Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

uoj, ne Martinoj, o Koslinoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2014 06 03, 06:00)
Kur, po kiek? smile.gif

perku anglijoj. bet manau lietuvoj irgi turetu buti droge kokiam. ji buna padeda ne prie pudru o prie visokiu kremu ir prausikliu spuogam. o mokejau tik apie 5 svarus gal, tai mazdaug 20 Lt bet galima ir pigiau rasti internete.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2014 06 03, 10:10)

tai šitas tušas tokį turi biggrin.gif Man rodos Martinoj galima rasti, kaina turėtų būti apie 10 litų

būtent tokio, tik, deja, Koslinos kaune nėra...
Atsakyti
Man ziauriai uzsireike BA serumo veidui iki 35 - ir nerandu..Eurokos nera,Droge isvis BA nera,Elevitoj nera...Norfoj irgi.Gal kur dar galeciau paieskoti?
Arba siaip koks cia butu serumas veidui toks drekinantis,vasarai is pigiu lobiu?
Atsakyti
Senokai buvau palikus kokį atsiliepimą ax.gif

Organic people Zoom 3 white dantų pasta (Eurokos)

user posted image

Puiki dantų pasta thumbup.gif Valo švelniai, negraužia liežuvio, nėra super metinė, malonaus skonio, skaidraus gelio konsistencijos. Švarių dantų be apnašų pojūtis visai dienai smile.gif Balinimo efekto negaliu įvertinti - mano dantys šviežiai balinti juostelėmis.

Čistaja linija kremukai naktinis+dieninis, serija Импульс молодости (Klaipėda "Marusia"):
user posted image

Naudoju keletą mėnesių ir neatsidžiaugiu smile.gif Patiko viskas: pakuotė su dozatoriumi, konsistencija, kvapas, poveikis. Minusiukai:
dieniniam nėra SPF
paakių kremas iš šios serijos man netiko, alergizavo sad.gif

Viteks serija Aqua Active (Martina)

user posted image

Šioj serijoj yra visokių priemonių veidui, paskirtis - giliai drėkinti. Pabandymui nusipirkau prausiklį, kaukę, toniką ir purškiamą vandenuką veidui.

Prausiklis

user posted image

Puikiai valo makiažą, net labai gausų ir ryškų, nesausina. Keista, kad pavadinias "putos" - sakyčiau konsistencija kremo/gelio, baltos spalvos, putoja mažai. Super drėkinimo nesijaučia, bet visumoj produktas man patiko.

Kaukė

user posted image

Gelinė, skaidri, maloniai pasidengia ir lengvai nusivalo, labai komfortiška ant veido, niekur neplaukia, iš tiesų gerai drėkina, vėsina. Pats tas vasarai smile.gif

Tonikas

user posted image

Be priekaištų - gaivus, kiek vėsinantis, labai drėkinantis, ant mano sausos odos nepalieka jokio lipnumo, plėvelės. Labai patogi kompaktiška pakuotė, tiks kelionėms smile.gif

Purškiamas vandenukas

user posted image

Purškia stambiais lašais, tačiau makiažo nesugadina. Didelio įspūdžio man nepaliko. Lyginant su terminiu vandeniu - terminis vanduo laimi biggrin.gif Gal imsiu į keliones - pakuotė kompaktiškesnė. Kažkokio ypatingo poveikio odai nejaučiu unsure.gif

Visos serijos specifinis kvapas, gaivus ir mano nosiai malonus, bet ir kiek nešantis į vyrišką odekoloną tongue.gif Jei kas susidomės pirkti, rekomenduoju prieš tai pauostyti ax.gif

Atsakyti
Dontstop, jau buvau pasigedusi jūsų thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Turiu Viteks Aqva... serijos paakių kremą, labai patinka bigsmile.gif
Buvo kelios savaitės pragariškos, paakiai juodi nuolatos, kaip panda atrodydavau, tai šitas kremas padrėkindavo ir man rodos šiek tiek nuimdavo juodumą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flo.: 07 birželio 2014 - 11:22
QUOTE(dontstop @ 2014 06 07, 07:47)

Puiki dantų pasta  thumbup.gif Valo švelniai, negraužia liežuvio, nėra super metinė, malonaus skonio, skaidraus gelio konsistencijos. Švarių dantų be apnašų pojūtis visai dienai  smile.gif  Balinimo efekto negaliu įvertinti - mano dantys šviežiai balinti juostelėmis.

kokias juosteles naudojote? smile.gif
Atsakyti
Nesekiau temukes, nezinau ar buvo kalba apie Garnier good bye damage serija, na negaliu atsidziaugti atradimu! Kiek brangiu, profesionaliu sampunu, balzamu, kaukiu isbandyta Mano sviesintiems, ilgiems plaukams, bet vis ne tas efektas budavo smile.gif dar patiko Marion silkas is svarosprekiu, lyg apie 11lt mokejau.
Atsakyti
QUOTE(atraversiamo @ 2014 06 07, 10:09)
Dontstop, jau buvau pasigedusi jūsų  thumbup.gif  4u.gif

O, kaip malonu skaityti tokį komentarą smile.gif

QUOTE(atraversiamo @ 2014 06 07, 15:40)
kokias juosteles naudojote?  smile.gif

Crest 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikuute @ 2014 05 27, 08:33)
sveikutes ka naudojat is depilaiciniu kremuku , vasku nesiulyti , nes pati tikrai nenusilupsiu nuo koju g.gif

Is isbandytu ivairoves man geriausias Veet, tik reik ziuret gamintojo sali.
Is pigesniu niekas nepatiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 08 birželio 2014 - 08:35
Gal kuri bandėt Joana dažantį šampūną? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti