Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(jolantele-lele @ 2014 02 19, 13:34)
Sveikos,

Zodziu tesiu savo istorija su HP klastote. Zodziu vakar buvau labai pikta ir pasiryzus vaziuoti i pigu.lt garantini aiskintis. Siandien nusprendziau kad nevaziuosiu visgi...ismeginau ryte kveplaus, galvojau gal rimtai kakzas su uosle buvo, bet ne - spirituku nesa, nelaiko...nusprendziau kad nelaimesiu as nieko, neesu konfliktiskas zmogus, sunku man butu kazka issidereti...
Deja paliksiu viska kaip yra....man buvo tikrai gera pamoka.

console.gif O parduotuvėj koks testeris buvo - seno leidimo ar naujo?

Nufotkinkit, jei nesunku, buteliuką ir jo dugną.
Atsakyti
...nusprendziau kad nelaimesiu as nieko, neesu konfliktiskas zmogus, sunku man butu kazka issidereti...

biggrin.gif Jus dar nepabandete kovoti, o jau nusprendet, kad nieko nelaimesite... Va taip visada... kur nereikia, ten kovojam, kur reikia ir privalom "aj, tieko jau to". As taip pat nesu konfliktiskas zmogus, bet eiciau iki galo. Bent sazine butu svari, kad nors pabandziau.
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2014 02 19, 15:03)
As taip pat nesu konfliktiskas zmogus, bet eiciau iki galo. Bent sazine butu svari, kad nors pabandziau.

drinks_cheers.gif as tai pat bent jau pameginciau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Zodziu tesiu savo istorija su HP klastote. Zodziu vakar buvau labai pikta ir pasiryzus vaziuoti i pigu.lt garantini aiskintis. Siandien nusprendziau kad nevaziuosiu visgi...ismeginau ryte kveplaus, galvojau gal rimtai kakzas su uosle buvo, bet ne - spirituku nesa, nelaiko...nusprendziau kad nelaimesiu as nieko, neesu konfliktiskas zmogus, sunku man butu kazka issidereti...

va tai tau... unsure.gif cia jau tiesiog iseina grynai parduotuves garbes reikalas, iki galo issiaiskint ir patvirtint ju gera varda arba paneigt. kaip taip, pabegat? unsure.gif jei be didesniu spyriojimusi grazintu pinigus, tai pripazintu kalte, vadinasi. ne skatiko neverti tada ju originalumo garantai. nors linkstu, aisku, labiau prie tokio varianto, kad isjuoktu ir parekomenduotu pradziai irodyti, o tada jau ir kreiptis unsure.gif bet principo reikalas
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2014 02 18, 20:43)
Mesiu akmenį į Pigu daržą, nors ne apie kvepalus. Buvo pirktas išmanusis įmonės vardu. Nuo pirmos savaitės išlindo brokas. Taisėm, taisėm, taisėm taip metus laiko, trūko nervai paprašėm gražinti pinigus arba keisti prekę. Telefonu jie kalba gražiai ir meiliai, bet realybėje nieko nepešėme. Įmonių negina NMPI, jei nori kreipkis į teismą, gal ką išloši. Buvo daryta brokuoto telefono ekspertizė. Išvada - skirtas ne Lietuvos rinkai. Finale, kažką papimpino, papildomai mokėti nereikėjo, ir teko su tuo ''išmaniuoju'' apsižanyti.
Peržegnojau Pigu lt. pusę. Pigiai ir gerai nebūna.

tokiu istoriju, deja, yra apie kiekviena stambesne ar mazesne Lietuvos parduotuve. yra ir teigiamu, ir neigiamu pavyzdziu. kolege pernai pirko pigu.lt ismanuji, labai patenkinta. taigi, cia jau apskritai klausimas iskyla del vezamu prekiu kokybes, ka bepirktum, greiciausiai dalyvausi loterijoj "pasiseks/ nepasiseks"
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 02 19, 19:20)
tokiu istoriju, deja, yra apie kiekviena stambesne ar mazesne Lietuvos parduotuve. yra ir teigiamu, ir neigiamu pavyzdziu. kolege pernai pirko pigu.lt ismanuji, labai patenkinta. taigi, cia jau apskritai klausimas iskyla del vezamu prekiu kokybes, ka bepirktum, greiciausiai dalyvausi loterijoj "pasiseks/ nepasiseks"

Moralas buvo ne apie nekokybiškas prekes, visur jų pasitaiko, o apie parduotuvės požiūrį į klientą, problemų sprendimą. Asmeniškai turiu auksinio (ar kokio ten) kliento statusą Pigu svetainėje, pirkta buitinė technika. Garantinio remonto niekam neprireikė. O va piktybiškas nekokybiško telefono nusikratymas verčia susimąstyti - tai kaip būtų televizoriui sugedus. Ar dar kam.
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2014 02 19, 19:37)
Moralas buvo ne apie nekokybiškas prekes, visur jų pasitaiko, o apie parduotuvės požiūrį į klientą, problemų sprendimą. Asmeniškai turiu auksinio (ar kokio ten) kliento statusą Pigu svetainėje, pirkta buitinė technika. Garantinio remonto niekam neprireikė. O va piktybiškas nekokybiško telefono nusikratymas verčia susimąstyti - tai kaip būtų televizoriui sugedus. Ar dar kam.

klausykit, kaimynai pirko kitoj zymioj bei stambioj parduotuvej brangu televizoriu. atveze namo, ijunge, pradejo kanalus rinkt - akivaizdus brokas, nepamenu tiksliai, kas. nuveze ta pacia diena, tik po keliu valandu i parduotuve, tie eme kratytis, jokiu prekes keitimu, vezkite i garantini taisyt. su skandalais issireikalavo pakeist. tai vat apie ta ir kalbu, kad sudino aptarnavimo dabar ant kiekvieno kampo, sovietmecio tradiciju aptarnaut klientus atsikratyta, ismokom aptarnaut mandagiai bei su sypsena, o pagarbos, deja deja... tai apie tai ir sakau
Atsakyti
Klausau ! pioneer.gif
Skaityti su sveiku jumoru smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2014 02 19, 20:05)
Klausau ! pioneer.gif
Skaityti su sveiku jumoru  smile.gif .

niu, tai su humoru niekad nesiskiriu blush2.gif bet kad za rodinu abidno, tai tikrai pasidare verysad.gif

gaila, kad liko tas reikalas neisaiskintas su kvepalais sad.gif
Atsakyti
Katalike,

Zinau kad reformuluota versija turi kita buteliuka. Senoji be ziedelio auksinio, buteliukas pats kitokios teksturos. Parduotuveje testeris buvo su ziedeliu, atkreipiau demesi.
Foto buteliuko:
http://img-fotki.yan..._9fa89162_L.jpg

foto buteliuko apacios:
http://img-fotki.yan..._e52ea4be_L.jpg
Atsakyti
QUOTE(jolantele-lele @ 2014 02 20, 11:04)
Katalike,

Zinau kad reformuluota versija turi kita buteliuka. Senoji be ziedelio auksinio, buteliukas pats kitokios teksturos. Parduotuveje testeris buvo su ziedeliu, atkreipiau demesi.
Foto buteliuko:
http://img-fotki.yan..._9fa89162_L.jpg

foto buteliuko apacios:
http://img-fotki.yan..._e52ea4be_L.jpg

Nu iš nuotraukų tai net labai originalūs atrodo. Įdomiai įdomiai.
Papildyta:
Patikrinau pagal kodą, tai jie pagaminti (jei orig.):
Date of manufacture:
December 2013
Prieš porą mėnesių g.gif

Ar negali būti taip, kad Dior dar labiau juos reformulavo g.gif
Atsakyti
Dior temoj paskutinė žinutė apie senuosius ir naujuosius, tai gal čia naujieji?
Atsakyti