Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

Atejau su klausimu apie priemones plaukams - turiu kare ir jau taip uznizo greitai atsiauginti plaukus bent iki zemiau peciu....

Kokius aliejus ar ekstraktus tureciau naudoti is martinos asortimento?Kazkur skaiciau kad babuskos agafijos antpilai veiksmingi,nors man tai kiek pamenu labai greitai susinaudojo...Dar domasnij doktor budavo toks aliejukas,su pipirais.Na varnalesu aliejus.O kas dar? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2014 06 01, 19:57)
Atejau su klausimu apie priemones plaukams - turiu kare ir jau taip uznizo greitai atsiauginti plaukus bent iki zemiau peciu....

Kokius aliejus ar ekstraktus tureciau naudoti is martinos asortimento?Kazkur skaiciau kad babuskos agafijos antpilai veiksmingi,nors man tai kiek pamenu labai greitai susinaudojo...Dar domasnij doktor budavo toks aliejukas,su pipirais.Na varnalesu aliejus.O kas dar? blush2.gif

as irgi atsiaugineju plaukus,tai kiek esu skaiciusi,suzinojau,jeigu skatinam plauko augima,aisku jis augs,bet bus silpnesnis,greiciau trius ir gyvens,palikit juos ramybej,priziurekit galiukus,kad nereiketu kirpt ir nestresuokit ypac del ilgio,8 metus as nesiojau eziuka dabar noriu ilgu iki liemens,per metus uzsiauginau iki kaklo neskatinu,nuobodziai laukiu...
Is martinos turejau ECHO seruma galiukams,tiko.
Atsakyti
Plaukai užauga per mėnesį 1 - 2 cm , jų greitis priklauso nuo genetikos ir organizmo būklės labiausiai. Be to maždaug pasiekus pečių ilgį plauko augimas sulėtėja veik dvigubai, todėl iki juosmens esančių plaukų amžius 6-7 metai. Aišku tai irgi priklauso nuo genetikos. Man iki krutinės nuo kare užaugo kažkur per trejus metus. Norint, kad plaukai greičiau augtų reikia kad organizmas pakankamai gautų vitaminų, mineralų, aminorūgščių. Labai lėtina plaukų augimą įvairios dietos, ypač jai negaunam pakankamo kiekio baltymų. Organizmas paprasčiausiai nebemaitina to, kas gyvybiškai nesvarbu. Taip pat svarbu gerinti odos kraujotaką, nes taip geriau "pamaitinamas" plauko folikulas. Abejoju, kad yra koks nors dirbtinas būdas plaukų augimui paskatinti jai trūksta medžiagų, na kad užauga ilgesni, bet silpnesni. Pagal save pastebėjau - kuo greičiau auga, tuo mažiau problemų su galiukais. Norint turėti ilgus ir sveikus plaukus verta labiau puoselėti ne patį, negyvą plauką, bet plaukų folikulus ir galvos odą. Kuo sveikesnis užauga plaukas, tuo ilgiau jis būna "dekoratyvus". Aišku visokie plaukus alinantys veiksniai kenkia, bet plaukų augimo greičio neįtakoja.
Dairyčiausi į priemones nuo plaukų slinkimo, nes jos visos skirtos stiprinti patį plauko folikulą. Man tikrai paspartėjo nuo visų tų varnalėšų aliejų, tiek agafijos, tiek šitas:
user posted image
Minusas - labai sunkiai tie aliejai išsiplauna doh.gif , kai aš perėjusi į galvos trinkimą be šampūnų, tai man tą aliejų išsiplauti didelis vargas.
Atsakyti
Aha,man tai isvis plaukai kazkaip letai auga...
Del baltymu zinau,kad daug reikia ju,bet as vegetare,tai speju reikes pradet pupeles ir varske 3k per diena valgyt. doh.gif

Bet kokiu atveju isigijau varnalesu aliejaus su pipirais,tai kraujotaka paskatins ir pamaitins saknis.smile.gif
Atsakyti
Man plauku augima paskatino svogunu sulciu kauke(sultys ir varnelesu aliejus lygiomis dalimis). Ir aplamai nuo sios kaukes plaukai blizga, tvirtesni.
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2014 06 02, 13:14)
Aha,man tai isvis plaukai kazkaip letai auga...
Del baltymu zinau,kad daug reikia ju,bet as vegetare,tai speju reikes pradet pupeles ir varske 3k per diena valgyt. doh.gif

Bet kokiu atveju isigijau varnalesu aliejaus su pipirais,tai kraujotaka paskatins ir pamaitins saknis.smile.gif

Kad pakanka tų baltymų, jai teisingai valgyt ir vegetarams. Tarkim sojoje ne tik baltymų kiekis didesnis, nei mėsoje, bet ir ten yra medžiagų skatinančių plaukų augimą (nepamenu pavadinimo). Taip pat riešutuose yra labai daug baltymų, be to juose gausu įvairių mikroelementų. Kiek aš domėjaus, tai tik B12 vitamino negaunam iš augalinės kilmės produktų, o visa kitą - galima kuo puikiausiai gauti su augaliniu maistu.

Man nuo tų aliejukų maždaug dvigubai greičiau plaukai augo, pasijuto gal per mėnesį, o nebenaudojant kažkur po mėnesio pasijuto, kad lėčiau vėl auga. Naudodavau kaip šiltą kaukę, kartą į savaitę.
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 06 02, 13:15)
Man plauku augima paskatino svogunu sulciu kauke(sultys ir varnelesu aliejus lygiomis dalimis). Ir aplamai nuo sios kaukes plaukai blizga, tvirtesni.

drinks_cheers.gif sutinku, isbandyta smile.gif
Atsakyti
Galbūt kas nors pasidalintų patirtim - ieškau nebrangaus tušo, kuri turėtų šepetėlį su labai tankiais labai trumpais šereliais, paties tušo kokybė nesvarbu, nes reikia tik šepetėlio... smile.gif
Atsakyti
O as karta pasidariau svogunu kauke - nemeluoju,kvapas dar menesi koki laikesi...Niekaip as jo negaliu ignoruoti,tai sita kauke deja bus nenaudojama.smile.gif blush2.gif
Atsakyti
user posted image

moisturiseris/pudra kaip uz tokia kaina, labai patinka, nera riebus, nedziovina odos, nekemsa poru ir issilaiko tiek pat laiko palyginus su brangiausiom pudrom!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nattnatt: 02 birželio 2014 - 23:06

QUOTE(nattnatt @ 2014 06 02, 23:05)

moisturiseris/pudra kaip uz tokia kaina, labai patinka, nera riebus, nedziovina odos, nekemsa poru ir issilaiko tiek pat laiko palyginus su brangiausiom pudrom!

Kur, po kiek? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ulu @ 2014 06 02, 20:40)
Galbūt kas nors pasidalintų patirtim - ieškau nebrangaus tušo, kuri turėtų šepetėlį su labai tankiais labai trumpais šereliais, paties tušo kokybė nesvarbu, nes reikia tik šepetėlio... smile.gif

jeigu reikia tokio tipo šepetuko
user posted image

tai šitas tušas tokį turi biggrin.gif Man rodos Martinoj galima rasti, kaina turėtų būti apie 10 litų
Atsakyti