Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(Juxt @ 2014 03 17, 14:18)
ar naudojos pagal instrukcijas? 4 dienas lakuojat, paskui nuvalot ir t.t.?..

Na gal kokius 3 seansus po 4 dienas padariau, poto atsibodo ir naudojau kaip pagrindą tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 03 17, 10:38)
Jau turbūt rašiau - man nuo šio stipriklio nagai tik dar labiau suprastėjo, nulūžo visi iki nulio per dvi sav, labai išsausėjo visos odelės aplink pirštų galiukus, ilgai paskui gydžiau...

o aš galvoju- ko man odelės taip sausėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fuke @ 2014 03 16, 08:37)
Kartoju naujaji garnier bb, nekemsa poru,maloniai tepasi ir kvepia (misri i sausuma oda).

Gal kas rekomenduotu saules pudra-bronzanta? Kaip catrice ar maybeline atsiliepimai?- rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(fuke @ 2014 03 17, 20:12)

catrice jau ne karta buvo liaupsinta
Atsakyti
Isbandziau EVELINE kuno sviesta SPA su cinamonu, labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2014 03 17, 09:44)
Naudojančios Eveline nagų stipriklį, po kiek laiko pamatėt rezultatą?

Paantrinsiu ir as merginom, kuriom jis tiko. biggrin.gif Rezultata pamaciau gan greitai, gal 1 - 2 savaiciu begyje. Jau po keliu patepliojimu pastebejau, kad nagai kietoki darosi, nes is prigimties mano nagai kaip popieriniai. Ta 4 - tepliojimu seansa kartojau 2 - 3 kartus. Po to daziau ji kaip nagu pagrinda pries lakuojant spalvotu laku. Naudoju ji nuo sausio pradzios. Dabar jau gal 1 - 2 sav. kaip netepu, tai nagai tfu, tfu, tfu, stiprus, kieti ir ilgi.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2014 03 17, 20:47)
o aš galvoju- ko man odelės taip sausėja  doh.gif

man odeles irgi pasausino, bet tik tada, kai pirmą kartą tepiau ir apterzlojau prie odelių doh.gif svarbiausia kad jo nepatektų ant odos, tik ant nago
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2014 03 17, 09:44)
Naudojančios Eveline nagų stipriklį, po kiek laiko pamatėt rezultatą?

Man nulinis rezultatas. Kadangi man visi lakai blogai laikosi, tai ir šis apsilaupo po dienos. Tai tas lakavimas gaunas kasdieninis. Gan ilgai džiūna, tai užkniso terliotis gal po mėnesio. Jokio nei pagerėjimo, nei pablogėjimo nepastebėjau. Atsiliepimuose randu kad padėjo, kurių nagai ploni, sluoksniuojasi. Mano nagai nesisluoksniuoja, labai lankstūs, minkšti, kaip kremzliniai. Gal man kitokios reik tiesiog priemonės.
Atsakyti
Nelabai suprantu lakų sudėtį, bet dabar pasižiūrėjau Eveline nagų stipriklyje yra formaldehido, kurio poveikis panašus kaip acetono: sausina nagą. gali būti, kad būtent kieno nagai jautresni jam, tiems ir netinka tas stipriklis.
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif noriu padekoti donstop uz kazkada seniai seniai rekomenduota Belkosmex veido sveitikli- labai panasys i Cistaja linija, tik gal labiau tinkantis riebiai odai, nes sudetyje yra arbatmedzio (nors dontstop, kuri berods sausaode, tai itakos neturejo kaip suprantu) smile.gif
Uzejo diskusija apie Eveline ir tik dabar suvedziau galus, kad pries pusantru metu turejau nerealaus ilgumo ir stiprumo nagus, tuomet naudojau Eveline priemone, tik manoji berods buvo su su deimantais ( ar kazkaip panasiai):-D
Toliau turiu jums klausimelius kelis:
# gal kur matet Šiauliuose akcija Babuska agafija populiariajam sampunui su konkoreziais ant etiketes? O taip pat ir balzamui. Nes Eurokose kaina iprasta 6lt su centais, o Droge net 8lt su centais. Tiktu akcijos ir kokiuose didziuosiuose prekybos centruose. Berods bazese maciau kaina ju netoli 5lt, tai jei ant akciju neuztaikysiu artimiausiu metu, pirksiu ten biggrin.gif
# sekantis klausimas apie Eveline stipriklius - gal kur akcija?:-D dabar ju kainos Martinoje apie 10lt, negi jie ir anksciau tiek kainuodavo?? Noretusi bent siokios tokios akcijos kur nors.. idomu, ar ju tik Martinoje buna pirkti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(izabelita @ 2014 03 18, 20:35)
# sekantis klausimas apie Eveline stipriklius - gal kur akcija?:-D dabar ju kainos Martinoje apie 10lt, negi jie ir anksciau tiek kainuodavo?? Noretusi bent siokios tokios akcijos kur nors.. idomu, ar ju tik Martinoje buna pirkti? smile.gif

Mačiau Kauno akropolio Eurokoje jau yra eveline stendas su kosmetika, yra ir stipriklių, nors dažnai išpirkti, tik kainos nepamenu, tai gal ir kitose Eurokose jau yra.

O šiaip Martinoj labai dažnai akcijos jiems būna, pati prieš kokią savaitę pirkau už 7 lt ar pan.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 03 18, 13:18)
Man nulinis rezultatas. Kadangi man visi lakai blogai laikosi, tai ir šis apsilaupo po dienos. Tai tas lakavimas gaunas kasdieninis.

Tai nėra nagų lakas, prie ko čia laikymosi trukmė? O jį ir reikia lakuot kasdien sluoksniuojant 4 dienas.
Atsakyti