Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisiavalgystė

QUOTE(given444 @ 2014 02 24, 21:09)
Ruutta, tai tu ne tik mintimis buk su mumis, bet ir cia parasinek mums, paklausinek, pasiteirauk  biggrin.gif  lotuliukas.gif  ax.gif

Ritutia, dar klausimas: kaip suprantu, tu turi svarstykles maistui sverti? siandien maximoj ziurejau: 39lt; 59lt; 75lt  g.gif - kokias imti? nenoriu kad sugestu....

Tai žinoma, kad pasiklausiu ir pasiteirausiu, žiūrėk dar net nepradėjot/ai, o jau pergyvenu dėl tų bananų kaip seksis biggrin.gif

O dėl svarstyklių tai tikrai nėra reikalo pačių brangiausių pirkti, pas mane va 4 metai paprastos skaitmeninės, elementą pakeičiu ir puikiai veikia mirksiukas.gif Ne visada brangus reiškia geras schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 02 24, 20:09)
<...>

Kai šiandien ryte bandžiau įveikti tuos bananus būtent galvojau apie Freelee ir 51 bananą... blink.gif bet čia realiai ji jau pažengusi, daug laiko jau vaisiavalgiauja tai dėl to jai lengva... 4u.gif dėl vynuogių tai man jos tep skanu... niu gal biški mažiau valgysiu, bet pasiliksiu kolkas racione 4u.gif

o dėl bananų aš dar pamąstysiu 4u.gif pabandysiu rytoj pusryčiams, bet va nebent maišant kaip ir darydavau iki šiol su kažkuo rūgštesniu kaip sakai uogos, o aš su kivi mėgstu, tada skaniai geriasi... bet tada Banana and mix days gaunasi biggrin.gif

a nu ką dienos pietų meniu ant kilimėlio klok lotuliukas.gif

dėl svarstyklių tai kiek mokėjau nepamenu, bet man patinka, jos paprastos, uždėjus indą ir įjungus tara nusiima, pirkau man rodos irgi maximoje prieš porą metų, mano tokios:
Svarstyklės gali būti, kad jas pasirinkau, nes patiko paveiksliukas biggrin.gif nors neatsimenu, manau elektroninės svarbu, o sverti visos gerai turėtų... mirksiukas.gif
Atsakyti
TOKIAS svarstykles ir buvo pigiausios...o kitos dvi - mandresnes...viskas aiksu, imu pigesnes 4u.gif

Ritutia, vakar Graham klausiausi - jei traukia ant duonos tave, per mazai per diena valgei vaisiu biggrin.gif jei traukia ant saldaus - per mazai valget vaisiu; jei traukia ant druskos - per mazai valget darzoviu; o is esmes - visur per mazai vaisiu, vaisiu, vaisiu...
Be to, buk atsargi, nepamirsk, kad po kiek laiko ir prasidet tau gali tikrasis detox, kai norisi to ir ano, ir jauti nepasitenkinima jei populiaruoju budu "klausysies savo organizmo" unsure.gif - grisi prie virto maisto, sokinesi ten ir atgal unsure.gif - taigi...

Jezau, nu kad ir kaip noreciau taip maitintis - visa gyvenima pinigine jauciu neisnestu...o jei sunkesni laikotarpiai? nu as esu tokia, kad ne viska sau ir del saves skiriu, gi galima leisti sau pavalgyti ir uz 300, ir uz 3000lt vaisiais i menesi... tikrai pilna yra kur man pinigus atiduoti... nesinori virst vien galvojancia apie kuo sveikesni vaisiu, kuo didesnius bananu kiekius... rolleyes.gif zodziu, moraliskai esu pasimetus...

