Sveikos sveikos,
nors, matau, pati su savim čia sveikinuos
mano bernui prieš porą dienų sukako 11 mėn.

Ta proga gavau nuo jo į akį

Kaip bebūtų juokinga, vaikštau dabar su mėlyne
Taip kad, jei kokią moteriškę kur kada pamatysit su mėlyne, nekaltinkit iš karto vyro

pasitaiko ir kitų atvejų
Šiandien buvome svertis ir matuotis. Per mėnesį bernužėlis priaugo 0.5 kg, ir paaugo 2 cm. Visai neblogai sakyčiau, kaip non stop žaibišku greičiu ropojančiam vaikui

Nei vienas mano vaikas tokio amžiaus nebuvo nei vienu pėdkelnių ar kelnių keliukų pratrynės iki skylių, o šitas pratrynė
Bet jau kažkaip ribosiu naktinius maitinimus, nes paprasčiausiai nebegaliu jau. Todėl vakar raminau kai pabudo raminau, o kai užmigo miegojo iki 5 ryto. Aš iš to įpročio keltis n kartų per naktį, būdinausi žiūrėt ar jis vis dar miega

gali būti ir sutapimas, kad jis tokį ilgą tarpą be prabūdimų išmiegojo, bet gal jau ir jis pats yra pavargęs nuo tų tokių valgymų kas valandą ar pusantros. Nes tada sėdasi, griūna, ropoja iš vieno galo į kitą, užsiropščia ant manęs ... vienu žodžiu - kažkoks košmaras gaunasi.
Kalasi dar du priekiniai dantukai, tai jie matyt irgi ramybę drumsčia. Niu čia viskas iš tos operos - ramybės jokios nebus
Niu ir dar, kadangi jau atėjau, tai pasigirsiu, kad nuo pirmadienio turiu namuose padėjėją, tokią labai fainą mergaitę, kuri ir auklyte pabūna ir tiesiog man namuose padeda jei reikia. Negaliu atsidžiaugti. Mano Motiejukui ji irgi labai labai patinka
Tai tiek

Iki kito karto

Patikimiausias būdas gerai išauginti vaikus tai padaryti juos laimingus. Oscar Wilde