Įkraunama...
Įkraunama...

PaLeO

Kosmatas, jei kasdien bamsi pianinas, jokio poilsio doh.gif
Lumi, o kodel siulai jaisy neurorubine? Jis nervu sistemai ir stuburo skausmams? As kazkaip veikia nuovargio busena. Kiek zinau, su mano nukrypimais, tai b grupe gali tik pabloginti situacija.
Pamirsau dar apie viena pastebejima papasakoti. Pas maniai zenkliai patankejo plaukai, nes kai ariau skalpa, tai buvo isslinke, nutrukineje, vietomis eziukai styrojo. Dabar suemus aiskiai jauciu, kad jie labai patankejo, reiskia nebusiu plika, kaip baiminausi pries pusmeti. Mergos, kaip laikas greitai lekia. Rodos, ka tik, visa besidraskanti, nelaiminga ir nusiminusi pradejau paleo o jau pusmeris praleke. Kai girdedavau, kad per pusmeti galima numesti svorio ar panasiai, man tai skambedavo,- "kada nors, labai tolimoje ateityje...kazkada, kitame gyvenime" O dabar matau, kad pusmetis pralekia kaip akimirka ir jau pavasaris ant nosies, valio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 24 vasario 2014 - 23:40
QUOTE(Mantilė @ 2014 02 24, 19:24)
Hippie, o kur tu pirkai kokospienį?

Maximoj bazej, skardinej, jokiu priedu, tik 75% kokoso & 25% vandens, 4.99lt./400ml, kazkokia tailandetiska firma, pavadinimas is dvieju zodziu, kai busiu namie, galesiu paasyt pavadinima, ispardavimas,nes buvo 9.99lt.

o "

QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 24, 20:45)
Lumi, nu blin pats laikas smile.gif
Man laikrodukas irgi tiksi, bet kad vyro tai nėr sad.gif

Kiek jau metuku, kad taip tiksi? smile.gif

QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 24, 20:49)
Aš dar nepribrendau ir kažko abejoju, ar kada pribręsiu smile.gif
Man tos iškrovos dienos - tikra psichologinė kankynė atrodo, nors net nesu bandžiusi nei vienos

biggrin.gif nepabandzius nesuzinosi. Viskas musu galvose. Man patinka iskrova tuo,kad tada VISKAS atrodo labai skanu ir visai nereika kazkokiu skanumynu ar nesveiku maisto produktu.

QUOTE(LumiLumi @ 2014 02 24, 21:17)
Nu panos, tai kad i doktorantura imerkiau uodega  doh.gif  kokie vaikai  doh.gif

Mano drauge imerkus i doktorantura, 2 vaikus, nama, suni ir vyra, kuris daznose ilgose komandiruotese wink.gif Taip, kad-excusese, excuses wink.gif

QUOTE(jaicy @ 2014 02 24, 21:30)
siandien as be jegu.. matyt kazkada suvalgytas bananas, apelsinas ir saldytos uogos padare savo- visai galima daiktas kad ir man angliu gripas(ko nebuvo niekad anksciau). nevalgiau vaisiu. paskui pagalvojau kuo as blogesne uz kitas? ir paragaudavau vis po vaisiu ar uogyciu.. nu ir prasidejo..galva savaite skaudejo....

Kuo as blogesne biggrin.gif As dar nevalgau vaisiu...
Atsakyti
labas
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 24, 09:18)

Man labai patinka sios treneres treniruotes tankoms, peciams, sonams, presui, kotoms., tik iki tokio lygio man toloka smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=mxEqblHkxrs
http://www.youtube.c...h?v=F6yK6ci5VPA
http://www.youtube.c...h?v=Mha6sSkAiS0
Kai buvau jauna, jauna, kai dar buvo tik "vidiakai", turejau kasete su Sindy Crofford triju dienu treniruotemis. Man labAI patiko jos treniruotes ir be vargo padarydavau visa treniruote, koja kojon su Sindy. dABAR ATKAPSCIAU TAS TRENERUOTES INTERNETE, BET PO GABALA, NERA VISU TRIJU KRUVOJE, KAIP BUVO VIDEO KASETEJE.

