Įkraunama...
Įkraunama...

PaLeO

QUOTE(cushy @ 2014 02 25, 08:08)
Tai čia dar nieko, dar netiksi, jauna dar esi labai  smile.gif  Va pas mane tai tikrai tiksi smile.gif
Tik 32 sutikau savo princą, o maniau, kad viskas, nebėr gerų vyrų  smile.gif
Sunku tom gražiom ir protingom  biggrin.gif 
Dabar jau 36, dirbam ta linkme, kaip bus, taip bus.

Aš įsitikinusi, kad gerų vyrų yra, bet jie visi užimti biggrin.gif
Aj, kažkaip nepanikuoju, užsiimu darbais, gyvenu, o jau kada tas vyras horizonte pasirodys, tada smile.gif
Vat kažkaip nesinori labai nusivėlinti su tais vaikais, norėčiau pirmagimį iki 30ties pasigimdyti, bet... smile.gif tokių dalykų nelabai paplanuosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2014 02 25, 09:12)
Och, ir aš tokio norėčiau. Nes tokių grynų kokoso pienų kainos milžiniškos.
Mes vis su drauge pašnekam (mums ir laikrodukas tiek pat sutiksėjo), kad galėtų būti  kokie paleo singles pažinčių klubai biggrin.gif vis paprasčiau būtų susirasti žmogų, kuris kažkuo domisi, ne vien alum ir cigaretėm smile.gif

Kai perėjau į Paleo, man mama sako, kad nesusirasiu vyro, nes jisai pamatys, kaip maitinuosi ir pabėgs lotuliukas.gif
Ačiū Dievui, dar bent galiu pradžioj kaip normalus žmogus pasirodyti ir, negąsdinant vaikino, pasimatyme kavos atsigerti, bet jau pyragėlio šalia nesidedu smile.gif Nes taip tai tikrai gali durnai pasirodyt - nevalgau to, ano - nu gryna dietininkė lotuliukas.gif tik kad ant manęs nepasakytum, kad dietų laikausi - biškį per daug svorio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 25, 16:09)
Ačiū Dievui, dar bent galiu pradžioj kaip normalus žmogus pasirodyti ir, negąsdinant vaikino, pasimatyme kavos atsigerti, bet jau pyragėlio šalia nesidedu smile.gif Nes taip tai tikrai gali durnai pasirodyt - nevalgau to, ano - nu gryna dietininkė lotuliukas.gif  tik kad ant manęs nepasakytum, kad dietų laikausi - biškį per daug svorio  lotuliukas.gif

Eik tu, sakyčiau vyras kaip tik apsidžiaugs, kai kepsnį užsisakysi vakarienės metu. Sakys: nu va, normali moteris, ne salotos lapeliu gyva, o mėsyte smile.gif Aišku, visokios picos, kiniečių patiekalai jau nuplaukia biggrin.gif bet reikia tiesiog tinkamą vietą pasirinkti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.
Pagalvojau paįvairint mitybą pieno produktais, tai šįryt pasigaminau pusryčius iš nepasterizuoto pieno varškės (pačios gamybos), grietinės, patarkavau kokoso, įdėjau kakavos, cinamono... Na, neblogai gavosi, bet vidurius paleido, nors pilvo neskaudėjo. Tai ir nesupratau, kame reikalas buvo. Gal vis delto perdaug to pieno produktu iskart, ar kokosas netiko prie ju g.gif. Ai, bet svarbu kad tik tiek, reik ne taip radikaliai su tais pieno baltymais turbut smile.gif.
QUOTE(LumiLumi @ 2014 02 25, 14:48)
Nezinau, po diagnozes man kartais rodos, kad zeme is po koju slysta, jokio saugumo jausmo, taip ir metausi nebezinodama kaip viska susideliot. Pagimdyt noretusi anksciau, kol dar nesubyrejau, bet zinai... arba reikia pradet veikti arba palikt viska, kad sava vaga teketu. As buvau is tu zmoniu, kurie labai mego viska planuoti, o dabar suda priplanuosi ir man tai nepatinka  schmoll.gif

manau, kad ima ir ateina gyvenime laikas, kai reikia leist "sava vaga teket", to saugumo jausmo atrodo, niekad negana. Bet, kai atsiranda vaikas, supranti, kad gyvenimas ir toliau puikiausiai klostosi, pasikoreguodamas, įnešdamas įvairovės. Atlaidžiau su planavimais ir viskas bus gerai mirksiukas.gif 4u.gif.

