Įkraunama...
Įkraunama...

PaLeO

Sėkmingai išsikraunu gerdama vandenį. Kol kas nepatiriu jokio streso nei gerdama, nei šitaip išsikraudama smile.gif
Klausimas dėl rytdienos. Nuo kuo būtų geriau pradėti dieną po iškrovos? Kažkaip atrodo, jog lašiniai pusryčiams būtų ne pats geriausias pasirinkimas...
Atsakyti
Sveiki,pasimečiau neberandu kur buvo rašyta kaulų sultinį kam priskirt riebalui ar baltymui,kiek jo galima per dieną?Ačiux smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 26, 00:22)
O man seiles tista, kai pagalvoju apie rytojaus vistos krutinele koso kremo ir ciberzoles padaze su ziediniu kopustu ir brokoliu kose:)

Violey.com yra labai geros kokybes ceilono cinamonas ir kaina gera, tik ten kilas, bet galima pasidalinti gi. As sau parsisiunciau, tai puse jau isgrobste:)
http://www.violey.co...en_p_16789.html

Ne ta uvienai biggrin.gif Šiandien nusipirkau ciberžolės, jau ir aš geltoninsiu padažus, mėsytę ax.gif

O kiek siuntimas iš violey? Aš perku šį iš iherb, net su siuntimo kaina gaunasi apie 10lt. pigiau, irgi pasidalinu, nors ir patys jo daug naudojam, nes vaikams šiltą su medum maišytą duodu nuo kosulio-imuninei pagerint:

http://www.iherb.com...d...r=null&ic=5

QUOTE(*Kamelija* @ 2014 02 26, 09:42)
Nu man pvz. net skysti kiaušiniai, kai baltymas dar aplink trynį nesutrauktas yra šlykštu, o ką kalbėt apie subproduktus, iš kurių išvis į burną galiu paimt tik maltas kepenis, po to sultinys, man tikrai jis nėra skanus  schmoll.gif o dar kiek laiko ir darbo sąnaudų reikia tą maistą paruošti  doh.gif 
va šitas patiekalas su krūtinėle, tai ir man patiktų, aš beje krūtinėlėm ir maitinuosi visą gyvenimą, bet jame nėra nei lašinių, nei subproduktų, labai daug baltymo, kokosas man irgi nerekomenduojamas dėl sočiųjų riebalų, vienžo nėra gyvenimo 

Tai ar kas nors žino kokie požymiai būna, kai išlipi iš ketozės?

Tai kam valgyt kas tampo ir pykina? biggrin.gif Aš valgau iškeptus kiaušinius arba virtus, pirktinius-kietai, naminius-skystai. Niekur nereikia perlenkti lazdos wink.gif Kam imt nemaltas kepenis, jei nepatinka? g.gif Darykis paštetus su žolelėm, sviestuku, brendžiuku cool.gif , keptom morkytėm ir svogūniukais ir t.t. ir pan. Fantazijai ribų nėra, o kad gyvenan save prievartaut, tai velniop, gal geriau trumpai ir linksmai cool.gif MAn Paleo mityba labai patinka-sveika, skanu, paprasta, bet ne prasta.

QUOTE(cushy @ 2014 02 26, 09:54)
Nesuprantu kartais kai kurių  biggrin.gif  Nu kam šitaip žiauriai kankintis? Valgykit tą, kas patinka, jei jums dzin tie spuogai
Aš taip maitindamasi mėgaujuosi, jei reiktų žiaukčiot atsisėdus už stalo, valgyčiau kažką kita.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Silver79 @ 2014 02 26, 10:39)
net teisingose kruopose (Kinva, burnociu seklos, soros, grikiai), tai sveikam zmogui, neturinciam dideliu bedu su sveikata tikrai niekad bedu nepridarys.

O ir siaip, pasistenkit i viska ziureti daug paprasciau, nes tie remai, kaip kokios kalejimo sienos, manau , labai kai kuriuos slegia ir issilaikyti veziose ilgesniu periodu darosi gana sunku.
Todel is savo patirties sakau, kad i viska ziurekite kiek atlaidziau ir tada viskas savaime gausis ciki-piki

Kuo avižos blogiau už išvardintas?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2014 02 26, 15:16)
Sėkmingai išsikraunu gerdama vandenį. Kol kas nepatiriu jokio streso nei gerdama, nei šitaip išsikraudama smile.gif
Klausimas dėl rytdienos. Nuo kuo būtų geriau pradėti dieną po iškrovos? Kažkaip atrodo, jog lašiniai pusryčiams būtų ne pats geriausias pasirinkimas...

