QUOTE(given444 @ 2014 02 21, 19:59)
Ruuta, o tu vaisius tai kibirais turetum valgyt... nebijot. bet velgi: viskas finansai. net svorio priaugtum, nes pagal zaliavalgyste: tiems, kam reikia svorio - priauga; kam nereikia - numeta. organizmas pasiekia savo idealu svori.
Man dėl finansų tai problemų nebūtų, juk gyvenam dviese su dukryte, dėkui Dievui maistui tikrai taupyti nereikia

Vaisių daržovių perkam kiek norim, valgom, kiek norim, tik ir be vaisių norisi visko valgyt
QUOTE(Ritutia @ 2014 02 21, 22:50)
Ruutta, mylėsim tave ir grūdų mergaitę
ekologiški vaisiai baisiai brangūs, vakar irgi pirkau, tai pažiūrėjau į obuolių kainą, 4 obuoliukai 5,99 ar 6,99 Lt kainavo

tai nuėjau maišą lietuviškų po 3,29 Lt/kg prisirinkau
Vakarienė:
norėčiau nesakyti
didelė porcija Mcdonaldo bulvyčių su coca-cola
Ačiū, kad mylėsit mane grūdinę

Na galiu pasigirti, kad grūdai (košė) praktiškai tik pusryčiams beliko, pradėjau daugiau daržovių ir vaisių valgyt
Aš ekologiškų niekad neperku, tiesiog netikiu, kad jie ten ekologiški, manau, kad tik pinigai išpūsti ir tiek
Nu vakarienė Tavo Ritutia tai be komentarų...

bulvytės fri dar kaip ir nieko, Macdonalde jos gan kokybiškos, bet ta Cocacola
QUOTE(Ritutia @ 2014 02 21, 23:37)
Niu kitomis dienomis daugiau išeina, čia šiandien toks bardakėlis

kolkas bėdos nematau, paseksiu daugiau save kiek per dieną suvalgau, dar pusryčius reikia didinti ir pietus... aj pamiršau aš dar prieš moliūgų sėklas pomidorų kokteilį pasidariau, kokia 400 ml stiklinė išėjo, gal padės išteisinimui
Jūs čia taip dalinatės tai ir aš savo meniu pasidalinsiupvz šiandienos, pažiūrėkit, kaip čia pas mane daug ar mažai gaunasi:
pusryčiai po 8 val. - juodųjų ryžių košė, manau maždaug iš kokių 80-100 g. virta, tada tris savo keptus avžinių dribsnių ir visokių sėklų bei džiovintų vaisių sausainius su arbata suvalgiau ir kelias džiovintas datules bei figas;
pietūs po 12 val.: trinta moliūgų ir bulvių sriuba (0,75 l stiklainį buvau darban prisipylus) su avižiniais - kukurūziniais savo keptais traškiais paplotėliais (gal du ar tris sukrimtau, nepamenu dabar), sauja pupelių virtų ir vėl su arbata kelios džiovintos datulės ir figos (na man kiekvieną valgį norisi saldžiai pabaigti

);
apie 4 val: kriaušė, trys maži obuoliai ir bananas;
apie 18 val: pora paplotėlių su užtepėle (iš avokado, pomidoro ir česnako sutrinta), pora ryžių traškučių su moliūgų uogiene apteptų, chalvos saldainis, pora saujų džiovintų moliūgų, keli kvadratėliai juodo šokolado (70%).
Šiandien žalių daržovių mažai buvo, tik pomidoras ir avokadas, paprastai didžioji porcija salotų per pietus būna, šiandien jas pakeičiau sriuba, nes iš salotų su paplotėliais man per silpnai gaunasi ir nesijaučiu pavalgius, galvosiu, ką su salotom kartu įkomponuot per pietus, nes žalių daržovių porcijos neketinu prarast