Įkraunama...
Įkraunama...

PaLeO

O tarkim jei kartą savaitėje, vietoj iškrovos dienos (tik su vandeniu) daryti mažo koloringumo riebalų dieną? Svoriui turėtų nepatikti, bet ar nepersūdyčiau g.gif
Atsakyti
Selma, panasu, kad kalbi apie 5:2 dieta, kai dvi dienas per savaite yra valgoma mazai kcal per diena, viso apie 500kcal. gali pameginti. kitas variantas: "intermittent fasting" arba nepertaukiamas, o tiksliau trumpalaikis badavimas, kai yra nevalgoma 16+val, pvz vakare pavalgoma 18val, o kitas valgis tik sekancia diena 12val ar veliau - man sitas gerai suveike praeita pavasari.
Atsakyti
Anam gyvenime ( biggrin.gif ) man su iškrovom aišku būdavo- darydavau tai varškės, tai kefyro dieną kartą savaitėj. Dabar kiek pasimečiau kokį produktą rinktis tai dienai ax.gif Tik su vandeniu nenoriu- galvą labai sopa tada smile.gif

Jautiena, o tos dvi dienos viena po kitos eina? Iš ko tuos 500 geriausia surinkt?
Atsakyti
anam gyvenime biggrin.gif biggrin.gif

cia savo nuoziura, paprastai ne viena po kitos, cia kaip paciai labiau tinka, pvz tos dienos kuomet esi labai uzsiemus, gali but lengviau pratempt su mazai kcal, nes neturi daug laisvo laiko apie maista galvot. valgai kaip iprastai tik maza kieki, aisku geriau rinktis daugiau baltymini su riebaliuku maista, nes ilgiau busi soti net ir maza porcija suvalgius.
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(Naistė @ 2014 02 14, 18:52)
Šiandien vaišinau koleges tuo 96 proc šokoladu be cukraus. Viena išspjovė, kitos labai susiraukusios buvo ir nelaimingos  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Aš draugą 92 proc vaišinau, tai irgi nelabai laimingas buvo biggrin.gif Man tai skanu, man jau ir tos pupelės skanios pasidarė smile.gif

Žiūriu Voresta pas vaisiavalges pamokslauja doh.gif Mes jau tikriausia kaip sekta atrodom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 15 vasario 2014 - 18:29
Is as Majuose nusipirkau ta, 92%-pasaka wub.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

QUOTE(Laisvė @ 2014 02 15, 13:09)

Cia ne paleo, cia keto dieta 4u.gif

QUOTE(ivetacom @ 2014 02 15, 13:09)
Del to ir rekomenduojama valgyti daugiau organu, ne tik raumeni.
Negaliu rasti kur butu galima sirdies, inksto sudeti palyginti g.gif

Del svorio ir riebalu Silveris rase, tai man rodos daugumai ir yra priezastis, kad svoris nekrenta butent, kad per mazai riebalo valgo. Skaitau dabar Kwasniewskio knyga, tai jis raso, kad santykis B/R/A turi buti 1/2-2,5/0,8 vienam kuno kg, o kai jau zmogus numete pakankamai , santykis turetu buti net 1/4/0,8

Cia irgi keto dietos balansas, ne paleo 4u.gif

QUOTE(Šelma @ 2014 02 15, 16:33)
Anam gyvenime ( biggrin.gif ) man su iškrovom aišku būdavo- darydavau tai varškės, tai kefyro dieną kartą savaitėj. Dabar kiek pasimečiau kokį produktą rinktis tai dienai  ax.gif  Tik su vandeniu nenoriu- galvą labai sopa tada  smile.gif

Jautiena, o tos dvi dienos viena po kitos eina? Iš ko tuos 500 geriausia surinkt?

O jei pabandytum daryti tik riebaline iskrova? Pagoogling fat bombs daugybe skaniu receptu, raso, kad isjudina svori, nesu bandziusi. O kodel tu nori iskrova daryti? man kartais savaime gaunasi nevalgyti, nes nenoriu, bet retai. Irdar as visada darau 16 val pertrauka tarp paskutinio dienos valgio ir pirmutinio. Tai yra vakariene kokia 6pm, pusryciai ne anksciau 10 am, bet dazniausiai nusikelia veliau.

