Įkraunama...
Įkraunama...

PaLeO

Aš visai normaliai tą cikoriją su kokoso pienu geriu.
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2014 02 26, 21:33)
Liuks  thumbup.gif

Man kitą ryta buvo stipru, padariau mankštelę  smile.gif

Primink, turi ką mesti?

Matysiu, ar nebus iš ryto "nusėdusios" baterijos biggrin.gif
Ne, aš ne svorio metimu iškrovą dariau, o organizmo valymui ir savijautai. Ir paleo aš ne dėl svorio: patiko principas, tiko organizmui ir valio thumbup.gif Tiesa, išsamių tyrimų dar nedariau, ketvirtas mėnuo su paleo mirksiukas.gif
Atsakyti
o man idomu, ar cia del sitos dietos ar kaip, bet man nei apetito zverisko ner, nei nesinori nieko tokio ypatingo. as kaip issivaizdavau visom nesciom uzeina kokie tai keisti potraukiai, pvz raugintiem agurkeliam, cipsam ar dar kam. atsimenu viena draugaite pasakojo, kad savo kakali vidurnakti issiunte i mcdaka, nes taip uzsigeide burgerio, na mirtinai tiesiog. o man taip lyg ir niekur nieko, tik is kazkur +4.5kg isitaise ant pilvo... palaiziau siandien kokospienio, bet ir tas nebeskanus, kaip ir juodas sokoladas.
Atsakyti
Jautien, na kas cia tau? Pavargai gal emociskai po tu visu laidotuviu?
Atsakyti
sveikos
ryt maxima akcija AMRITA kokosu aliejui ,0.5 26.19lt
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 26, 21:13)
Jautien, na kas cia tau? Pavargai gal emociskai po tu visu laidotuviu?
nieko man, as jauciuosi labai gerai. tik siaip nusistebejau, kad taip jokiu pokyciu edimo fronte del nestumo neatsirado...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 02 27, 00:02)
nieko man, as jauciuosi labai gerai. tik siaip nusistebejau, kad taip jokiu pokyciu edimo fronte del nestumo neatsirado...

Palauk, palauk, dar ne vakaras, taip sakant:) Kaip uzsimanysi kokiu braskiu, ka tik nuskintu is lysves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erva @ 2014 02 26, 22:43)
sveikos

Dar ekopirk dabar siuntimas per post24 nemokamas perkant virs 30lt, o cecil aliejus 22,99lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erva @ 2014 02 26, 23:43)
sveikos

rimtai?
Atsakyti
Tai mirkot per naktį ir graikiškus riešutus (mirkiau tik migdolus)? Bet dažniausia suvalgom saujelę nemirkytų su cikorijos kava...

QUOTE(Elata @ 2014 02 26, 16:33)
Neblogiau smile.gif avižos irgi natūraliai begliutenės, kaip ir grikiai ar kynva. Tačiau dažniausiai avižas skirsto/pakuoja/laiko fabrikuose kartu su kviečiais ar rugiais, todėl negali žymėti jų kaip neturinčių gliuteno. Jei jau nori net menkiausių gliuteno pėdsakų išvengti, verčiau rinktis avižas, ant kurių aiškiai pažymėta, jog jos Gluten Free.

O šiaip grūdai yra grūdai.

Klausiu dėl vaikų (jie gi auga ir dar tiek veiklos turi) ar jiems be grikių galima avižinbių dribsnių košė karts nuo karto?

Antimaistinės medžiagos, kurios didina žarnyno pralaidumo, didina chronišką uždegimą ir neleidžia įsisavinti reikalingoms medžiagoms?

QUOTE(" voresta " @ 2014 02 26, 18:06)
dėl avižų skaityk ČIA
Each grain has a different set of storage proteins, or a different prolamine. For wheat, the prolamine group consists of gliadin, which is found in wheat gluten. Other common grains have their own prolamines:

Dėl manęs gali valgyt viską, leidžiu.  mirksiukas.gif

Už šitai ačiū 4u.gif Prolaminai, škes...

Nu, o kas čia dabar? bigsmile.gif Žemaitiškas būdas bendrauti? biggrin.gif Jei kažko klausiu, tai nereiškia, kad man reikia leidimo ar pagrūmojimo pirštu biggrin.gif Ir tai nereiškia, kad kažką priešingai noriu įrodyti. O tam, kad vis daugiau žinoti srityje, kuri domina, ir yra toks forumas-galimybė dalintis informacija, pojūčiais, abejonėmis ir pan. Ačiū, kad pasidalinat 4u.gif

QUOTE(Šelma @ 2014 02 26, 21:09)
Ir man nepatiko  schmoll.gif

Su kokosu pienu gėrei? Labai svarbu jos neperdozuot, man nepilno arbatinio šaukštelio dideliam puodui pilnai užtenka.

QUOTE(*Kamelija* @ 2014 02 26, 21:30)
cikorija bjauri, pas mane pakelis gal du metai stovi, ir niekaip, kai pamirštu tą skonį, pasidarau ir... išpilu į kriauklę  biggrin.gif aš gilių kavos kartais pasidarau, nors gilės irgi sėklos  g.gif bet daug skaniau už cikoriją, tik aišku kavos vis tiek nepakeičia schmoll.gif

Gal jūs iš Kauno? biggrin.gif Mes su SB suliurlinam ją labai greit, net akcijas pradėjau gaudyt, nes ne tokia jau ji ir pigi smile.gif

QUOTE(Laisvė @ 2014 02 26, 21:38)
Aš visai normaliai tą cikoriją su kokoso pienu geriu.

Ir paleo aš ne dėl svorio: patiko principas, tiko organizmui ir valio  Tiesa, išsamių tyrimų dar nedariau, ketvirtas mėnuo su paleo 

drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Tai mes panašiai, kovo 22-ą bus 5mėn. smile.gif

QUOTE(erva @ 2014 02 26, 22:43)

Tai www.ekopirk.lt dabar CECIL puslitris 23lt.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 02 26, 22:02)
o man idomu, ar cia del sitos dietos ar kaip, bet man nei apetito zverisko ner, nei nesinori nieko tokio ypatingo.

Viskas čia normalu. Aš jokių dietų nesilaikydama nieko ypatingo nenorėjau - nei agurkėlių, nei silkių, nei šampano, nei alaus. Ir naktimis MB nevaikiau į degalines kokio nors maisti ieškoti mirksiukas.gif

Po iškrovos, po mankštos esu. Einu gerti šiltos arbatėlės ir ruošti daržovių troškinimui. Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2014 02 26, 18:02)
Ir Borges alyvuogiu aliejus extra light ( labai tinkamas majonezui su putpeliu kiausinukais gaminti) vietoj 18.99 tik 13.99 - nusipirkau 6 butelius biggrin.gif nes eina, kaip vanduo smile.gif

Man toks įtarimas, kad jis 18.99 Lt niekada nekainavo, nes pirmadienį IKI pirkau po ~16 Lt. Nors aišku vis 2 Lt susitaupo.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2014 02 27, 09:30)
Man toks įtarimas, kad jis 18.99 Lt niekada nekainavo, nes pirmadienį IKI pirkau po ~16 Lt. Nors aišku vis 2 Lt susitaupo.

Perku ji jau keli menesiai ir visada kainavo 18.99 didelis butelis jei be akcijos. Bent jau Utenoj ir Vilnliuj smile.gif
Atsakyti