Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

prisiskaiciau vakar atsiliepimu ir nusipirkau user posted image
tepu jau antra sluoksni siandien (nes ant buteliuko rase, jog reikia keturias dienas tepti po viena sluoksni, o po keturiu dienu nuvalyti ir vel is naujo tepti ) tad laukiu stipriu nagu biggrin.gif

ir sedziu uzsidejusi sita kauke, labai idomu kaip man ji pasirodys
user posted image
nes anksciau kartais biocell kauke veidui uzsidedavau, tai idomu kaip sita pasirodys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karamel'e: 12 kovo 2014 - 10:38
mama nusipirko Rasos BB kremą su atspalviu, šviesesnį
user posted image
tepasi labai maloniai, paskaistina odą, neuždeda kaukės.
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2014 03 12, 10:34)
prisiskaiciau vakar atsiliepimu ir nusipirkau user posted image
tepu jau antra sluoksni siandien (nes ant buteliuko rase, jog reikia keturias dienas tepti po viena sluoksni, o po keturiu dienu nuvalyti ir vel is naujo tepti ) tad laukiu stipriu nagu  biggrin.gif

Jau nezinau kiek Eurocos'u ir Drogu apejau, net ne viename mieste ( nes darbo reikalais nemazai vazineju) bet niekur nepavyko nusipirkti schmoll.gif Parasykite kur gavote?
Atsakyti
Martinoj yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2014 03 12, 20:18)

pirmas geras atsiliepimas,iki šiol tik ne kokius skaičiau.Pačiai išbandytas mėginukas nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2014 03 12, 20:43)
Jau nezinau kiek Eurocos'u ir Drogu apejau, net ne viename mieste ( nes darbo reikalais nemazai vazineju) bet niekur nepavyko nusipirkti  schmoll.gif  Parasykite kur gavote?

prekybos centro Panorama Droge buvo biggrin.gif
oantra sluoksni uzsitepiau siandien, is vidaus nagus pabalinau baltu piestuku tai labai grazus, naturalus manikiuras gavosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karamel'e: 13 kovo 2014 - 00:01
QUOTE(Mrs. R @ 2014 03 12, 20:18)

taip, tepasi maloniai, bet kitų privalumų jame neradau. labai sunkus ant odos, labai jaučiai, kad kažką "nešioji"
Atsakyti
Mano bandytas Rasos BB buvo pats šviesiausias. Tikrai nesijautė jokio sunkumo, tepėsi lygiai ir lengvai. Vat mama užsivarvolino gerą kaupą, tai ant veido vėlėsi. To kremo reik labai labai nedaug.
Atsakyti
Gal turite atsiliepimu apie si krema? Vakar parduotuveje pabandziau ant rankos- visai nieko pasirode bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gurmanė @ 2014 03 14, 15:43)
Gal turite atsiliepimu apie si krema? Vakar parduotuveje pabandziau ant rankos- visai nieko pasirode  bigsmile.gif
user posted image

As ji turiu ax.gif Man patinka, bet tai greiciau paprasta krempudra nei BB. Bet dengiasi gerai, laikosi, maskuoja vidutiniskai sakyciau. Bet manau santykis kokybe / kaina tikrai geras rolleyes.gif
Atsakyti
praeitoj temoj apie eveline bb atsiliepimu buvo
Atsakyti
QUOTE(cinnamoon @ 2014 03 14, 17:32)
As ji turiu ax.gif Man patinka, bet tai greiciau paprasta krempudra nei BB. Bet dengiasi gerai, laikosi, maskuoja vidutiniskai sakyciau. Bet manau santykis kokybe / kaina tikrai geras rolleyes.gif

Man svarbiausia, kad poru nekimstu. Pries tai turetas Garnier BB, tikras siaubas buvo.
Atsakyti