Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

QUOTE(PŪKITAS @ 2014 02 17, 18:27)
Žinok apie "kumpius" jau tyliu  doh.gif  turiu jau +10 (na jei nuo rugpjūčio skaičiuočiau)  doh.gif  nebemyliu savęs  schmoll.gif 

Galvoju reikia sau smegenis praplaut  g.gif  pasidarysiu SM liniuotę, kad akis badytų  g.gif  mažu padės  g.gif 
------------------

Kitas bajeris  doh.gif  neminėkit žodžio junginio "bulviniai blynai" man ne tik nuo jų kvapo, vaizdo, bet jau ir nuo pavadinimo bloga darosi, nes Pūkiukas nieko kito nevalgo vakarienei, pusryčiam (meldžiuosi, kad pietums nereiktų jų gaminti)  doh.gif

Man irgi auga. irnesakyk.gif 2 numetu, 5 priaugu, vėl metu. Nėr motyvacijos.
------------
Užuojauta. Kaip tu juos tarkuoji? O jei nekeptum, ką valgytų?
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 02 17, 20:35)
Man irgi auga. irnesakyk.gif 2 numetu, 5 priaugu, vėl metu. Nėr motyvacijos.
------------
Užuojauta. Kaip tu juos tarkuoji? O jei nekeptum, ką valgytų?

Aš tai konkrečiai nebemyliu savęs..

Nu imu 4 bulves ir tarkuoju su tarka, druskytė, kiaušinis ir vuoalia smile.gif Ašaroja (jei žino, kad bulvių yra, o aš nekepu), va nebuvo bulvių, nereikėjo, močiutei skundėsi, kad bulvinių blynų nori lotuliukas.gif parsinešiau bulvių ir vėl jėga lotuliukas.gif

Jei nėra bulvių, tai makaronai sueina irnesakyk.gif
Atsakyti
Pigus vaikis. hihihi.gif Reik Staską tau atsiųst, gal nupenėtum. mastau.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos!

Pukitas, vajei kiek jau daug prieaugio...aš irgi nesivaldau...imamės visos! Na, bent kelios - grupinis metimas! smile.gif

Upjora, aš galiu tavo gražuolę priglausti bent kokiam mėnesiui - reikia vaikus supažindinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.P.Z. @ 2014 02 17, 21:08)
Teks atsaukt pietus sad.gif vaikis mano susirgo sad.gif

verysad.gif kas nutiko?

QUOTE(PŪKITAS @ 2014 02 17, 21:27)
Žinok apie "kumpius" jau tyliu  doh.gif  turiu jau +10 (na jei nuo rugpjūčio skaičiuočiau)  doh.gif  nebemyliu savęs  schmoll.gif 

Galvoju reikia sau smegenis praplaut  g.gif  pasidarysiu SM liniuotę, kad akis badytų  g.gif  mažu padės  g.gif 

Kitas bajeris  doh.gif  neminėkit žodžio junginio "bulviniai blynai" man ne tik nuo jų kvapo, vaizdo, bet jau ir nuo pavadinimo bloga darosi, nes Pūkiukas nieko kito nevalgo vakarienei, pusryčiam (meldžiuosi, kad pietums nereiktų jų gaminti)  doh.gif

mes taip nemylim keptų bulvių. dėka mano diduko...su tėvo pagalba...
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 02 17, 20:50)
Pigus vaikis. hihihi.gif Reik Staską tau atsiųst, gal nupenėtum. mastau.gif

Atsiųst drąsiai biggrin.gif tik maniškis nesipeni schmoll.gif 1,21 m ir 20,5 kg (na gal jau iki 21 kg ir įkabinom g.gif )

QUOTE(Wonder Woman @ 2014 02 17, 21:08)
Sveikos gyvos!
Pukitas, vajei kiek jau daug prieaugio...aš irgi nesivaldau...imamės visos! Na, bent kelios - grupinis metimas! smile.gif

Žiauru ir man pačiai (tik įtariu, kad aš čia daug užsimečiau per paskutiniu 2-3 mėn), ciklas žiauriai sutrikęs buvo g.gif ir nuolatinis alkis unsure.gif Leidau sau paėst ir jaučiu iškart +3 ar net visi 4 kg viršaus g.gif

Aš esu UŽ, viešą ir grupinį metimą bigsmile.gif Tik man reikia elektronines svarstykles nusipirkt g.gif

P.s. nuo šiandiena aš bilioteny, petys atsinaujino g.gif
Atsakyti
Pukitas, tai darom smile.gif kada pradedam? Ar lauksi svarstyklių?
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 02 17, 21:23)
Pukitas,  tai darom smile.gif kada pradedam? Ar lauksi svarstyklių?

man nebūtina svarstyklių, tik gal sau smegenims praplaut g.gif na bent jau žinot ar apskritai kas krenta g.gif

Beje, o tau kūdybe ką reikia mest? g.gif Tu ir taip kaip smilga g.gif
Atsakyti
Pfff! Smilga sverianti gerus 58 kg! Aš paprastai sveriu mažiau...
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 02 17, 21:41)
Pfff! Smilga sverianti gerus 58 kg! Aš paprastai sveriu mažiau...

Ūgis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 02 17, 22:43)

171cm ( be aukštakulnių) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 02 17, 21:49)
171cm ( be aukštakulnių)  mirksiukas.gif

Tada tau su galva negerai, jai būdama tokio ūgio tau tavo 58 kg yra per daug blink.gif

Nepasirašau aš su tavim konkuruoti schmoll.gif ne ta ūgio ir svorio kategorija schmoll.gif
Atsakyti