Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(gitulia @ 2014 03 06, 15:07)
Gal kas zinot ar gaideliai krevetes valgytu (gyvas, nelukstentas biggrin.gif ) ar nekreiptu demesio i tokia kaiminyste?  g.gif

Pas mane nevalgo 4u.gif

O man gražu tas televizorius thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kad jau patinka TV, įdedu paveizėti. Gal dar kas užsimanys.

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif wooow bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2014 03 06, 18:04)
Kad jau patinka TV, įdedu paveizėti. Gal dar kas užsimanys.

Ale rimtai puiki ideja - jei paimt koki nediduka panoramini akvuka, tai jis labai puikiai i telika isikomponuoja, dargi ir apsvietima turetu but paprasta sumeistraut bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(keldziuke @ 2014 03 06, 15:48)
kubilina, dar "veizuoklis" arvydo smile.gif http://f-lite.ru/lfp...95ddeb7.jpg/htm  irgi pamazintas
manau issiversim be modereatoriu smile.gif

Didelis ACIU abidviem!! 4u.gif 4u.gif
Dab jau normaliau. Nes buvo tai tikrai nekoks vaizdelis. Toj fotkej kur Zuvinas irgi svaru (vieno akmenio tycia nenudumblinu), o tie "kirminukai" gavosi todel, kad burbuliavimo neisjungiau, o aparatas ant didelio islaikymu sudirbo. Niu ir maisto buvo ideta, idant Zuvinas nors kiek pozuotu. Bet vis tiek kazkoks issigandes, bo pirma karta su blicu kauksteleta buvo smile.gif
O kaip akva fotkint? Burbuliatoriu isjungt jau zinosiu, o sviesas? Ir kaip tada su blykste daryt? Gal is toliau ir su objektyvu prisitraukus geriau kalt? Jums tai va kaip graziai iseina... sad.gif Pavydelkinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 03 05, 21:50)
Kaip tik uz tai mes Tave ir MYLIM!!!  wub.gif  4u.gif  wub.gif

Arvydai, atsargiai su felicytavom spalvom ... biggrin.gif
Atsakyti
-->/smile.gif' border='0' style='vertical-align:middle' alt='smile.gif' />' target='_blank'>http://robotika.lt/savo-akvariuma-vairuoja...zuvis-video
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auris22: 06 kovo 2014 - 17:57
[quote=cile,2014 03 06, 17:26]
Ale rimtai puiki ideja - jei paimt koki nediduka panoramini akvuka, tai jis labai puikiai i telika isikomponuoja, dargi ir apsvietima turetu but paprasta sumeistraut bigsmile.gif
[/quote
Ne tik apsvietimas, bet ir visa iranga te susislepia. Svarbiausia, kad matmenys atitiktu ir ta priekini apreminima tinkama padaryt. Man tai nelabai pavyko, nes biski entuziazmas prapuole kai nesugalvojau su kuo plastika suklijuot.
Del apsvietimo bloga tas, kad be ventiliacijos lempos gali greiciau perdegt (uz tai prieky skyliu neuzdengineju) ir, neturint automatinio sildytuvo, labai sunku temperatura dezej reguliuot.
Dar blogai, kad esant reikalui ka nors biski pataisyt - tenka viska atjunginet, nuiminet deze ir t.t.
O gera tai, kad (bent jau maniskis yra visiskai nieko nekainaves) "siurprizas" ir, kad akva pasalines sviesos beveik negauna. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(vilaila @ 2014 03 06, 17:48)
Arvydai, atsargiai su felicytavom spalvom ... biggrin.gif

Taigis tariames vaziuot i PARADA?! 4u.gif Susitiksim gerojoj upes pusej. Mane tai is viso bus lengva rast. (Tik iskrapstyt sunkoka). Nes as busiu tanke biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 03 06, 10:39)
Ji prie žuvų labai tinka - baisiai mėgsta žuvų maistą biggrin.gif

mastau.gif O aš galvojau, kad mano šuo nesveikas... karsta.gif Pasirodo ne jis vienas lotuliukas.gif
Atsakyti
Toki klausima turiu jai pasidarau su broga ta co2 ir man iskila seip klausimas ar reik visada burbulenti ta vandeni? Juk augalai nenaudoje co2 kaip sviesa isjunkta
Atsakyti
QUOTE(Egyda @ 2014 03 07, 01:54)
Toki klausima turiu jai pasidarau su broga ta co2 ir man iskila seip klausimas ar reik visada burbulenti ta vandeni? Juk augalai nenaudoje co2 kaip sviesa isjunkta

Pirma co2 reikią stipraus apšvietimo.Antra aš darau taip kai įjungiu šviesa tada paleidžiu kai išjungiu šviesą tada ir co2 išjungiu.Ir kaip pradėsi su co2 žiūrėk kad fauna neišmirtu po mažai pirmom dienom burbulu duok.Ir po kielių dienų laipsniškai didink.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auris22: 07 kovo 2014 - 06:53
QUOTE(Egyda @ 2014 03 07, 01:54)

Papasakokit placiau ka jus ten su tuom CO2 darot ir kam to reikia?
Speju, kad augalus norit forsuotai augint, bet nelabai isivaizduoju kaip viskas veikia.
Ir tikrai atsargiai, nes augalai tamsoj ne tik, kad neeikvoja dvideginio, bet... nu jei jo ir negamina, tai deguoni siurbia tikrai. Ir vat is cia ir klausimas: jei augalu bus daug, o akvas pries nakti pripumpuotas CO2 ir dar nakciai aeracija isjungsit... kazin ar zuvys bus labai patenkintos? g.gif
Atsakyti