Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

QUOTE(PŪKITAS @ 2014 02 17, 23:17)
Tu juokauji dėl ūgio  smile.gif  visi 5 cm (tai nemažai, tu įsivaizduoji kiek kg ten galima sutalpinti  lotuliukas.gif  )

Bet jei mes masiškai metam, reikia laiką? Numestus kg fiksuot ar kaip?  g.gif  Nes tu po poros dienų nevalgymo jau būsi džiūsna, o man visų 2 mėnesių (kad nebadaut, kultūringai, be streso ir t.t )  g.gif  Plius kilogramų kiekis skirsis  g.gif

Nu tai fiksuojam esamą svorį ir tai kiek krenta. Kiekviena išsikeliam sau tikslą, o visos kartu sekam mažėjimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2014 02 17, 22:22)
Gal tai kas savaite "prisiduodam" ir ziurim g.gif

Tada man tikrai svarstyklių reikia lotuliukas.gif

Nu man reikia spyrio į subinę g.gif va paviešinsiu viešai, tai jei ėsiu kaip karvė bijosiu rodytis ir į akis visiems žiūrėt lotuliukas.gif Man nereikia jokių dietų ir pan aš jų ir nemėgstu, man gaunasi atvirkštinė organizmo reakcija), bet va maisto kiekį man reiktų pakoreguoti smile.gif
Atsakyti
Linausiau, nepalankus tau metas dabar mest svorį. schmoll.gif Palauk manęs.

Manau, kad Raimukui puikiai sekėsi, nes ji ir taip kūda.
Atsakyti
Vakarienei valgiau makaronų su padažu, gėriau vyno ir desertas su 1000 kalorijų buvo blush2.gif Geras pirmadienis kažkaip šiandien pasitaikė tongue.gif Eisiu dabar į lovą per naktį svorio mesti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 17 vasario 2014 - 22:52
QUOTE(Mort @ 2014 02 17, 20:52)
Vakarienei valgiau makaronų su padažu, gėriau vyno ir desertas su 1000 kalorijų buvo  blush2.gif  Geras pirmadienis kažkaip šiandien pasitaikė  tongue.gif  Eisiu dabar į lovą per naktį svorio mesti  hihihi.gif

Va, čia mano tikra draugė. thumbup.gif Ir dar prieš miegą naktipiečių NEVALIA pamiršti.
Atsakyti
Naktipiečių nebepajėgiu, atleisk, šiandien niekaip schmoll.gif
bet draugė vis tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 17 vasario 2014 - 23:03
Miegok ramiai, aš jau atidariau pieninį šokoladą su migdolais, suvartosiu ir tavo porciją. Pasirūpinau tavim. Ir savim. Caca lialia esu.
Atsakyti
Upjora, mort yra miniatiūrinė, tad nieko nuostabaus, kad jai desertas netelpa... Aš pvz paskutinėmis dienomis tik desertas ir mitau... doh.gif
Atsakyti
na, sveikos, svorio metikes, WW tau per uzpakali o ne svori, uzmest reikia lotuliukas.gif pati ta metike...

man reikia. siaip kiop ir visos labiau i mano kategorija tinkancios merginos nemyliu saves veidrodyje, ypac po duso kai islendu pas tevus, o veidrodis mane visa tokia zavinga ir parodo doh.gif po dvieju vaiku mano pilbas pavirto i istampyt sterble, i kuria beveik viskas ka sukaupiu ir nuseda...

nors patyliukais dziaugiuosi, isejus is konditerijos visai nesistengiant sukudet per pusmeti nukrito 5kg, susiimciau nuriedetu ir daugiau... bet mano valia valkiojasi... gal su Upjoros ir PUkio valia kazkur uzbaliavojo... baisu ir pagalvot, kad mano svarstykliu skaicius buvo persiridenes trizenkli skaiciu, dabar vel dvizenklis, bet nortus kad butu dar mazesnis... manau nukris, nes jau pradedu krutint remontus ax.gif is reikalo, pasibaige mano malkai, tai darau tai ka buvau numacius prdet kovo gale - lupu antram aukste tas medines dailylentes, pjaunu i malkas ir kurenu, siaip butu imta ziema, tai butu baisi smulkme, reiktu prie peciaus budeti, o kai budziu prie peciaus, tai naktipiecius megstu susiorganizuoti lotuliukas.gif

siandien darbe labai sunkiai dirbau, tiek sunkiai, kad telefonas nuo zaidimo issikrove lotuliukas.gif jau tiek nuobodu buvo, kad pradejau ir flirtuot su plintusu, kuris nei is sio nei is to atejo pas mane i 'kabineta' (taip vadinu rubine, kuri ir yra mano darbo vieta ne spektakliu metu) sedo prie pianino ir pradejo romantiskas melodijas groti blink.gif rytdienai ir darbo kokiom 2 valandom teturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 02 17, 22:27)
Kitas bajeris  doh.gif  neminėkit žodžio junginio "bulviniai blynai" man ne tik nuo jų kvapo, vaizdo, bet jau ir nuo pavadinimo bloga darosi, nes Pūkiukas nieko kito nevalgo vakarienei, pusryčiam (meldžiuosi, kad pietums nereiktų jų gaminti)  doh.gif

oho, kaip taviskis tave kankina biggrin.gif
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 02 17, 23:54)
Tada tau su galva negerai, jai būdama tokio ūgio tau tavo 58 kg yra per daug  blink.gif 

