Ruutta, tai tu ne tik mintimis buk su mumis, bet ir cia parasinek mums, paklausinek, pasiteirauk
Ritutia, nuuuuu...palieki mane viena....sos

- taip negrazu.... matei kaip Freeleee 20bananu plakesi kokteili ant sykio? cia tas klipas, isiveks 51 bananas a day...

; tada - pietums - 10 bananu, ir vakare - 20 bananu - kokteilis. o viena banana suvalge ciela....
as tai turbut nesitrauksiu, nes dievinu bananus. kokteilio gal nesitrinsiu. o pvz, vynuogiu - isvis ne. zinai, ka skaiciau? numusiu nuotaika. kad atveztiniu vynuogiu geriau isvsi nepirkti kaip zalio maisto. dabar neatmenu kodel. turbut - labiausiai sintetiskas vaisius is visu vaisiu.

kaip ir zemes riesutai. mergos, nevalgykit zemes riesutu - tai ne "tikri" riesutai.
Ritutia, dar del bananu. as minejau, kad ciut pakoreguosiu; kad butu rugstumo, plakant bananus isimesiu ciut saldytu lietuvisku uogu - ir bus tas kartelis...ir dar zoliu...nu vualia...zalumynai tai tikrai svarbu....ir manau tikrai mes nemirsim.
dar atsiminiau ka mergina is youtube sake: kad po 8 dienos ji visai jau nebenorejo to detox

; bet siaip ne taip pavare tas keturias likusias dienas....
taip, taip - tie mano socialiniai suejimai...siandien buvo mano mociutes gimtadienis

neklauskit kokie mano pusryciai-pietus...tad. na, bent jau ankstyvi pusryciai ir vakariene - vaisiniai
Ritutia, dar klausimas: kaip suprantu, tu turi svarstykles maistui sverti? siandien maximoj ziurejau: 39lt; 59lt; 75lt

- kokias imti? nenoriu kad sugestu....