Tai mirkot per naktį ir graikiškus riešutus (mirkiau tik migdolus)? Bet dažniausia suvalgom saujelę nemirkytų su cikorijos kava...
QUOTE(Elata @ 2014 02 26, 16:33)
Neblogiau

avižos irgi natūraliai begliutenės, kaip ir grikiai ar kynva. Tačiau dažniausiai avižas skirsto/pakuoja/laiko fabrikuose kartu su kviečiais ar rugiais, todėl negali žymėti jų kaip neturinčių gliuteno. Jei jau nori net menkiausių gliuteno pėdsakų išvengti, verčiau rinktis avižas, ant kurių aiškiai pažymėta, jog jos Gluten Free.
O šiaip grūdai yra grūdai.
Klausiu dėl vaikų (jie gi auga ir dar tiek veiklos turi) ar jiems be grikių galima avižinbių dribsnių košė karts nuo karto?
Antimaistinės medžiagos, kurios didina žarnyno pralaidumo, didina chronišką uždegimą ir neleidžia įsisavinti reikalingoms medžiagoms?
QUOTE(" voresta " @ 2014 02 26, 18:06)
dėl avižų skaityk
ČIA
Each grain has a different set of storage proteins, or a different prolamine. For wheat, the prolamine group consists of gliadin, which is found in wheat gluten. Other common grains have their own prolamines:
Dėl manęs gali valgyt viską, leidžiu.
Už šitai ačiū

Prolaminai, škes...
Nu, o kas čia dabar?

Žemaitiškas būdas bendrauti?

Jei kažko klausiu, tai nereiškia, kad man reikia leidimo ar pagrūmojimo pirštu

Ir tai nereiškia, kad kažką priešingai noriu įrodyti. O tam, kad vis daugiau žinoti srityje, kuri domina, ir yra toks forumas-galimybė dalintis informacija, pojūčiais, abejonėmis ir pan. Ačiū, kad pasidalinat
QUOTE(Šelma @ 2014 02 26, 21:09)
Ir man nepatiko
Su kokosu pienu gėrei? Labai svarbu jos neperdozuot, man nepilno arbatinio šaukštelio dideliam puodui pilnai užtenka.
QUOTE(*Kamelija* @ 2014 02 26, 21:30)
cikorija bjauri, pas mane pakelis gal du metai stovi, ir niekaip, kai pamirštu tą skonį, pasidarau ir... išpilu į kriauklę

aš gilių kavos kartais pasidarau, nors gilės irgi sėklos

bet daug skaniau už cikoriją, tik aišku kavos vis tiek nepakeičia
Gal jūs iš Kauno?

Mes su SB suliurlinam ją labai greit, net akcijas pradėjau gaudyt, nes ne tokia jau ji ir pigi
QUOTE(Laisvė @ 2014 02 26, 21:38)
Aš visai normaliai tą cikoriją su kokoso pienu geriu.
Ir paleo aš ne dėl svorio: patiko principas, tiko organizmui ir valio Tiesa, išsamių tyrimų dar nedariau, ketvirtas mėnuo su paleo

Tai mes panašiai, kovo 22-ą bus 5mėn.
QUOTE(erva @ 2014 02 26, 22:43)
ryt maxima akcija AMRITA kokosu aliejui ,0.5 26.19lt
Tai www.ekopirk.lt dabar CECIL puslitris 23lt.