QUOTE(Elata @ 2014 02 25, 15:39)
Eik tu, sakyčiau vyras kaip tik apsidžiaugs, kai kepsnį užsisakysi vakarienės metu. Sakys: nu va, normali moteris, ne salotos lapeliu gyva, o mėsyte smile.gif Aišku, visokios picos, kiniečių patiekalai jau nuplaukia biggrin.gif bet reikia tiesiog tinkamą vietą pasirinkti biggrin.gif

Aha, kaip aš čia neseniai pašiurpinau vyrukus, užsisakius prie jų akių dvi didžiausias "riekes" roastbeef'o, o pagalvojus kad riebalo tai ner, dar paemiau ir "golonka" (kiaules kulnines toks lenkiskas riebus kepsnys) + daržovių ir pajėgiau viską suvalgyt biggrin.gif. Bet čia buvo "ilgam" užvalgymui, na ir tikrai ilgai likau soti blush2.gif.
Atsakyti
Turiu indelį mascarpone. Vieną vagyti? Kažką gaminti?
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2014 02 25, 16:38)

As uzdedu sauksta ant karsto troskinio ar virtu darzoviu. Galima ir viena.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 02 25, 12:05)
O kaip ten viskas vyksta su ta kortele? Ją reikia būtinai turėti ir parodyti ar užtenka įmonės kodo ir dar kokių duomenų? O ji su vardu/pavarde, nuotrauk? Nes MB tėvukas turi, bet MB pergyvena, kad jam ten kažkokius mokesčius gal tada reiks mokėt-ma rods briedas koks tai biggrin.gif Individualios veiklos kortelė irgi tinka?

tam kad gauti reikia indv veiklos nr o gavus kortele tik pridedi ja ir praeini pro vartelius
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 02 25, 16:56)
As uzdedu sauksta ant karsto troskinio ar virtu darzoviu. Galima ir viena.

Bandysiu su virtais burokėliais essen.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 02 25, 11:29)
Kaip supratau, į tą litrinį kokospienį iš sanitexo, kur vyras kitas užrodė, įeina pieno baltymai. Jei juos toleruočiau, tikrai nepirkčiau kokospienio, verčiau grietinėlę

jo bet yra ir santamaria truputi pigiau nei kitur su nuolaida. Siaip su kokosu skaniau, bet ir brangiau
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2014 02 25, 13:05)
Hm, tai reikia, reikia įmonę turėti, kad galėtum užsiregistruoti. Na, kortelę registruoja ant įmonės.

Ir nepasakyčiau, kad ten labai geresnės kainos. Na, perkant urmu pigiau. Tarkim reikia pirkti 10 vnt., kad ta geresnė kaina būtų, o man 10 vnt sviesto pakučių nelabai reikia. Kokio tualetinio popieriaus ar rankšluosčių, tai aišku, galima užsipirkti metams. Mano kolegės, žinau, pieną, jogurtus ir varškytes dideliais kiekiais perka.

O registruojant kažkokį įmonės turėjimą įrodantį dokumentą reikia turėti ar tik tam tikrus įmonės rekvizitus?

O kokiam gi jau čia laikui t pieno produktų prisipirksi-genda juk greit g.gif Man ten įdomus rafinuotas kokoso aliejus, na ir gal kitas vyras užrodytas kokospienis litrinis.

QUOTE(Simuute @ 2014 02 25, 13:29)
Mano draugei jau ne pirma stadija, gerokai pažengę, bet mes pasvajojom, kad nors per kurį laiką palengvėtų jai gyvenimas, tai būtų nuostabu. Kibs ji į paleo, o aš tik palaikyt galiu

Man irgi buvo endometriozės pradžia, buvus ginė sakė nevalgyt sojos produktų, margarinų ir pan. , o dabartinė ginė po apžiūros sakė, kad lyg ir nieko nelikę thumbup.gif Tiesa su antru buvo problematiška pastot, dar atsimenu ginė sakė, kad jei norim treičo, tai negaišt ir iškart po antro planuot, dar atsakiau, kad ačiū, gal ne, o trečia buvo už mus protingesnė ir labai mūsų planų nepaisė thumbup.gif wub.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2014 02 25, 14:48)
Nezinau, po diagnozes man kartais rodos, kad zeme is po koju slysta, jokio saugumo jausmo, taip ir metausi nebezinodama kaip viska susideliot. Pagimdyt noretusi anksciau, kol dar nesubyrejau, bet zinai... arba reikia pradet veikti arba palikt viska, kad sava vaga teketu. As buvau is tu zmoniu, kurie labai mego viska planuoti, o dabar suda priplanuosi ir man tai nepatinka 

NA taip, žinom kaip su tais planavimais ir dievu wink.gif 4u.gif Nežinau kaip konkrečiai pasireiškia tavo diagnozės simptomai, bet bet kokiu atveju tos diagnozės vis gviešiasi į tai, kad ne viskas teka idealia vaga friends.gif 4u.gif

QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 25, 15:09)
Aj, kažkaip nepanikuoju, užsiimu darbais, gyvenu, o jau kada tas vyras horizonte pasirodys, tada

Kai perėjau į Paleo, man mama sako, kad nesusirasiu vyro, nes jisai pamatys, kaip maitinuosi ir pabėgs 

Teisingai. Aš s uantru pastojau tik tada, kai nustojau įnirtingai planuoti cool.gif (po 1,5m. planavimų)

biggrin.gif tos mamos...
Papildyta:
QUOTE(vyras kitas @ 2014 02 25, 17:15)
tam kad gauti reikia indv veiklos nr o gavus kortele tik pridedi ja ir praeini pro vartelius

