QUOTE(Tylene @ 2014 04 25, 08:30)
va tas faktorius mane ir stabdo

kad sudėtinga priežiūra ir neaišku koks vaizdelis bus

gal tikrai, kaip tu sakai, bus gėda-pelėda eiti į gatvę
Ką gi parašysiu aš savo pažintį su gėda pelėda
prieš 10 mėn gavau dovanų Pirmąją gėda pelėda. Rankinės rankenos per 10 mėn išsitampė, vaizdas ir odos tvirtumas labai jau apgailėtinas, kai paprašiau pakeiti rankinės rankenas gavau atsakyma, kad sumokėkite pinigus tuomet pakeisim, hm... bet juk pagal Lietuvos įstatymu rankinės yra 2 metų garantija, kodėl aš turiu susimokėti? Tuomet buvau apkaltinta, kad per didelius svorius nešiojau, na ką įrodyti, kad to nedariau negaliu, tik aš tai žinau, bet gaudama rankinę aš negavau jokių instrukcijų, nei kaip prižiūrėti, nei kiek svorio galiu nešti, vadinasi jokių naudojimo taisyklių nepažeidžiau, bet labiausia nuvylė, net ne rankinės kokybė, o bendravimas. Kai nesutikau mokėti pinigų, daugiau jokio sprendimo nepasiūlė tik pradėjo ignoruoti, o kai parašiau facebook'e ir įkėliau foto, mano komentaras labai greitai buvo ištrintas, o aš užblokuota. Manau, žmonės, kuria jaučiasi teisūs šitaip nesielgia ir nesislepia, o sprendžia ir aiškinasi problemas. Taigi merginos jų taip garsiai reklamuoja garantija yra nieko verta, o išrašomi sertifikatai kelia juoką. Todėl galiu teigti, Gėdai Pelėdai turėtu būti gėda.
O čia mūsų susirašinėjimas: (niekas netaisyta)
Aš: Laba diena Pas Jus 2013 m apie rugpjūčio mėn, mano draugas užsakė rankinę "Gėda Pelėda" noriu, kad Jūs įvertintumėte kaip atrodo jos rankenos šiandien, mano akimis tai yra brokas, netinkamai parinkta oda rankenai, o kaip atrodo Jūsų akimis? Prisegu Jums foto
2014 m. V 19 d. 09:23
Gėda Pelėda: Laba diena, Jurgita, Atsiprašau, kad tik dabar atsakau į Jūsų siųstą žinutę. Iš Jūsų atsiųstų nuotraukų matyti, kad rankinės rankenos fiziskai pažeistos. Manyčiau, kad taip galėjo nutikti nuo pernelyg didelio svorio nešiojimo. Tai nėra odos brokas. Odos brokas pasimatytų jau po kelių savaičių rankinės nešiojimo. Identiško modelio rankinių iš tokio tipo odos esame sukurę ne vieną ir niekada negavome panašių nusiskundimų. Visi rankinių modeliai yra testuojami, asmeniškai nešioju keturis Pirmoji Pelėda modelius, nors svoris idėjus kompiuterį, užrašus ir asmeninius reikmenis nėra menkas - jokių panašių bėdų neturėjau. Rankinę iš mūsų įsigijote beveik prieš 10 mėnesių, tad šiuo atvėju matau vieną galimą problemos sprendimo būdą. Jei atsiųstumėte mums rankinę į dirbtuves, už minimalų mokestį galime bandyti uždėti naujas rankenas. Reikėtų pasitikslinti ar turime tokio tipo odos, blogiausiu atvėju galėtume uždėti kuo panašesnės odos rankenas. Linkėjimai! Kristina
Aš: rankinėms yra 2 m garantija todėl aš nesutinku mokėti jokio mokesčio už rankenos pakeitimą, o jei neturite tokios odos tai yra ne mano problema. Jūs turite rasti kažkokį sprendimą. Tai yra ne pigi prekė, kuri turi ir Jūsų išrašytą sertifikatą.
o apie garantinį laikotarpį galite pasiskaityti čia:
http://www.teisesfor...ojo-teises.html
fiziškai aš jų nepažeidinėjau, rankinę labai saugoju ir svorių su ja netampau, Jums bet kuris žmogus dirbantis su oda pasakys tą patį, kad buvo parinkta bloga oda rankenoms
2014 m. V 19 d. 13:24
Gėda pelėda: Jurgita, prašau nemaišyti nekokybiškų gaminių ir fizinio pažeidimo. Mūsų pasiūlymas dėl rankinės atnaujinimo už mokestį galioja. Prašau kreiptis jei apsispręsite. Linkėjimai! Kristina
Aš: už mokestį tikrai nesikreipsiu, o paprasčiausiai kreipsiuosi į vartotojų teises. Tai nėra fizinis pažeidimas, aš nenešioju sunkių svorių, nes to negaliu daryti fiziškai, tai yra per minkšta oda, kuri išsitampė, oda paimta iš papilvės, kuri yra per minkšta rankenoms. Labai gaila, kad Jūs visur reklamuojate savo prekes kaip aukštos kokybes, bet deja nesugebat prisiimti atsakomybės už nekokybišką savo darbą
kitas dalykas aš negavau jokios instrukcijos, kiek kg aš galiu nešiotis, kaip valyti ar pan. todėl nieko nepažeidžiau ir kažkodėl išsitampė tik viena rankena ne abi, o šios rankinės neįmanoma nešioti tik su viena rankena
maždaug prieš valandą
Aš: oi merginos jei jaučiatės teisios tai kodėl trinat komentarus? labai jau negražu iš jūsų pusės
Message cannot be sent based on either the receivers' privacy settings or yours.