Nu bet vakar prisiziurejau Graham visokiu squats, lifts ir ttt... oho, jo pasiruosimas fizinis... bigsmile.gif konkuruoja su 40 neturinciais, dalyvauja rungtyse ir daugumoje (ar visuose) nesupratau - lenkia juos...71m. jam yra berods, gal dabar dar daugiau.nepaziurejau gim.datos. kai kur jo video nelabai kokie, bet kaip jis pats sake, juk daugkas itakoja isvaizda, ne vien mityba - kai ziurejau youtube apie plikima ir zilus plaukus. kai kas pakomentavo, oi, koks susenes, 50-60m, o jam virs 70m. taigi tikrai labai normaliai, o dar tokie grazus raumenys, presas - vienas raumenynas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 25 vasario 2014 - 09:06
Labas friends.gif
QUOTE(given444 @ 2014 02 25, 10:05)
<...>

Tai jamk ir turėsime vienodas friends.gif

o šiaip tu labai gerai morališkai palaikai, laiku į vietą pasakai, gal rimtai čia detoksikaciją, kad duonos užsinorėjau 4u.gif bet iš kitos pusės nieko užtat nevalgiau virto vakar... žodžiu lomkės kaip metus rūkyti ar gerti matyt turi praeiti lotuliukas.gif

jo, čia atsakymas į visus klausimus: per mažai vaisių biggrin.gif o pats Graham tai tikrai gerulis, man jis geras pavyzdys, kai žiūri žmogus energingas tokio amžiaus, toks atletiškas, tai tikrai jo pėdomis, o ne tikrų senelių pavyzdžių sekti norisi 4u.gif

nors Graham vien ant vaisių sėdėti neleidžia: Fruit, Fruit, More Fruit... Lentelę, kurią įdėjau pirmame puslapyje ne veltui yra, tad iš esmės dabar galvoju gal mes ne vien ant bananų pasiliekame, o tiesiog dvi savaitės ant grynos vaisiavalgystės pagal rekomendacijas? 4u.gif o po to žiūrėsime ar dar trūks mums šiltų košių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritutia: 25 vasario 2014 - 10:30
nu zinai....siandien pusryciauju, velyvai, po 11val, tai bananai su taskiukais, jau trecia valgant - taip per saldu burnoj pasidare.... hmmm...nezinau, net nebesinori ziuret i tuos bananus, net ir man, ju megejai, pasiemiau greta avieciu ir dabaigiau, saliero salia labai noriu, bet tingiu nuo kompo pasikelt lotuliukas.gif

tai zinoma, kad vieno vaisiaus valgymas - tai tik detoxui rolleyes.gif , kaip sakoma, o ne visam gyvenimui. cia kaip badavimas... nustebau, kad graham badavimo nepropaguoja, priesingai Fuhrman ir kitus rusu naturalistus... skaitosi taip: turi valgyt ir enjoy life, o organizmas gydosi pats...nebutina tam nevalgyt... bet enjoy life galima tik su 811 stiliumi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 02 25, 13:43)
nu zinai....siandien pusryciauju, velyvai, po 11val, tai bananai su taskiukais, jau trecia valgant - taip per saldu burnoj pasidare.... hmmm...nezinau, net nebesinori ziuret i tuos bananus, net ir man, ju megejai, pasiemiau greta avieciu ir dabaigiau, saliero salia labai noriu, bet tingiu nuo kompo pasikelt  lotuliukas.gif

tai zinoma, kad vieno vaisiaus valgymas - tai tik detoxui rolleyes.gif , kaip sakoma, o ne visam gyvenimui. cia kaip badavimas... nustebau, kad graham badavimo nepropaguoja, priesingai Fuhrman ir kitus rusu naturalistus... skaitosi taip: turi valgyt ir enjoy life, o organizmas gydosi pats...nebutina tam nevalgyt... bet enjoy life galima tik su 811 stiliumi  bigsmile.gif

Kaip tu ten man vakar sakei, o tai kaip ta mergina Freeleee matei, net 51 suvalgo, o tu tik tris lotuliukas.gif aš ir tai daugiau įveikiau lotuliukas.gif

aš tai džiaugiuosi, kad badauti nesiūlo, nes negalėčiau schmoll.gif nevalgyti - savęs kankinimas, nei vienas gyvūnas žemėje savo noru manau nebadautų jei galėtų nuolat normaliai valgyti 4u.gif nors gal reiks perklausti katino g.gif gal čia be reikalo indeliuose jam valgyti palieku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 02 25, 14:43)
nu zinai....siandien pusryciauju, velyvai, po 11val, tai bananai su taskiukais, jau trecia valgant - taip per saldu burnoj pasidare.... hmmm...nezinau, net nebesinori ziuret i tuos bananus, net ir man, ju megejai, pasiemiau greta avieciu ir dabaigiau, saliero salia labai noriu, bet tingiu nuo kompo pasikelt  lotuliukas.gif

