Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Egyda @ 2014 03 07, 02:54)
Toki klausima turiu jai pasidarau su broga ta co2 ir man iskila seip klausimas ar reik visada burbulenti ta vandeni? Juk augalai nenaudoje co2 kaip sviesa isjunkta

Cia tam ciklidiniam su keliais anubiais ar atskira augalini turi?
ciklidai siaip deguoni megsta, o dar jei duosi C02 g.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 03 07, 10:35)
Cia tam ciklidiniam su keliais anubiais ar atskira augalini turi?
ciklidai siaip deguoni megsta, o dar jei duosi C02  g.gif

Va, va! Ir man itartina g.gif Kazkokius nesvietiskai brangius aparatus perka, broga ne pagal paskirti eikvoja... verysad.gif Bet nesu imlus naujovems: man nauja stepseli duok ir elektros nebemokesiu ijungt biggrin.gif
Anksciau i akva pildavo gazuoto vandens ir taip padidindavo CO2. Pats nebandziau, bet toks budas yra. Aisku, reiktu zinot kiekius ir visa kita teorija... Daug zaidimo, bet nemanau, kad jo sumazes isitaisius aparata, vien uz kurio kaina iseitu 28 bambaliai "Blindos" drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 03 07, 12:01)
Anksciau i akva pildavo gazuoto vandens ir taip padidindavo CO2. Pats nebandziau, bet toks budas yra. Aisku, reiktu zinot kiekius ir visa kita teorija...

Mano viena biciule taip pazaide - maza nepasirode...tiesa, ji ta dare gan pripuolamai doh.gif
Atsakyti
[quote=cile,2014 03 07, 11:33]
Mano viena biciule taip pazaide - maza nepasirode...tiesa, ji ta dare gan pripuolamai doh.gif
[/quote
Paieskosiu "talmude". Kazkur prie vandens parametru skilties nesenai maciau, bet nebeatsimenu ar ten tik pats principas buvo paminetas, ar ir kokios nors proporcijos/technologijos nurodytos. (Kai man paciam nereikia tai ir nepasicekavinau).
Pasidalinsiu "ismintim" jei ka nors verta demesio rasiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egyda @ 2014 03 07, 02:54)
Toki klausima turiu jai pasidarau su broga ta co2 ir man iskila seip klausimas ar reik visada burbulenti ta vandeni? Juk augalai nenaudoje co2 kaip sviesa isjunkta

tuo metu , kai pradėjau žaisti su co2 ir buvo buteliai su broga- co2 leidau visą parą. niekas nenumirė , augalų buklė akivaizdžiai pagerėjo, galejau augint lepesnius augalus. su buteliais žaidziau 2-3 mėnesius, po to atsirado balioninė sistema. Per ją co2 paleidžiama 1h iki kol įsijungs šviesa, išsijungia 1h likus iki šviesos išjungimo. Viskas stovi ant laikmačių.

Kai co2 iš butelių, svarbu nepadauginti co2, nes per naktį jo daug susikaups.
Atsakyti
Dar pamokancia istorija apie vandens kokybe is atminties paplagijuosiu. Jin buvo publikuota sitam forume (ir sitoj pacioj temoj) pries kokius 5-7 metus. Gaila nebeatsimenu nei autores nico, nei is kurio jin miesto).
Damos vyras dirbo bala zin kokioj imonej, bet jam kas kazkiek laiko (tarkim kas 6 menesius) pagal pareigas priklause i Higienos centra nuvezt savo kontoros vandens pavyzdzius kokybes patikrinimui. Dziadas nedurnas ir nemalonumu nenorejo tai visada vezdavo nusipirkes ir i kolbas perpyles "Zalios girios". lotuliukas.gif Praslysdavo be problemu. Bet syki, kai jis atostogavo, kazkokia ji pavaduojanti jauna panenka nuveze tikra vandeni is imones krano! Tas gryzes stveresi uz galvos: "Vamzdiec"!! Verdiktas is Higienos centro buvo tiks: "Lyginant su praejusiu pusmeciu vandens kokybe zenkliai pagerejo" biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Tuomce,2014 03 07, 12:16]
tuo metu , kai pradėjau žaisti su co2 ir buvo buteliai su broga- co2 leidau visą parą. niekas nenumirė , augalų buklė akivaizdžiai pagerėjo, galejau augint lepesnius augalus. su buteliais žaidziau 2-3 mėnesius, po to atsirado balioninė sistema. Per ją co2 paleidžiama 1h iki kol įsijungs šviesa, išsijungia 1h likus iki šviesos išjungimo. Viskas stovi ant laikmačių.