o geras,pas šitą trenerę einu kartais į grupines treniruotes-neblogai pakankina smile.gif
o Sindy iš rusiškų torentų galiu parsisiųsti,jei tikrai nori,tai paieškosiu,paskui permesčiau per kokį skype wink.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2014 02 24, 22:26)
Pameni kaip dejavau del pianino? Tai va, perkunas zino kurie cia kaimynai, jau su vyru nebesuprantam ar cia uz sienos ar virs musu, nes i i tariamuju sarasa patenka trys butai. Tai nezinau ar man cia per visus eiti ir ieskoti. Tai faktas, kad tas pianinas pristumtas prie sienos ir garsas siena eina, tai velniai zino is kur, nes ta siena jau ribojasi su kitu butu (ir tam paciam aukste ir is virsaus ji jungia dar du butus). Tai negana to, jie dar ir duda nusipirko. Sakau dabar turbut bugnai laukia  doh.gif

nesupyk,bet taip juokas paėmė beskaitant biggrin.gif na,iš tiesų,tai tik iki 18 val tokie grojimai galimi pagal decibelų skalę.Reiktų tikrai kažkaip pasikalbėti.Mano vienas kolega tai išauklėjo kaimynus,bet jis toks agresyvios išvaizdos,tai jam kulniukai maišo,tai siurblys,tai irgi pianinas,tai ,,pastrojino" visus kaimynus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 24, 23:07)
nu, nu:) Tokia grazi pana ir nera?smile.gif

Jeigu būčiau tik graži, tai turbūt jau būčiau seniai apsiženijus, o kadangi esu graži ir protinga, tai va jau sunkiau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2014 02 24, 23:03)
Nusiteikti  biggrin.gif  Susiplanuoti arba aktyvią dieną, kai nėra kada apie maistą galvoti, arba visišką relaksą- su pižama ir gera knyga/filmu lovoje  rolleyes.gif Sunkiau, kai anglių negauni, bet mums, Paleo mergaitėms, dėl to nereikia sukt galvos  rolleyes.gif

Man turbūt tiktų pirmasis variantas - užimta diena. Nes jeigu namuose ir relaxas - nu niekaip neišeitų nepavalgyt doh.gif
O jeigu aš ryte išgerčiau neperšaunamos ir po to nieko nevalgyčiau iki kito ryto - ar čia būtų iškrova, ar ta kava viską sugadintų? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Hippie @ 2014 02 25, 00:50)
Kiek jau metuku, kad taip tiksi? smile.gif

Mano drauge imerkus i doktorantura, 2 vaikus, nama, suni ir vyra, kuris daznose ilgose komandiruotese wink.gif Taip, kad-excusese, excuses wink.gif

Už poros metelių 30 cool.gif Matai, pas manes gal greičiau ne biologinis laikrodis tiksi, nes nesu apsėsta minties, kad man jau tų vaikų reikia ir nečiūčiuoju visų gatvėje sutiktų leliukų, bet dėl sveikatos problemų man ir ginekologė patarė planuotis nėštumą DABAR, nes už poros metų neaišku kas gali būti. Kol sveikata neblogėja, tol ir laukiu savo princo cool.gif
O dėl tinkamo laiko tai taip - jo niekada atrodo nebus smile.gif Kaip čia gimdysi, kai nėra nuosavo būsto, kaip čia gimdysi, kai doktorantūra, na gal dar palaukti.. O ką - gimdo ir doktorantės, ir verslininkės ir kt.

Papildyta:
AKCIJA, MERGINOS
http://beta.lt/klaip...p;category_id=1
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 25, 08:54)
Už poros metelių 30  cool.gif Matai, pas manes gal greičiau ne biologinis laikrodis tiksi, nes nesu apsėsta minties, kad man jau tų vaikų reikia ir nečiūčiuoju visų gatvėje sutiktų leliukų, bet dėl sveikatos problemų man ir ginekologė patarė planuotis nėštumą DABAR, nes už poros metų neaišku kas gali būti. Kol sveikata neblogėja, tol ir laukiu savo princo  cool.gif 

Tai čia dar nieko, dar netiksi, jauna dar esi labai smile.gif Va pas mane tai tikrai tiksi smile.gif
Tik 32 sutikau savo princą, o maniau, kad viskas, nebėr gerų vyrų smile.gif
Sunku tom gražiom ir protingom biggrin.gif
Dabar jau 36, dirbam ta linkme, kaip bus, taip bus.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 02 25, 00:50)
Maximoj bazej, skardinej, jokiu priedu, tik 75% kokoso & 25% vandens, 4.99lt./400ml, kazkokia tailandetiska firma, pavadinimas is dvieju zodziu, kai busiu namie, galesiu paasyt pavadinima, ispardavimas,nes buvo 9.99lt.