tai kaip suprantu jau pabuvot bananų mergaitėm abi? biggrin.gif

QUOTE(Ritutia @ 2014 02 25, 16:19)
aš tai džiaugiuosi, kad badauti nesiūlo, nes negalėčiau  schmoll.gif nevalgyti - savęs kankinimas, nei vienas gyvūnas žemėje savo noru manau nebadautų jei galėtų nuolat normaliai valgyti  4u.gif nors gal reiks perklausti katino  g.gif gal čia be reikalo indeliuose jam valgyti palieku  lotuliukas.gif

O kad mano katino indelyje kada nors būtų maisto biggrin.gif Jeigu jis netyčia įkristų į savo sauso ėdalo maišą tai turbūt ji negyvą nuo persirijimo ten besurasčiau doh.gif Jis sausus suėda pilna burna gausiai užsilakdamas vandeniu, o jei aš išnešu šiukšles ir grįžtų užskaito kaip tiesiog grįžimą iš, pvz, darbo ar dar iš kur, o tai reiškia, kad gaus ėsti blink.gif, net jei ką tik paėdė doh.gif Jei naktį atsikeliu į tualetą tai apsimiegojęs ir net neatsimerkęs dėl visa ko išbando laimę pakrapštydamas duris už kurių sausas guli, kad gal šeimininke ta proga man ėsti įdėtum ax.gif O jei virtuvės duris pamirštu išeidama uždaryti, tai randu nuvalgytus vaisius, pyragus, apgraužtas duonas, o razinas patvarko pirmiausia doh.gif Ir storėja turbūt vien į maistą pažiūrėjęs, nors kad ir kaip norėtų, gauna tik savo pagal instrukcijas dozę ir ne daugiau schmoll.gif Bet mano katino gyvenimo esmė - ĖSTI arba bent NORĖTI ĖSTI, KAI NĖRA INDELYJE ĖSTI doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2014 02 25, 16:29)