Kai co2 iš butelių, svarbu nepadauginti co2, nes per naktį jo daug susikaups.
[/quote
"Mani, mani, monyyj" (Citata is ABBA Dainos "Money, money").( Lietuviskai turbut butu "A KODEL CIA TAIP BRANGU?!!? AR MUMS VISADA TO REIKEJO?!.. ir t.t.". Nu ir KIEK?????? Dar daug iki jurinio akvariumo truksta? Ta uz kokius 5-6k jau visai padoru imanoma prasikurt, bet realiai reik 13-16k. Plius dar dvieju spintu irangai susikraut thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 03 07, 12:18)
Verdiktas is Higienos centro buvo tiks: "Lyginant su praejusiu pusmeciu vandens kokybe zenkliai pagerejo" biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

atradau akvariume kazkokia sraige blink.gif kiek ziurejau tai tik viena uzmaciau. bet toookia didele doh.gif tai va kas man lapuose skyles palieka gun_bandana.gif

su bambaliais ir as kazkada zaidziau. net kelis kartus. ale daug terliones pasirode ir vis mesdavau ta reikala.
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 03 07, 14:59)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

atradau akvariume kazkokia sraige  blink.gif  kiek ziurejau tai tik viena uzmaciau. bet toookia didele  doh.gif  tai va kas man lapuose skyles palieka  gun_bandana.gif

su bambaliais ir as kazkada zaidziau. net kelis kartus. ale daug terliones pasirode ir vis mesdavau ta reikala.

zinai nusiperki uz 300 lt normalu co2 ir turesi smile.gif
Atsakyti
Va kokia automatinė šerykla smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=vkWOse70Oyk
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai grazi svente!!! (As jau apsirupinau) drinks_cheers.gif
SVEIKINU!
Atsakyti
INSTRUKCIJA
(Pagal Rozos Liuksenburg dienorasti "Proletariatas Kovoje")
(Kaip elgtis moteriai Kovo 8-aja ir kaip suzinot ar jusu vyras geras)
Reik graziai pasipuost, pasispakliuot kaip i teatra, pasiplaut, praryt piliule ir laukt kol ateis koks nors vyras su tulpe.
Reik is anksto turet: glebi roziu, daug degtines (bei 7,5 proc. "Snekoriu" jei tikites, kad atmins PATS Arvydas (aut. past.)) ir, bent jau iki pietu (kol vyrai dar vaiksto poblaiviai), kokiu nors pribumbasiniu delikatesu uzkandai. (Torciukas tai neeee) schmoll.gif Geriau raugintas A ir kepta duona su "omarais".
Dar reik turet pinigu ant taksi tiems, kurie pasveikins jau vakarop.
Ir psio. Visai nesunku sita diena isgyvent! O jei degtines nepristigsit,- galit tiketis, kad kitais metais jus pasveikins dar daugiau vyru. (Kartais net ir nepazistamu). biggrin.gif
PASTABA. Jei vyras padovanojo tulpe, jam isvykstant reik iduot 3 rozes, kad "pasveikintu savo mama". Jei atvyko su 3 rozem - atvirksciai: skias jau kazkur buvo.
PASTABA (2). Geri vyrai ryte iseina be cento kisenej bet butinai su pasiskolinta tulpe, o grizta su taksi, visom prasmem pasisotine, parsitempia pora krumu roziu ir kaimyne su pukiniais patalais rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 08 kovo 2014 - 15:01