QUOTE(Nidulia @ 2014 02 26, 00:22)
O man seiles tista, kai pagalvoju apie rytojaus vistos krutinele koso kremo ir ciberzoles padaze su ziediniu kopustu ir brokoliu kose:)
Violey.com yra labai geros kokybes ceilono cinamonas ir kaina gera, tik ten kilas, bet galima pasidalinti gi. As sau parsisiunciau, tai puse jau isgrobste:)
http://www.violey.co...en_p_16789.html
Ne ta uvienai

Šiandien nusipirkau ciberžolės, jau ir aš geltoninsiu padažus, mėsytę
O kiek siuntimas iš violey? Aš perku šį iš iherb, net su siuntimo kaina gaunasi apie 10lt. pigiau, irgi pasidalinu, nors ir patys jo daug naudojam, nes vaikams šiltą su medum maišytą duodu nuo kosulio-imuninei pagerint:
http://www.iherb.com...d...r=null&ic=5
QUOTE(*Kamelija* @ 2014 02 26, 09:42)
Nu man pvz. net skysti kiaušiniai, kai baltymas dar aplink trynį nesutrauktas yra šlykštu, o ką kalbėt apie subproduktus, iš kurių išvis į burną galiu paimt tik maltas kepenis, po to sultinys, man tikrai jis nėra skanus

o dar kiek laiko ir darbo sąnaudų reikia tą maistą paruošti
va šitas patiekalas su krūtinėle, tai ir man patiktų, aš beje krūtinėlėm ir maitinuosi visą gyvenimą, bet jame nėra nei lašinių, nei subproduktų, labai daug baltymo, kokosas man irgi nerekomenduojamas dėl sočiųjų riebalų, vienžo nėra gyvenimo
Tai ar kas nors žino kokie požymiai būna, kai išlipi iš ketozės?
Tai kam valgyt kas tampo ir pykina?

Aš valgau iškeptus kiaušinius arba virtus, pirktinius-kietai, naminius-skystai. Niekur nereikia perlenkti lazdos

Kam imt nemaltas kepenis, jei nepatinka?

Darykis paštetus su žolelėm, sviestuku, brendžiuku

, keptom morkytėm ir svogūniukais ir t.t. ir pan. Fantazijai ribų nėra, o kad gyvenan save prievartaut, tai velniop, gal geriau trumpai ir linksmai

MAn Paleo mityba labai patinka-sveika, skanu, paprasta, bet ne prasta.
QUOTE(cushy @ 2014 02 26, 09:54)
Nesuprantu kartais kai kurių

Nu kam šitaip žiauriai kankintis? Valgykit tą, kas patinka, jei jums dzin tie spuogai
Aš taip maitindamasi mėgaujuosi, jei reiktų žiaukčiot atsisėdus už stalo, valgyčiau kažką kita.
QUOTE(Silver79 @ 2014 02 26, 10:39)
net teisingose kruopose (Kinva, burnociu seklos, soros, grikiai), tai sveikam zmogui, neturinciam dideliu bedu su sveikata tikrai niekad bedu nepridarys.
O ir siaip, pasistenkit i viska ziureti daug paprasciau, nes tie remai, kaip kokios kalejimo sienos, manau , labai kai kuriuos slegia ir issilaikyti veziose ilgesniu periodu darosi gana sunku.
Todel is savo patirties sakau, kad i viska ziurekite kiek atlaidziau ir tada viskas savaime gausis ciki-piki
Kuo avižos blogiau už išvardintas?