4u.gif Nu iš kur gaut, jofana, reikia man to kokoso rafinuoto aliejaus, gal kas galit paskolint kortelę, ar nupirkt Kaune? doh.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 02 25, 19:24)
O kokiam gi jau čia laikui t pieno produktų prisipirksi-genda juk greit g.gif 

Gal perka tą pieną, kur metus galioja ir laikyt šaldytuve nereikia. O ir jogurtų yra tokių, kur ilgai galioja, tik neaišku kokio jie sveikumo
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2014 02 25, 01:11)
labas

o Sindy iš rusiškų torentų galiu parsisiųsti,jei tikrai nori,tai paieškosiu,paskui permesčiau per kokį skype wink.gif

torent.bz turbut irgi tures? tik kaip pavadinta ji bus. Bet aciu uz gera minti. Jei nerasiu, reksiu pagalbos):

QUOTE(Elata @ 2014 02 25, 09:12)
galėtų būti  kokie paleo singles pažinčių klubai biggrin.gif vis paprasčiau būtų susirasti žmogų, kuris kažkuo domisi, ne vien alum ir cigaretėm smile.gif

Jei ieskosi paleo vyro, ilgai gali uztrukti:) Greiciau visavalgi perorientuosi I paleo:) Paziurek kiek cia musu perorientavo savo visavalgius vyrus:)

QUOTE(Hippie @ 2014 02 25, 12:00)
Su pavedimu gaunasi 38lt./kg, o akcijų metu galima nusipirkti sviesto po 19lt./kg ir prisidaryt Ghee-dvigubai pigiau, kaip tik į katilinę išnešiau 2l šviežiai

is keliu kg. sviesto gaunasi 2 litrai ghi? Ir kiek sveria 3 litrai ghi?

QUOTE(nomore @ 2014 02 25, 12:02)
problemas reikia spręsti, o ne nervintis be reikalo  biggrin.gif tas darbininkas juk ne vienas dirba ten, ar ne? jei neina su juo sutarti, tada reikia tartis su jo valdžia, ir pasakyti, kad skambutis darbo inspekcijai jums didelio vargo nesukels, o va jiems, garantuoju, gali. arba dėl nelegalaus darbo, arba dėl netinkamo darbo laiko. vadovybė nuleis tą ereliuką žemėn,manau.

Na stai ka reskia poziuris is salies:) Kaip cia man nedasuto mintis apie darbo inspekcija. Vadovybe - sklypo savininkai, eiliniai zmones, kaip ir as. Aisku, kad darbininkai dirba nelegaliai. Reikia pirmiausiai graziai pakalbeti su seimininkais, vis tik - busimi kaimynai. Labai tikiuosi ju supratimo, nes visai nesinoretu moketi ta pacia moneta ir palikti kieme veikiancia zoliapjove ir trimeri, kai ju mazas vaikas miegos pietu miegelio. Siandien 6 ryto atvaziavo jau ne 1 o dvi tokios, kriokiancios, be duslintuvu, masinos. Man jau vaidenasi, kad tai daroma specialiai, kad paerzinti mus. Ir vel abu su vyru, kelemes priverstinai daug anksciau laiko ir sliauziojome apsimiegoje.

QUOTE(<tundra> @ 2014 02 25, 17:12)
Sveikos.
Pagalvojau paįvairint mitybą pieno produktais, tai šįryt pasigaminau pusryčius iš nepasterizuoto pieno varškės (pačios gamybos), grietinės, patarkavau kokoso, įdėjau kakavos, cinamono... Na, neblogai gavosi, bet vidurius paleido, nors pilvo neskaudėjo. Tai ir nesupratau, kame reikalas buvo. Gal vis delto perdaug to pieno produktu iskart, ar kokosas netiko prie ju g.gif. Ai, bet svarbu kad tik tiek, reik ne taip radikaliai su tais pieno baltymais turbut smile.gif.

Man atrodo, kad gavote pagerinta riebalu doze, tai ir suveike:) Taip jau buna, kad didesne riebalo doze pramusa dugna:)

QUOTE(Laisvė @ 2014 02 25, 17:38)

Man tik duok viena, tai visa indeli sulaizyciau:) Kaip desetras gaunasi, uzberus kakavos ar cinamono, vaniles. Jei kartais pikrnaudziauji 92% sokoladu, tai uztarkuoti ant mascarpones. O siaip, skanu uzsideti ant bet kokio karsto maisto, man ji tinka net ant vistos kulsies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 25, 07:54)
Jeigu būčiau tik graži, tai turbūt jau būčiau seniai apsiženijus, o kadangi esu graži ir protinga, tai va jau sunkiau 

O jeigu aš ryte išgerčiau neperšaunamos ir po to nieko nevalgyčiau iki kito ryto - ar čia būtų iškrova, ar ta kava viską sugadintų?

biggrin.gif

Kažkur skaičiau, kad geriausia nevalgyt 40 valandų (maniškė iškrova tiek ir trūko rolleyes.gif ), tai jei ryte neperšaunamos kalsi, tai paskaičiuok, kad vėl valgyt galėsi 4u.gif
Atsakyti