Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

sveikos. nezinau ar sioje temoje to klaust. neseniai isgirdau, kad avon pristate nagu lakus su geliniu efektu, kaina apie 12 lt, na tai gal ne is brangiuju.. zodziu man idomu, gal kuri bandet ir ar tikrai ilgai islaiko? 4u.gif o gal is pigesniu atsirade yra tokiu laku? nes as lakuojuosi ilgalaikiu, bet tiesiog laiko sumetimu ieskau alternatyvos bei ilgai ilgai issilaikancio nagu lako blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2014 06 16, 07:53)
sveikos. nezinau ar sioje temoje to klaust. neseniai isgirdau, kad avon pristate nagu lakus su geliniu efektu, kaina apie 12 lt, na tai gal ne is brangiuju.. zodziu man idomu, gal kuri bandet ir ar tikrai ilgai islaiko? 4u.gif o gal is pigesniu atsirade yra tokiu laku? nes as lakuojuosi ilgalaikiu, bet tiesiog laiko sumetimu ieskau alternatyvos bei ilgai ilgai issilaikancio nagu lako blush2.gif

Mane irgi domintų tie lakai ax.gif
Atsakyti
avon pristate nagu lakus su geliniu efektu, kaina apie 12 lt, na tai gal ne is brangiuju..

Paskaitinėkite Avon temoje, mačiau kalba apie jį:
http://www.supermama...?...5123&st=312
Atsakyti
Noriu palikti atsiliepima apie Eveline 3in1 priemone,kuri spartina lako dziuvima,vienu zodziu sh...sugeba paversti bet koki laka burbulu jura,burbuliuoja net pati viena,net uztepus kaip spalvos renovatoriu lakas suaizeja ir sutrukineja.niekalas.
Atsakyti

QUOTE(Austuja @ 2014 06 16, 09:29)
Mane irgi domintų tie lakai ax.gif

As turiu vieną spalvą to lako, tai man avono nail pro daug ilgiau išsilaiko už tą tipo "gelinį"
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2014 06 16, 14:16)
Noriu palikti atsiliepima apie Eveline 3in1 priemone,kuri spartina lako dziuvima,vienu zodziu sh...sugeba paversti bet koki laka burbulu jura,burbuliuoja net pati viena,net uztepus kaip spalvos renovatoriu lakas suaizeja ir sutrukineja.niekalas.

Įkelkit foto, kuri tiksliai priemonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 06 16, 15:56)
Įkelkit foto, kuri tiksliai priemonė smile.gif

:-(
http://spasibovsem.r...e-3-v-1-otzyvy/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 16 birželio 2014 - 17:00
Šnd išmėginau CATRICE QUICK DRY&HIGH SHINE
Tai patikėkite-siaubingas doh.gif lakas išsiskaidė ir vietomis permatomas pasidarė blink.gif išpyliau viską kibiran. O nusipirkau BUK viršutinis sluoksnis kartu su aliejumi,tai tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 17 birželio 2014 - 20:57
Planuoju šeštadienį pavažiuoti iki Vilniaus, reikia forumo patarimo, kur šiuo metu geriausia ieškoti pigios rusiškos ir baltarusiškos kosmetikos? smile.gif

Kuri Elevita šiuo metu siūlo plačiausią asortimentą, gal kurioj nors nuolaidos kokios, akcijos vyksta? smile.gif

Kur dar be Elevitos verta užsukti?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 06 19, 12:59)
Planuoju šeštadienį pavažiuoti iki Vilniaus, reikia forumo patarimo, kur šiuo metu geriausia ieškoti pigios rusiškos ir baltarusiškos kosmetikos?  smile.gif

Kuri Elevita šiuo metu siūlo plačiausią asortimentą, gal kurioj nors nuolaidos kokios, akcijos vyksta?  smile.gif

prekybos centras mada, antrame aukšte multilux parduotuve
Atsakyti
Merginos, pakilo man šiandien toks klausimas. Iki kokios sumos skaitote, kad kosmetika yra pigi? Iki kokios sumos leidžiate sau įsigyti pigesnių produktų? gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 06 19, 12:59)
Planuoju šeštadienį pavažiuoti iki Vilniaus, reikia forumo patarimo, kur šiuo metu geriausia ieškoti pigios rusiškos ir baltarusiškos kosmetikos?  smile.gif

Kuri Elevita šiuo metu siūlo plačiausią asortimentą, gal kurioj nors nuolaidos kokios, akcijos vyksta?  smile.gif

Manau, didžiausias pasirinkimas - Vilkpėdės bazėj (tik šeštadienį ji dirba iki 15 val.).

Baltarusiškos (Viteks) ir lenkiškos kosmetikos daugiausia Martinoj (jų yra kelios, viena taip pat Vilkpedės bazėj, tik iš kitos pusės, o kita arti esanti - Norfos bazėj)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flo.: 19 birželio 2014 - 14:40