Nepasirašau aš su tavim konkuruoti  schmoll.gif  ne ta ūgio ir svorio kategorija  schmoll.gif

drinks_cheers.gif

tu geriau su manim konkuruok, labai panasus skaiciai

QUOTE(linausius @ 2014 02 18, 00:22)
Idomu,kaip Raimukui sekes kg iki gimtadienio mest (gal praziopsojau g.gif )

oi tinginiavau as dvi savaites, trecia tik susiemiau doh.gif suknele atrode graziai, panos sake kad pakudau. sesuo dvi savaites sveciavosi, tai maitinomes doh.gif svarstykles vel apdulkejusios, pilvas vel suapvalejes blush2.gif seseri siandien islydejau, turiu susiimt!!

QUOTE(Upjora @ 2014 02 18, 00:40)
Manau, kad Raimukui puikiai sekėsi, nes ji ir taip kūda.

aciu, tau, brangioji 4u.gif bet as balsnu nusizvengiau blush2.gif

QUOTE(Upjora @ 2014 02 18, 00:54)
Va, čia mano tikra draugė.  thumbup.gif  Ir dar prieš miegą  naktipiečių NEVALIA pamiršti.

suzinotum kiek ji tesveria, greit ji tavo drauge nebebutu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2014 02 18, 01:01)
na, sveikos, svorio metikes, WW tau per uzpakali o ne svori, uzmest reikia lotuliukas.gif pati ta metike...

man reikia. siaip kiop ir visos labiau i mano kategorija tinkancios merginos nemyliu saves veidrodyje, ypac po duso kai islendu pas tevus, o veidrodis mane visa tokia zavinga ir parodo doh.gif po dvieju vaiku mano pilbas pavirto i istampyt sterble, i kuria beveik viskas ka sukaupiu ir nuseda...

nors patyliukais dziaugiuosi, isejus is konditerijos visai nesistengiant sukudet per pusmeti nukrito 5kg, susiimciau nuriedetu ir daugiau... bet mano valia valkiojasi... gal su Upjoros ir PUkio valia kazkur uzbaliavojo... baisu ir pagalvot, kad mano svarstykliu skaicius buvo persiridenes trizenkli skaiciu, dabar vel dvizenklis, bet nortus kad butu dar mazesnis... manau nukris, nes jau pradedu krutint remontus ax.gif is reikalo, pasibaige mano malkai, tai darau tai ka buvau numacius prdet kovo gale - lupu antram aukste tas medines dailylentes, pjaunu i malkas ir kurenu, siaip butu imta ziema, tai butu baisi smulkme, reiktu prie peciaus budeti, o kai budziu prie peciaus, tai naktipiecius megstu susiorganizuoti lotuliukas.gif

siandien darbe labai sunkiai dirbau, tiek sunkiai, kad telefonas nuo zaidimo issikrove lotuliukas.gif jau tiek nuobodu buvo, kad pradejau ir flirtuot su plintusu, kuris nei is sio nei is to atejo pas mane i 'kabineta' (taip vadinu rubine, kuri ir yra mano darbo vieta ne spektakliu metu) sedo prie pianino ir pradejo romantiskas melodijas groti blink.gif rytdienai ir darbo kokiom 2 valandom teturiu biggrin.gif

Dėl svorio: kiekviena turime savo svorį su kuriuo jaučiamės gerai. Vienos jis mažesnis, kitos - didesnis. blush2.gif

Dėl malkų: truputį juokingai nuskabėjo, kad degini namą tam, kad jame šilčiau būtų doh.gif

Dėl plintuso : siųsk velniop jį! Viau

Dėl maestro: kaip tavo mergaitėms sekasi? Dainuoja dar? wub.gif kaip pats maestro?

Labas rytas!
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Upjora, kokia dar siamo dvyne atvaziuoja? dvyne seseri turi ar kaip?
Kas del svorio, as uz thumbup.gif Vasara nusimato dvejos vestuves, ugis mano 160cm tik, o sveriu 62kg doh.gif Bet as zinau kas man labiausiai padeda, atsisakyk bulviu, saldumynu, miltiniu patiekalu, duonu, batonu ir svoris kris rolleyes.gif Kada startuojam?
Atsakyti