Och, ir aš tokio norėčiau. Nes tokių grynų kokoso pienų kainos milžiniškos.

QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 25, 07:54)
Už poros metelių 30  cool.gif Matai, pas manes gal greičiau ne biologinis laikrodis tiksi, nes nesu apsėsta minties, kad man jau tų vaikų reikia ir nečiūčiuoju visų gatvėje sutiktų leliukų, bet dėl sveikatos problemų man ir ginekologė patarė planuotis nėštumą DABAR, nes už poros metų neaišku kas gali būti. Kol sveikata neblogėja, tol ir laukiu savo princo  cool.gif 

Mes vis su drauge pašnekam (mums ir laikrodukas tiek pat sutiksėjo), kad galėtų būti kokie paleo singles pažinčių klubai biggrin.gif vis paprasčiau būtų susirasti žmogų, kuris kažkuo domisi, ne vien alum ir cigaretėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 25, 06:54)
O jeigu aš ryte išgerčiau neperšaunamos ir po to nieko nevalgyčiau iki kito ryto - ar čia būtų iškrova, ar ta kava viską sugadintų? g.gif

Teoriškai taip, nes tai iškrovos diena su vandeniu ar arbatėle. Bent taip teigia visi skaityti šaltiniai. O praktiškai kiekviena derinasi pagal savo prigimti - kaip ir paleo.
Aš bandysiu be kavos ir be vaistų. Jau šiandien pereinu po truputį prie iškrovos režimo.
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2014 02 24, 21:20)
Fui.... sveik  4u.gif

dėkui Šelmut

QUOTE(jaicy @ 2014 02 24, 21:23)
beje, galit mane pasveikinti - atgavau savo pamestus kilus! (arba  svarstykles sugedo staiga). nors dirza kai uztraukiau ant trecios skylutes, taip ir yra.. nejuda  g.gif

sveikinu thumbup.gif kiek dabar sveri?

QUOTE(Hippie @ 2014 02 24, 23:50)

aišku, reiks Maxej pasidairyti.
Atsakyti
Rimi yra neblogos sudėties kokoso pieno, tik nepasakysiu dabar pavadinimo. Juodoj skardinėj atrodo, 400g- 4,99
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 24, 22:07)
nu, nu:) Tokia grazi pana ir nera?smile.gif
as ne jogurta pirkau o kokosu grietinele uz 10 litu:) Graikisko jogurto dar neragavau:)
ir man taip buna, kad vos uzeinu I prekybos centra, is karto kojas pakerta ir vos velku. Bet man niekada galvos neskauda, nors uzkandu kartais vaisiu. Kaip skirtingai veikia visu organizmai.
Man siandien pykcio priepuolis, tai vis prisimenu jusu zodzius, kad jei bus nervai - nebus sveikatos. Raminu save, bet vistiek zaibuoju visa diena. Miegojau gal 4 valandas, tai kaip maisu dauzta, nei dirbti galiu, nei  dar kazka daryti. Salia musu vyksta statybos, tai viena darbininka matyt nemiga kankina, nes jis atvaziuoja kokia 5 ryto I statybas. O atvaziuoja su masina be duslintuvo, atvaziuoja mums po miegamuju langais ir dar atvaziaves sedi ir gazuoja. Jauciat koks garsas, kai masina be duslintuvo o paryciais mirtina tyla ? As jau karta buvau nuejusi pakalbeti ir paaiskinau, kad turi skaitytis su kaimynais, kad mes ir kiti kaimynai tokiu metu miegame  ir t.t., Tai jis dabar atvaziaves dar negesina masinos, o sedi ir gazuoja, pasivazineja aplink. Jau man truko kantrybe, nes pastovus nemiegaryciai per ta gaidi. Sakiau, jei dar ryt bus taip pat, tai as jau su visa pizama ir kirviu rankose eisiu "kalbetis". Nu briedas kazkoks, net nezinau ka bedaryti. Jau senokai keliames ne su zadintuvu o nuo sio darbininko superautomobilio ir statybos, panasu, dar tesis ilgai. Jei ilgai manes nebus, tai zinokite, kad nusokau nuo proto ir kirviu sukapojau ta jo masina ir dabar sedziu arestineje  blink.gif

jackau doh.gif
4u.gif

as snd ir su nervais.. tiksliau negaliu ziuret i bliatsvta kurios vyksta darbe.. atejo nauja darbuotoja, tai musiskis skyrius vaidina afigenai faina skyriu ir juodina kitus.. tfu isejau, negalejau klausyt to
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2014 02 24, 22:26)

