Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

smile.gif+2014 05 19, 07:07-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 05 19, 07:07)
ieskau patarimo,kurioje parduotuvese iesoti kazko panasaus i si daikta
user posted image
gal kas gali ka rekomenduoti?  4u.gif

kažkurioje kitoje temoje mergaitės kalbėjo, kad cuticle eliminator (kur šitame paveiksliuke minimas) parduodamas Krononoje ir labai nebrangiai. tai gal ir šitas pas juos yra g.gif
Atsakyti
Pasirodau su savo naujais pirkiniais. Radau akciją tai pagriebiau. Šitos produkcijos niekada dar nesu bandžius. Kokia jūsų nuomonė apie ją?
Iš kairės į dešinę:
1. Gaivinamasis plaukų kremas-kondicionierius VALEUR (sausiems, nusilpusiems ir pažeistiems plaukams).
2. Kaukė "Green style" skirta blankiems plaukams suteikti žvilgesio.
3. Švelnios putos "Green style" skirtos veidui valyti ir kosmetikos priemonėms nuvalyti.
4. Valomasis jautrios veido odos pienelis "Green style".
user posted image]Green style[/URL]
Atsakyti
smile.gif+2014 05 19, 08:07-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 05 19, 08:07)
ieskau patarimo,kurioje parduotuvese iesoti kazko panasaus i si daikta
user posted image
gal kas gali ka rekomenduoti?  4u.gif

Siunciausi per tarpininke is amazon.com , labai gera kaina gaunasi. Apie 28 lt
http://www.amazon.co...be natural 4 oz
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2014 05 25, 17:14)
Pasirodau su savo naujais pirkiniais. Radau akciją tai pagriebiau. Šitos produkcijos niekada dar nesu bandžius. Kokia jūsų nuomonė apie ją?
Iš kairės į dešinę:

Nieko is situ nesu bandziusi, isvis Green style gaminiai kazkokie sintetiniai atrodo. Gal, kad pakuotes ryskios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2014 04 30, 13:13)
Kolegės labai išgyrė, tai susigundžiau ir aš. Nors vadinama pirties muilu, bet konsistencija jo kaip tirštesnio šampūno, o naudoti galima tiek kūnui, tiek plaukams. Seniau niekaip neatrasdavau sau tinkamo šampūno, vis išlįsdavo pleiskanos, o jau po pirmo naudojimo - nieko nebeliko ir plaukams labai gerai  thumbup.gif Plius kvapas malonus.

user posted image

si priemone mano plaukus ziauriai sausina,padaro kazkoki kaltuna,tik nepagailejus balzamo ar kaukes galiu pirstus ikisti,isdziuve susisiausia kaip varnu lizdas.naudoju kaip duso zele,plaukams bandziau du kartus,daugiau nenoriu.mano plaukai tankus,sviesinti sruogelemis,linke pustis.
Atsakyti
Gal galėtumėte rekomenduoti skustuvą su keičiamomis galvutėmis? "Gilette Venus" galvutės, parduodamos Lietuvoje, jau nebetenkina kokybe. Pamąstau netgi apie vyrišką skustuvą. O ir pakeitimai galėtų karvės nekainuoti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 gegužės 2014 - 17:50
QUOTE(agneciuke @ 2014 05 25, 17:14)

esu bandžiusi Green style drėkinantį toniką, labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2014 05 26, 18:48)
Gal galėtumėte rekomenduoti skustuvą su keičiamomis galvutėmis? "Gilette Venus" galvutės, parduodamos Lietuvoje, jau nebetenkina kokybe. Pamąstau netgi apie vyrišką skustuvą. O ir pakeitimai galėtų karvės nekainuoti. smile.gif

Seniau naudojau Gillette Mach3 (bet man nepatiko greitai sunaudodavau, blogai skuto)
Dar su vyru turim atskirus kotukus Gillette Fusion (taip pat priklauso kokias galvutes nusipirksite. mes dar pirkome turgui bet is kito zmogaus, tai man pavz nepatiko, o vyrui sake taspats velnias ) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2014 05 26, 18:48)

Kelis metus naudoju Gilette Fusion ir nieko kito neieškau, peiliuko ilgam užtenka.
Atsakyti
QUOTE(tinginele @ 2014 05 26, 19:52)
esu bandžiusi Green style drėkinantį toniką, labai patiko  thumbup.gif

Kelis buteliukus Green style toniko savo laiku buvau išnaudojus drinks_cheers.gif Kitkas iš Green style man nelabai..
Atsakyti
sveikutes ka naudojat is depilaiciniu kremuku , vasku nesiulyti , nes pati tikrai nenusilupsiu nuo koju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2014 05 27, 00:40)
Kelis metus naudoju Gilette Fusion ir nieko kito neieškau, peiliuko ilgam užtenka.

O skutant naudojate putas ar kitas priemones?
Atsakyti