na, sveikos, svorio metikes, WW tau per uzpakali o ne svori, uzmest reikia

pati ta metike...
man reikia. siaip kiop ir visos labiau i mano kategorija tinkancios merginos nemyliu saves veidrodyje, ypac po duso kai islendu pas tevus, o veidrodis mane visa tokia zavinga ir parodo

po dvieju vaiku mano pilbas pavirto i istampyt sterble, i kuria beveik viskas ka sukaupiu ir nuseda...
nors patyliukais dziaugiuosi, isejus is konditerijos visai nesistengiant sukudet per pusmeti nukrito 5kg, susiimciau nuriedetu ir daugiau... bet mano valia valkiojasi... gal su Upjoros ir PUkio valia kazkur uzbaliavojo... baisu ir pagalvot, kad mano svarstykliu skaicius buvo persiridenes trizenkli skaiciu, dabar vel dvizenklis, bet nortus kad butu dar mazesnis... manau nukris, nes jau pradedu krutint remontus

is reikalo, pasibaige mano malkai, tai darau tai ka buvau numacius prdet kovo gale - lupu antram aukste tas medines dailylentes, pjaunu i malkas ir kurenu, siaip butu imta ziema, tai butu baisi smulkme, reiktu prie peciaus budeti, o kai budziu prie peciaus, tai naktipiecius megstu susiorganizuoti
siandien darbe labai sunkiai dirbau, tiek sunkiai, kad telefonas nuo zaidimo issikrove

jau tiek nuobodu buvo, kad pradejau ir flirtuot su plintusu, kuris nei is sio nei is to atejo pas mane i 'kabineta' (taip vadinu rubine, kuri ir yra mano darbo vieta ne spektakliu metu) sedo prie pianino ir pradejo romantiskas melodijas groti

rytdienai ir darbo kokiom 2 valandom teturiu