Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

buda,

ju eurokos ir droge buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2014 04 28, 21:26)

beje,gal kas bandet Eveline argan plauku serija?

Pati nebandžiau, bet pamenu, kad apie šią seriją tik neigiami atsiliepimai šioj temoj buvo.
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2014 04 28, 20:26)
O as kaip tik ieskau savaiminio,bet musu Martinoj tokio nemaciau... unsure.gif

user posted image

Man nepatiko... plaukai gal ir žvilga, bet efektas toks pat kaip su aliejumi suteptum, jokio skirtumo ar sutepi plaukų galiukus su kokiu grynu aliejumi (kad ir tuo pačiu argano ar alyvuogių) ar su šituo papurškus. Labai saikingai įmanoma naudoti tik papurškus delną ir prabraukus plaukus, kitaip galima vėl eiti plaukų plauti. Kai vyro plaukai labai sausi ir pasišiaušę, dar dar naudotinas... Daugiau nebepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Dekui uz atsakymus.smile.gif

Dabar toki naudoju,pirkau Eurokos :

user posted image

Nezinau kokios jis cia gerumo,bet patinka kad neriebina ir nesulipina,pasvelnina galus.Beje kazkur buvau ar tik ne SM radusi atsiliepimu geresniu,tai del ju ir pirkau.smile.gif P.S. buteliukas nemazas,tai po 1-2 lasus ilgaaaaai naudosiu.smile.gif
Atsakyti
sveikos paneles
neseku jusu temu, tai sorry jei pasikartosiu su tokiu klausimu, tiksliau, man tai pirma kart nutiko. Neseniai tik pradejau tept eveline 8in1, vakar betepant 2 pirstu nago ploksteles eme nemaloniai maust ir skaudet. patys nagai isploneje, kazkiek ir pazeisti. pradzioj nesupratau tai nieko nedariau, poto atejo i galva, kad gal tas stipriklis taip veikia, tai staigiai nuvaliau nuo tu pirstu ir po keliu minuciu skausmas praejo. Jei cia tikrai nuo sitos priemones tai idomu kodel? g.gif

QUOTE(b.kite @ 2014 04 29, 07:37)

ir eveline 8 in 1
user posted image

Atsakyti
QUOTE(buda @ 2014 04 28, 20:26)
O as kaip tik ieskau savaiminio,bet musu Martinoj tokio nemaciau... unsure.gif

Man asmeniškai netiko ir nepatiko. Plaukus labai riebindavo, šampūnas kažkaip įdomiai suveldavo, ir atrodydavo, kad ne iki galo plaukus išplaudavo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2014 04 30, 08:26)
sveikos paneles
neseku jusu temu, tai sorry jei pasikartosiu su tokiu klausimu, tiksliau, man tai pirma kart nutiko. Neseniai tik pradejau tept eveline 8in1, vakar betepant 2 pirstu nago ploksteles eme nemaloniai maust ir skaudet. patys nagai isploneje, kazkiek ir pazeisti. pradzioj nesupratau tai nieko nedariau, poto atejo i galva, kad gal tas stipriklis taip veikia, tai staigiai nuvaliau nuo tu pirstu ir po keliu minuciu skausmas praejo. Jei cia tikrai nuo sitos priemones tai idomu kodel?  g.gif

i sia priemone ieina formaldehidas,reaguodami i ji nagai kieteja,tiesiog jusu nagai jo gali netoleruoti,gali buti toks salutinis poveikis.patarciau nenaudoti.pagooglinkit apie " formaldehidas nagu lake".
Papildyta:
QUOTE(as** @ 2014 04 30, 08:26)
sveikos paneles
neseku jusu temu, tai sorry jei pasikartosiu su tokiu klausimu, tiksliau, man tai pirma kart nutiko. Neseniai tik pradejau tept eveline 8in1, vakar betepant 2 pirstu nago ploksteles eme nemaloniai maust ir skaudet. patys nagai isploneje, kazkiek ir pazeisti. pradzioj nesupratau tai nieko nedariau, poto atejo i galva, kad gal tas stipriklis taip veikia, tai staigiai nuvaliau nuo tu pirstu ir po keliu minuciu skausmas praejo. Jei cia tikrai nuo sitos priemones tai idomu kodel?  g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 30 balandžio 2014 - 11:29
Kolegės labai išgyrė, tai susigundžiau ir aš. Nors vadinama pirties muilu, bet konsistencija jo kaip tirštesnio šampūno, o naudoti galima tiek kūnui, tiek plaukams. Seniau niekaip neatrasdavau sau tinkamo šampūno, vis išlįsdavo pleiskanos, o jau po pirmo naudojimo - nieko nebeliko ir plaukams labai gerai thumbup.gif Plius kvapas malonus.

user posted image
Atsakyti
Visa gegužes mėn. MULTILIUKS parduotuveje Madoje, Vršuliškese visom prekėm išskyrus akciinės -30proc. 4u.gif
Atsakyti
[quote=as**,2014 04 30, 08:26]
sveikos paneles
neseku jusu temu, tai sorry jei pasikartosiu su tokiu klausimu, tiksliau, man tai pirma kart nutiko. Neseniai tik pradejau tept eveline 8in1, vakar betepant 2 pirstu nago ploksteles eme nemaloniai maust ir skaudet. patys nagai isploneje, kazkiek ir pazeisti. pradzioj nesupratau tai nieko nedariau, poto atejo i galva, kad gal tas stipriklis taip veikia, tai staigiai nuvaliau nuo tu pirstu ir po keliu minuciu skausmas praejo. Jei cia tikrai nuo sitos priemones tai idomu kodel? g.gif

Man taip pat buvo, iš pradžių nesupratau kame reikalas, tiek skaudedavo pati naga ir aplinkui odeles. Bet po to pradėjau lakuot labai labai plonu sluoksniu ir praėjo, buvau uzsiauginus gražius nagucius.
Atsakyti
gal kuri išbandžiusi šį BB kremą? Kokie atsiliepimai ?smile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miauksintiskatinas: 17 gegužės 2014 - 18:29
ieskau patarimo,kurioje parduotuvese iesoti kazko panasaus i si daikta
user posted image
gal kas gali ka rekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti