Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

Sveikos.Nana kas čia kilogramus į šonus mėto mirksiukas.gif Kai kam gal visai nereikia g.gif Aš tai kokį vieną gal ir norėčiau numesti, bet ai-pavasaris ateis, daržai prasidės ir kilų kaip nebūta. O dabar tai ėdu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 02 17, 22:54)
Tada tau su galva negerai, jai būdama tokio ūgio tau tavo 58 kg yra per daug  blink.gif 

Nepasirašau aš su tavim konkuruoti  schmoll.gif  ne ta ūgio ir svorio kategorija  schmoll.gif

g.gif nu tai aš savo išmatavimus paviešinau...dabar tavo eilė! 4u.gif o tada jau metam smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Medėja25 @ 2014 02 17, 22:55)
Sveikos.Nana kas čia kilogramus į šonus mėto  mirksiukas.gif Kai kam gal visai nereikia  g.gif  Aš tai kokį vieną gal ir norėčiau numesti, bet ai-pavasaris ateis, daržai prasidės ir kilų kaip nebūta. O dabar tai ėdu blush2.gif

Va tu su savo 40kg - tylėk. Nėra tau ką mesti. Tu - tobula! wub.gif
Atsakyti
Aš irgi nepasirašau masiniam kūdėjimui. Varžovės ne mano kategorijai.

Medėja, aš ne ėdu, aš ĖDU. blush2.gif Bet greitu laiku pradėsiu maitintis.
Papildyta:
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 02 17, 20:03)
g.gif nu tai aš savo išmatavimus paviešinau...dabar tavo eilė!  4u.gif  o tada jau metam smile.gif
Papildyta:

Tu - tobula! wub.gif

Mano ūgis 1.82 ax.gif
Svorio nerašysiu, bijau.
--------
Sutinku.
Atsakyti
Upjora, tau prie ūgio didesnis svoris priklauso smile.gif o šeimoje daug aukštaūgiú?
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 02 17, 22:03)
g.gif nu tai aš savo išmatavimus paviešinau...dabar tavo eilė!  4u.gif  o tada jau metam smile.gif

1,66 ir kažkur 70 kg (pas Laumėnę Kaune kai buvau tai apie 63-64 svėriau), reikia man svarstyklių g.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

As ir jungiuos i kluba,nes kg auga doh.gif Duomenys: ugis kaip WW,tik kg 10cia daugiau blush2.gif Kokiu 5 kg norec atsikratyt ax.gif Labai kudai but man netinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linausius: 17 vasario 2014 - 22:12
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 02 17, 23:10)
1,66 ir kažkur 70 kg (pas Laumėnę Kaune kai buvau tai apie 63-64 svėriau), reikia man svarstyklių  g.gif

Nu tai ūgis tikrai ne itin skiriasi g.gif o svorį - metam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 02 16, 20:49)
Linausiau, tai nakčiai pasiėmė vaiką?

Tik apie 3 val ir tai ne namie laika leido unsure.gif
Atsakyti
WW, visi dideli, mes su mama mažytės, tėvas buvo 2.02 ,brolis 2.00 mastau.gif berods.
Papildyta:
QUOTE(linausius @ 2014 02 17, 20:13)
Tik apie 3 val ir tai ne namie laika leido unsure.gif

Šūdžius.
Net neparsivedė namo pas leliuką?
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 02 17, 22:12)
Nu tai ūgis tikrai ne itin skiriasi  g.gif  o svorį - metam  mirksiukas.gif

Tu juokauji dėl ūgio smile.gif visi 5 cm (tai nemažai, tu įsivaizduoji kiek kg ten galima sutalpinti lotuliukas.gif )

Bet jei mes masiškai metam, reikia laiką? Numestus kg fiksuot ar kaip? g.gif Nes tu po poros dienų nevalgymo jau būsi džiūsna, o man visų 2 mėnesių (kad nebadaut, kultūringai, be streso ir t.t ) g.gif Plius kilogramų kiekis skirsis g.gif
Atsakyti
Pūkita rimtai susimąstė. biggrin.gif Aš dar paėsiu, mat atvažiuoja mano siamo dvynė į svečius, ėsim ir gersim naktim.
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 02 17, 20:17)
Bet jei mes masiškai metam, reikia laiką? Numestus kg fiksuot ar kaip?  g.gif  Nes tu po poros dienų nevalgymo jau būsi džiūsna, o man visų 2 mėnesių (kad nebadaut, kultūringai, be streso ir t.t )  g.gif  Plius kilogramų kiekis skirsis  g.gif

Gal tai kas savaite "prisiduodam" ir ziurim g.gif Nors man labai netinkamas metas,nes brolis i svecius atvaziuoja, greiciausiai su lauktuvem,o paskui ir pati i LT(vat is kart pasiteisinimu ieskau g.gif biggrin.gif )

Idomu,kaip Raimukui sekes kg iki gimtadienio mest (gal praziopsojau g.gif )
Atsakyti