O valgyt nesinori, silpnumo nėra? smile.gif
Aš ryt iškrovausiu, bus pirma iškrovos diena gyvenime biggrin.gif
Jau esu nusiteikusi, kad mano organizmui tai bus poilsis ir šventė biggrin.gif
Gal tiesiog kiaušinių su daržovėm? Arba varškės?
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 02 26, 10:54)
Nesuprantu kartais kai kurių  biggrin.gif  Nu kam šitaip žiauriai kankintis? Valgykit tą, kas patinka, jei jums dzin tie spuogai

drinks_cheers.gif

QUOTE(Laisvė @ 2014 02 26, 15:16)

Šaunuolė clap.gif:
Aš kitą dieną nuo troškintų daržovių pradedu, o jau pietūs valgau kaip visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2014 02 26, 14:16)

Daržovių šiltas troškinys su ghee, aš po 40val. dar išgėriau vandens, po to arbatėlės šiltos ir valgiau kiaušinienę su troškintom daržovėm.
Papildyta:
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 26, 14:25)
Aš ryt iškrovausiu, bus pirma iškrovos diena gyvenime biggrin.gif
Jau esu nusiteikusi, kad mano organizmui tai bus poilsis ir šventė biggrin.gif
Gal tiesiog kiaušinių su daržovėm? Arba varškės?

Svarbu prisigalvokit veiklos visai dienai, užimtumo, malonios veiklos, vakare gal net kokioj vonioj pasigulinėt su himalajų druska ir knyga ar žurnaliuku, eterinių aliejų prisilašinus ir...nepamirškit, kad "Miegas dietoje-svarbiausias dalykas-nenuėjai laiku miegot-VISKAS. PRISIRIJAI." biggrin.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 02 26, 15:33)
Svarbu prisigalvokit veiklos visai dienai, užimtumo, malonios veiklos, vakare gal net kokioj vonioj pasigulinėt su himalajų druska ir knyga ar žurnaliuku, eterinių aliejų prisilašinus ir...nepamirškit, kad "Miegas dietoje-svarbiausias dalykas-nenuėjai laiku miegot-VISKAS. PRISIRIJAI." biggrin.gif Sėkmės  4u.gif

Na ryt iki 18val būsiu darbe, maisto jokio nesinešiu, tai ir nebus pagundų smile.gif O vakare jau turėtų būti lengviau atsilaikyti nuo maisto. Be to, kaip sakiau, nusiteikiau, kad čia bus relaxas organizmui, pagalba jam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 02 26, 15:17)

drinks_cheers.gif

Geriau tik tiek, kad mano isvardintose pasak protingu dedziu ir tetu smile.gif nera gliuteno smile.gif
O angliu visuose gana daug, todel renkantis mazesne blogybe, siulyciau begliutimines kruopas ir su dideliu kalnu troskintu/zaliu/raugintu darzoviu.
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 02 26, 14:25)

Kol kas - ne schmoll.gif
Ką tik pietus paauglei paruošiau - nei vaizdai, nei kvapai negundė. Nesilpna, nesinori palūžti biggrin.gif Esu bandžiusi iškrovą ir anksčiau, bet tik iki popietės, nes nebegalėdavau kęsti galvos skausmo. Dabar labai ramiai visa tai išgyvenu, gal dėl to, kad labai stipri motyvacija, stiprus emocinis nusiteikimas 4u.gif Jei visa tai tiks ir patiks, bandysiu tą daryti reguliariai trečiadieniais mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėl kepenų gaminimo,vakar pirmą kartą dariau pagal tokį receptą,išviriau kiauliuko kepenukus,sutarkavau su burokine tarka,pridėjau morkų,svogunų,priesonių ir viską su ghi patroškinau,abiem su vyru labai patiko biggrin.gif
Atsakyti
Hippie, is Violey nesisiusk viena, brungu, reikia kooperuotis. Apsiziurek, gal koks naturalus sampunas ar kremas, dantu pasta I pabaiga, susideliok sav norus ir kooperuokis, gaunasi kapeikos uz siuntima
http://naturkosmetik...ml#comment-4902

Su ta cikorija ax.gif Nusipirkau ir as siandien, kad kavos nenoreti. Matyt puses saukstelio buvo per daug, nes net pagardinta kokoso grietinele - veu, feu, kokia karti, I kriaukle nukeliavo. As supainiojau su Inka, nes jos skoni pamenu, ana tai skani, svelni, todel ir buvau tikra, kad cia skanu gerala susitaisysiu:) O juk Inkos negalima, ten ir mieziai ir dar visko prideta.

Maximoje akcijos: ziediniams kopustai po 3.99, bent jau as nusipirkau dideles galvas - 1470 gramu. Ir 25% nuolaida Bonduele saldytoms darzovems. Pomirodai 3.99
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 02 26, 15:17)

Neblogiau smile.gif avižos irgi natūraliai begliutenės, kaip ir grikiai ar kynva. Tačiau dažniausiai avižas skirsto/pakuoja/laiko fabrikuose kartu su kviečiais ar rugiais, todėl negali žymėti jų kaip neturinčių gliuteno. Jei jau nori net menkiausių gliuteno pėdsakų išvengti, verčiau rinktis avižas, ant kurių aiškiai pažymėta, jog jos Gluten Free.
O šiaip grūdai yra grūdai.
Atsakyti