Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Bučinėlis švenčių proga. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
lotusiuko lapai biggrin.gif tokių nukirpau ir išmečiau gal 10
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 08 kovo 2014 - 22:55
QUOTE(Tuomce @ 2014 03 08, 22:38)
lotusiuko lapai biggrin.gif tokiu nukirpau ir išmečiau gal 10

Mutantai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
moters dienos proga prisiruosiau akvariuma issiraveti, tai turiu pradedanciajam elodejos ir daug vysnios. Palaikysiu kelias dienas, jei kas nors noretu. Veiksmas Kaune.
Atsakyti
user posted image

Cia gi mano fliurografija!! Aiskiai (net neginkluota akim (be akulioru) matosis, kad i plauciuos jau tiuberkulioze skverbiasis).
"Neverkit pas kapa", "Ave Vita, Moriturus te salutat ir pan." ("Sveikas gyvenime" (is tikruju gladiatiriai sakydavo "Sveikas imperatoriau", o ne gyvenime) Tave sveikina einantis mirti"). Klasika! Julius Janonis! "Jamu sautuva ir einu skandintis po traukiniu"! Beda ta, kad nei virves, nei muilo neturiu ir traukiniu tvarkarastis pasik... naaaa, jo tiesiog nebera po tos sumautos Putino agresijos i Daunbasa sad.gif
tongue.gif tongue.gif
P.S. O gupijos pas nieka nebestimpa?? Ka?? Blem, TIKRA SVENTE!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif lotuliukas.gif
03.08.
Atsakyti
QUOTE(semuka @ 2014 03 08, 23:35)
Labas vakaras,
moters dienos proga prisiruosiau akvariuma issiraveti, tai turiu pradedanciajam elodejos ir daug vysnios. Palaikysiu kelias dienas, jei kas nors noretu. Veiksmas Kaune.

Noreciau sau belenka is augalu paimt, bet Zuvinas vis tiek viska sues sad.gif Gal gali tuos augaliukus pamirkyt iki antradienio-treciadienio? Itariu kam reiktu, bet ten abu mokytojai, tai per sventes jiems kaip ir atostogos gavosis ir pakolkas nebgaliu su jais susisiekt.
In realy tai az turejau rasyt, bet jau, kad parasiau tai lai buna. Man gal Tu savo tel. i az brukstelk jei gali laukt kol pedagogai prasiciuxins
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 03 09, 01:04)
Noreciau sau belenka is augalu paimt, bet Zuvinas vis tiek viska sues sad.gif Gal gali tuos augaliukus pamirkyt iki antradienio-treciadienio? Itariu kam reiktu, bet ten abu mokytojai, tai  per sventes jiems kaip ir atostogos gavosis ir pakolkas nebgaliu su jais susisiekt.
In realy tai az turejau rasyt, bet jau, kad parasiau tai lai buna. Man gal Tu savo tel. i az brukstelk jei gali laukt kol pedagogai prasiciuxins

Tai uzmerkiau i kibiriuka, jei issilaikys, tai man nesunku ant palanges palaikyti, gal ir dar ka jei nores iskrapstysiu is akvariumo. O pasicekavinu as cia beveik kiekviena diena, tai manau nesunkiai susisieksim biggrin.gif
Atsakyti
Ta broga padariau su varpu kad nebutu pertekliaus ant nakties irgi atjungiu as ji seip filtas palei pavirsiu judina vandeni ir gauna degonies o kaip sviesa isjunkta burbuletorius burbuluoja:-) o broga pasidariau nes cryptokimos ar kaip jos ten tesiog nyko o anubis ir nlb jau patrauklus dares, broga padarius ant augalu lb pasimate pradejo jau nebe rudoti o zaluoti:-) ir nauji lapukai pradejo lysti:-) bet co2 man regis ir rudajem dumbliui sektiek gelbeja:-( seip nlb dauk delof su ta broga nes cukru pasidariau su zele tai paleidus apie trys savaites turetu islaikyti o poto rektoriu tik atjungi ispili ir vel ant zele uzpili sektiek vandenielio ir meliu:-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egyda: 09 kovo 2014 - 07:53
QUOTE(Egyda @ 2014 03 09, 08:45)
Ta broga padariau su varpu kad nebutu pertekliaus ant nakties irgi atjungiu as ji seip filtas palei pavirsiu judina vandeni ir gauna degonies o kaip sviesa isjunkta burbuletorius burbuluoja:-) o broga pasidariau nes cryptokimos ar kaip jos ten tesiog nyko o anubis ir nlb jau patrauklus dares, broga padarius ant augalu lb pasimate pradejo jau nebe rudoti o zaluoti:-) ir nauji lapukai pradejo lysti:-) bet co2 man regis ir rudajem dumbliui sektiek gelbeja:-( seip nlb dauk delof su ta broga nes cukru pasidariau su zele tai paleidus apie trys savaites turetu islaikyti o poto rektoriu tik atjungi ispili ir vel ant zele uzpili sektiek vandenielio ir meliu:-)

g.gif Pakartotinai nelabai pavyks žele panaudoti nes ji pasidaro skysta. Teks viska išpylus darytis iš naujo.
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2014 03 09, 15:30)
g.gif  Pakartotinai nelabai pavyks žele panaudoti nes ji pasidaro skysta. Teks viska išpylus darytis iš naujo.

Na as nzn dariausi viska pagal internete rasta informacija ir skaiciau zmogus taip pasidare su zele tai trecia karta tik meliu dameta:-)
Atsakyti
QUOTE(Egyda @ 2014 03 09, 16:44)
Na as nzn dariausi viska pagal internete rasta informacija ir skaiciau zmogus taip pasidare su zele tai trecia karta tik meliu dameta:-)

g.gif hmm idomiai. Na gali but,tik as viska darydavau iš naujo.
Atsakyti

blink.gif blink.gif blink.gif jo.... pas mane lapai jauciu mazesni net uz degtuku dezute doh.gif mastau kokiu budu ji butu galima paauginti labiau g.gif
Atsakyti