Tai kad gyvunam tas sausiakas - kaip mums junk food. Karta paragaves, negali sustot biggrin.gif Ir laka daug, nes nuo jo troskina. Ir dar noris. Tikekimes bent sudetis gera, ir neissivystys bedu su sveikata 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ruutta, ne juokai g.gif taviskis negauna nutrients, vargsas eda ir tiek jau...ir jam kazko ziauriai negana.
sausiaka pirkt tik pas veterinarus. yra sveriamo, labai gero. ilga laika pirkau maxej, po to drauge pasake, kad nea...paziurek, kokia sudetis, tai perku tik is veterinar, jie ten turi labai neblogu auksc klases. o maxej perka tik tie, kurie tarsi is gtrecio pasaulio saliu - zemiausia ekonomine klase - ten sudas ir tiek, ne maistas. unsure.gif
ir brangu nera, kai perki sveriama.
Atsakyti
Čia ne visai apie vaisius, bet apie tai, kad kiekvienas turi maitintis taip, kaip sutvertas 4u.gif Aš savo augintiniams irgi neperku maisto supermarketuose, užsakau internetu iš vieno veislyno, kur maisto kokybė gera, perkant lyg atrodo sumoki brangiau, bet išties kokybiško ėdalo gyvūnai suvalgo daug mažiau, tad rezultate dar ir sutaupai! mirksiukas.gif Tiek šunys, tiek katės mėsėdžiai padarai, jiems būtina gauti mėsos ir toli gražu ne tik kokius 4 %, kaip dažnai būna populiariuose konservuose doh.gif (jeigu dar ir tiek būna kitur... doh.gif ) PVZ., sudėtis VISKAS konservų su vištiena: Mėsa ir gyvulinės kilmės priedai (minimalus 4% vištienos kiekis), aliejus ir riebalai, mineralai. Tai maža to, kad tik 4 % mėsos, tai dar jie kartu su gyvulinės kilmės priedais, suprask atliekomis, veža iš skerdyklų kur būna atrinkta neatsimenu kaip tiksliai užrašo (draugas pasakojo, nes veždavo), bet iš serijos "Mėsa ne žmonėms".
Palyginimui, aš perku kur konservus sudėtis: tunas 47 %, krevetės 5 %, 48 % žuvies sultinys želė.
Kuris variantas tau pačiai mieliau skamba? Paėmiau du atsitiktinius konservus (vienus iš interneto, kitus iš stalčiaus).
Aš kai saviškiams dedu valgyti, tai nu tikrai kaip žmogaus maistas atrodo galėtų būti 4u.gif o kažkaip kai pas tėvus buvo katė (dar nežinojau to, ką dabar žinau), maitinome ją KITKATU , tai kažkaip ragauti negundydavo, dirbtini kvadratiniai gabaliukai, be to ji daug daugiau suvalgydavo, nei mano katinas vyriškos giminės, kuris už ją dar ir didesnis.
Dėl sausiako irgi, visų pirma negerai gyvūną maitinti tik sausu ėdalu, reikia bent kas antrą dieną duoti ir truputį šlapio. Čia kaip ir su vaisiais mums, juose yra vandens, dėl to juos valgant mes mažiau geriame, taip ir konservai gyvūnams. Seniau nei pati rūpinausi, ką valgau, nei gyvūnams etiketėse sudėtį skaitydavau doh.gif (net sąžinė graužia 4u.gif ), bet kai paskaičiau, tai patikėk... šiaip gyvūnų temoje gali daugiau paskaitinėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritutia: 25 vasario 2014 - 20:14
Jei galima papasakosiu apie savo katuli. Jam jau vienuolikti metai eina. Anksciau nelabai gilinausi i sausiaku sudeti, veliau pradejau duoti Royal'i, bet pradejo kycius tukti. Tada Hills'as - kuri isvemdavo. Siuo metu duodam Acana, problemos apnyko. Jis pas mane pleiskanodavo ir uzeidavo nenormalus serimosi periodai arba istisai serdavosi (tik neplikdavo, todel kailio ir odos parazitu tikimybe atmetem). Dar dabar priduodu prie sausiako subproduktu, dazniausiai sirdi. Nuperku turguje, supjaustau dalimis ir uzsaldau maiseliuose, o kai reikia, istraukiu ir atsildzius duodu. Su tais prastais sausiakais dasivarem iki to, kad jam istraukti 5 dantys (prasidejo parodontoze). Zodziu, pati kalta esu, bet laiko jau neatsuksiu. Parduotuviniu konservu neduodu. Nors geros sudeties yra Animondos konservai (ten vien mesa). Mums veterinaras patare geriau zalia mesa duoti, tik dar galima (jei bijot parazitu) ja pries duodant susmulkinus nuplikyti verdanciu vandeniu. 4u.gif
Atsakyti
Na aš savo ryžiui neperku jokių maistų iš Maximos, puikiai apie tai apsiskaičius, tuose visuose Wiskas gi mėsos tik 4 procentai. Aš būtinai žiūriu sudėtį, kad mėsa eitų pirmoj vietoj ir būtų kaip minimum kokie 50%. Dėl konservų tai nežadu jų duoti, manau kad naudingiau tiesiog būtų kokių širdelių ar plautukų nupirkt, užšaldyt nedidelm dozėm, bet kol kas tik ant sauso ax.gif Beje Royal Canin tai ten iš viso tik kaina ir vaizdavimas gero, ėda maniškis springdamas, tunka, va pabaigsiu turimą poką ir gyvenime nepirksiu daugiau. Yra maistų, kur ir mėsos procentas didesnis ir kaina mažesnė nei to RC. Kaip man viena Kikoje pasakė - RC tai kaip Macdonald vaikams, pilnas sintetinių kvapų, skatinančių ėdimą ir vartojimą doh.gif Manau, kad pakeitus maistą ir nebebus jis toks ėdrus, tiesiog išmest, kad jau nupirktas nebesinori (kai mažiuką priglaudžiau tai su akcija 2 už 1 kainą RC Kitten tiek pripirkau, kad dabar 8 mėn ir dar baiginėja, kur protas doh.gif )

P.S. o čia vis dar vaisiavalgystės tema? g.gif biggrin.gif Gal katinėlius ant žalio sodinam, ką manot? biggrin.gif
Atsakyti