Mano viena pažįstama irgi panašiai skundėsi pirkiniu iš tos parduotuvės. Bet atvirai pasakius nepriėmiau už rimtą ir giliau nesidomėjau. Nieko sau įdomybės prasidėjo šiam pasauly
. Papasakokit kaip baigsis ši istorija
QUOTE(Geltona * @ 2014 02 18, 16:12)
teko teko
, na ne man, bet mano draugė lygiai taip pat nusipirko iš pigu.lt kvepalus, o paskui lakstė po visas parduotuves, lygino...taip, kad tokie atvejai tikrai ne vienetiniai...bet pakankamai norinčių pabandyti pačios 
O dar daugiau buvo patenkintų. Jeigu kreiptum dėmesį į kiekvieną neigiamą atsiliepimą, tai Lietuvoj išvis neturėtum kur nusipirkti kvepalų. Įveskit į google "Kristiana" ir įsitikinsit. Aš tai tikrai ne visais blogais atsiliepimais pasitikiu. Bet jeigu žmogus nuėjo, palygino, ir visai ne tas, tai kyla įtarimas. O šiaip esu daug kartų pirkusi pigu.lt ir viskas buvo gerai, tai man didžiausias rodiklis. Įdomu, kaip pasibaigs šita istorija su Hypnotic Poison. Galbūt teks pakeisti nuomonę. Bet šiaip dabar yra ir geresnių parduotuvių (kainų prasme).
Katalike, as irgi esu pirkus kvepalus is Pigu.lt. va tiksliai 3 kartus, vyrui karta ir sau 2 kartus! Ir buvau patenkinta, netgi labai! Kiekvienas turi savo patirti ir jei kitiems sekasi ten pirkti galiu tik pasidziaugti!
As va viena karta uzkliuvusi, daugiau tiesiog nebegaliu pasitiketi, nes uzkliuvau pati. Mastau lygiai kaip ir Jus, na ka ten tas vienas neigiamas atsiliepimas, jei tiek patenkintu...gal tikrai tik man vienai taip nepasiseke.....
Beje negaliu pasakyti kad kvapas visai kitoks , jis hypnotikas (hypnotiko poisono atgarsiai jauciasi) TIK lyg butu praskiestas alkoholiu (GEROKAI), jau seniai panasiai ka ir bejauciau...primena, tuos kvepaliukus mergaitems su priceses atvaizdu...zodziu graudu...149lt vis tik pinigai. Va jau keik laiko praejo, o ranka su Doulaso vis kvepia - skaniai, o mano hypnotiko jau neber.
sian jau nevaziuosiu, moraliskai isvargau, ryt pranesiu kaip man viskas baigesi....
As va viena karta uzkliuvusi, daugiau tiesiog nebegaliu pasitiketi, nes uzkliuvau pati. Mastau lygiai kaip ir Jus, na ka ten tas vienas neigiamas atsiliepimas, jei tiek patenkintu...gal tikrai tik man vienai taip nepasiseke.....
Beje negaliu pasakyti kad kvapas visai kitoks , jis hypnotikas (hypnotiko poisono atgarsiai jauciasi) TIK lyg butu praskiestas alkoholiu (GEROKAI), jau seniai panasiai ka ir bejauciau...primena, tuos kvepaliukus mergaitems su priceses atvaizdu...zodziu graudu...149lt vis tik pinigai. Va jau keik laiko praejo, o ranka su Doulaso vis kvepia - skaniai, o mano hypnotiko jau neber.
sian jau nevaziuosiu, moraliskai isvargau, ryt pranesiu kaip man viskas baigesi....
QUOTE(jolantele-lele @ 2014 02 18, 16:45)
Mastau lygiai kaip ir Jus, na ka ten tas vienas neigiamas atsiliepimas, jei tiek patenkintu...gal tikrai tik man vienai taip nepasiseke.....
Na, ne visai taip
Jūsų atveju aš tikiu. Gal ir patys pigu.lt turi įtarimų, jei sutiko priimti pretenziją.
Bet issivaizduokit jei tokiu kvepalu dovanai nupirktumet?
Juk dovanos neispakuosi pauostyti
Nu mano patirtis labai panasi su pigu.lt, nes dabar turiu 3 skirtingus buteliukus tu paciu kvepalu, kuriais kvepinuosi jau ne vieni metai: is pigu.lt, pirkta usa ir pirkta lt kitoje parduotuveje, tai vieninteliu kvepalu is pigu.lt kvapas kitoks, o ir buteliukai skiriasi
is tikro gaila, kad neuzsiemiau pabandyt del grazinimo
QUOTE(Tantamm @ 2014 02 18, 19:03)
Bet issivaizduokit jei tokiu kvepalu dovanai nupirktumet?
Juk dovanos neispakuosi pauostyti 
užtat nereik dovanot kvepalų
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 18, 19:30)
Nu cia kaip pasakius . man butu buve nuostabi dovana jei padovanotu tai kas patinka
Papildyta:
Oi, dabar galvoju gal jau ir b-a.lt nepasitiketi
QUOTE(Tantamm @ 2014 02 18, 19:32)
tai va būtent. "jeigu"
QUOTE(Tantamm @ 2014 02 18, 19:34)
O jais kodėl