Nenori kokio neurorubino susikalti?  g.gif

nezinau net.. unsure.gif tabletkom turi omeny? ar..
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 24, 23:34)
Kosmatas, jei kasdien bamsi pianinas, jokio poilsio doh.gif
Lumi, o kodel siulai jaisy neurorubine? Jis nervu sistemai ir stuburo skausmams? As kazkaip veikia nuovargio busena. Kiek zinau, su mano nukrypimais, tai b grupe gali tik pabloginti situacija.
Pamirsau dar apie viena pastebejima papasakoti. Pas maniai zenkliai patankejo plaukai, nes kai ariau skalpa, tai buvo isslinke, nutrukineje, vietomis eziukai styrojo. Dabar suemus aiskiai jauciu, kad jie labai patankejo, reiskia nebusiu plika, kaip baiminausi pries pusmeti. Mergos, kaip laikas greitai lekia. Rodos, ka tik, visa besidraskanti, nelaiminga ir nusiminusi pradejau paleo o jau pusmeris praleke. Kai girdedavau, kad per pusmeti galima numesti svorio ar panasiai, man tai skambedavo,- "kada nors, labai tolimoje ateityje...kazkada, kitame gyvenime" O dabar matau, kad pusmetis pralekia kaip akimirka ir jau pavasaris ant nosies, valio  biggrin.gif

taip tikrai. astik tuo ir gyvenu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Mantilė @ 2014 02 25, 08:43)
dėkui Šelmut
sveikinu thumbup.gif kiek dabar sveri?

beveik 57!
assa.gif

sveriau katuka, nes sako kad jis nutukes..ir pasisveriau pati, netiketai taip:)
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 02 24, 23:30)
siandien as be jegu.. matyt kazkada suvalgytas bananas, apelsinas ir saldytos uogos padare savo- visai galima daiktas kad ir man angliu gripas(ko nebuvo niekad anksciau). nevalgiau vaisiu. paskui pagalvojau kuo as blogesne uz kitas? ir paragaudavau vis po vaisiu ar uogyciu.. nu ir prasidejo..galva savaite skaudejo.. o siandien tai net mirstu kaip pavargau.. akropoly  vos kojas vilkau.. ciupau mesos ir namo. lovoj guliu.
fu

Kai man užeina tokios mintys, prisimenu, kodėl aš tų vaisių nevalgau smile.gif Beveik visada suveikia smile.gif Norisi greičiau tos pienligės atsikratyt. Ir tu bandyk ta linkme galvot, tos, kurios valgo vaisių, galbūt neturi kandidos, o mums, deja kolkas reikia susilaikyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 02 24, 19:36)
Sveikos ir sveiki,
Cia Sanitexo cash and carry? Kuriam mieste? Na taip, litra kokospienio reik sukapot per 3d.-greit pradeda rūgt...sunkoka. Santykinai oigiau gaunasi pirkt mazesni kieki, nes visa suvartoji-neismeti, ne vien kokospienio norisi dienos eigoje. Gal ten ir rafinuoto kokosu aliejaus teko pirkt?

Taip, Vilniuje, ukmerges g. Beja ten yra 87% sviesto pirkti uz gera kaina ( berods 25Lt/kg, nedaug issimeta darant ghi. Tokio yra ir ekologiniame turgelyje, bet ji perpardavineja jau brangiau smile.gif http://www.sanitex.e...s...436&cntr=LT

Norint patekti i parduotuve reikia koreteles ( pasiskolinti is kazko ar pagamintu imones vardu ar pagal ind veikla)

nusipirkau 400ml santamaria ir 2x1l, galima pasidalinti pusiau su draugais, ruosiant midijas ar vistiena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyras kitas: 25 vasario 2014 - 10:13