuoja, bet kad internete, pasirodo, nemazai siulomu analogu po 30 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 08 07, 19:36)

pirkau vieną kartą iš aroma24.lt, viskas buvo gerai. irgi limituoto leidimo kvepalus, po mano nusipirkimo kvepalai iš puslapio dingo, tai džiaugiausi įsivaizduodama, kad nukoviau paskutinį butelaitį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 08 07, 20:30)
pirkau vieną kartą iš aroma24.lt, viskas buvo gerai. irgi limituoto leidimo kvepalus, po mano nusipirkimo kvepalai iš puslapio dingo, tai džiaugiausi įsivaizduodama, kad nukoviau paskutinį butelaitį  biggrin.gif

aroma24, pasirodo, ju jau nebeturi doh.gif pasenusi puslapi paieska ismete. tai beliko kvepinkis bei rebuild doh.gif na bent jau kazkas, abudu puslapio aprasyme dievagojasi, kad originalus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 08 07, 18:36)
labai reikia patarimo. drauge iesko limituoto ledimo kvepalu, randam tik keliose e-parduotuvese. man tinklapiu pavadinimai absoliuciai nieko nesako, nedrisciau nei vienam pirkt, bet kai kitur nera...
kvepinkis.lt
kvepalai.us
rebuild.lt
aroma24.lt

kur rekomenduotumet kreiptis, nepaves, ar originalus kvepalai? sarase tai tik kvepalai.us randu, ir tai su klaustuku, nes buvo tam tikru keblumu
ir kas per paukstis kvapuoaze.lt? cia gal www.kvepaluoaze.weebly.com reinkarnacija?

Kvepalai.us yra originalus, bet labai ilgai reikia laukti, pardavejas neatsakineja i emailus (esu jau cia temoje rasiusi savo "nuotykiu" istorija) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2014 08 08, 20:09)
Kvepalai.us yra originalus, bet labai ilgai reikia laukti, pardavejas neatsakineja i emailus (esu jau cia temoje rasiusi savo "nuotykiu" istorija)  4u.gif

taip, nesolidziai atrodo sad.gif aciu pasisakiusioms 4u.gif
Atsakyti
sveiko, ar pigu.lt originalus kveplailai? radau gera kaina kvepalus Tom Ford, tai nezinau, pirkti ar ne... g.gif o originaluskvapalai.com? nes is vis kaina juokinga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrulka3: 10 rugpjūčio 2014 - 12:52