5:2 dieta tai, kai valgoma 5 dienas normaliai, o 2 dienas po 500 kcal. Iskrovos dienos negali buti paeiliui, cia rekomenduojama svorio metimui, o svoriui islaikymui yra 5:1 dieta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2014 02 15, 12:37)
O gundytoja! Recepto  bigsmile.gif

tai man atrodo is taves ir pasiskolinau.

datules- riesutai(si karta makadamijos ir vualia- kojyciu nebesuka!), i kukulius- kokoso drozliu, ir apvoliot juose + saukstas kakavos.
o i plyteles - tas pats , tik su kokoso aliejum( gal ir neverta buvo, nes labai jau saldziai gavosi) + cinamono , kardamono, imbiro milteliu ,. imbiera patartina deti sviezia.
kakvos nedejau i siuos
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 15, 18:28)
Is as Majuose nusipirkau ta, 92%-pasaka  wub.gif

o as ir gavayu 85 % sokolada vakar. radau kojinej :DDD sakau matyt mane aplnake kaledu senelis :DDDD ale man galva skauda nuo jo.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2014 02 15, 19:29)
Cia irgi keto dietos balansas, ne paleo 4u.gif
O koks paleo santykis, kad viska daryti teisingai ir nebemesti svorio?
Irdar as visada darau 16 val pertrauka tarp paskutinio dienos valgio ir pirmutinio. Tai yra vakariene kokia 6pm, pusryciai ne anksciau 10 am, bet dazniausiai nusikelia veliau.
Cia taip sveikatai reikia ar kitos priezastys? Pas mane irgi sitaip gaunasi dazniausiai.

Pas mane vel su energija mistika. Pabuvo savaite ir vel susikrove cemodanus ir kazkur iskeliavo. Kol kas nevalgau pieno produktu, nes noriu issiaiskinti, at nuo ju iskilo spuogu,tai vel 2 kg. nukrito. Itariu, nepakaks man tu svarmenu namie, reikia eiti I sale, tai daugiau sporto gausiu. Kai nusipirksiu abonenta, turesiu eiti, nes nenoresiu, kad pinigai butu ismesti. Nezinau ka dar padaryti, kad ta nelemta energija uzsikurtu ir gliukoze normaliai kiltu.
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2014 02 15, 19:29)

O jei pabandytum daryti tik riebaline iskrova? Pagoogling fat bombs daugybe skaniu receptu, raso, kad isjudina svori, nesu bandziusi.

O kodel tu nori iskrova daryti? man kartais savaime gaunasi nevalgyti, nes nenoriu, bet retai.

Ačiū, pasidairysiu 4u.gif

Užstrigau 86m kilograme, noriu iki pavasario dar sulieknėt ax.gif Pirmadienį operuosiuos ranką, vadinasi mėnesį sporto nebus, kol sugis galutinai. Todėl ir noriu maistą pagriežtint, nes namie dirbant netyčia nepavalgyt man nesigauna biggrin.gif

QUOTE(jaicy @ 2014 02 15, 21:17)
tai man atrodo is taves ir pasiskolinau.

Atrodo skaniau biggrin.gif
Atsakyti
Viskas, atšventėm dičkio 13-a smile.gif Gaminau vorestos varškinį ir Elatos Aguoninį wub.gif Aguoninio jau atsivalgiau, tai šįkart vorestinis kaip už ausies ėjo, o kitiems sveteliams labiau aguoninis smile.gif Tiesa į vorestos varškinį dėjau trigubai daugiau želatino, bet varškinis sluoksnis galėjo būti daug tvirtesnis cool.gif Bet man netrukdė ax.gif

QUOTE(Gricė @ 2014 02 15, 05:31)
Aš į šokoladinę masę dėjau keliom datulėm daugiau ir dariau dvigubą normą. Tokios mažos formos nusegamais kraštais neturiu, tai dėjau į dubenėlį. Puikus desertas 

Kokio diametro dubenėlis buvo? Kaip manot, kiek didint porciją, kad gautųsi užpildyt 24cm diametro formą nusegamais kraštais? 4u.gif

QUOTE(jautiena @ 2014 02 15, 15:18)
Selma, panasu, kad kalbi apie 5:2 dieta, kai dvi dienas per savaite yra valgoma mazai kcal per diena, viso apie 500kcal. gali pameginti. kitas variantas: "intermittent fasting" arba nepertaukiamas, o tiksliau trumpalaikis badavimas, kai yra nevalgoma 16+val, pvz vakare pavalgoma 18val, o kitas valgis tik sekancia diena 12val ar veliau - man sitas gerai suveike praeita pavasari.

Aš anksčiau darydavau 1k./sav. iškrovą su vandeniu ir žoline arbatėle 38val. Bet įdomu būtų pabandyt atgaivint tai su Paleo rolleyes.gif Įdomu ar pajudėtų svoris? Arba 5:2 ax.gif Čia būtų toks lengvas nuosaikus eksperimentas su savo kūnu.

QUOTE(Šelma @ 2014 02 15, 17:33)
Tik su vandeniu nenoriu- galvą labai sopa tada  smile.gif

Čia tau anam gyvenime ją sopėdavo-anglių gripas gal puldavo-ir paros be jų neiškęsdavai smile.gif Pabandyk dabar tik su arbata ir vandeniuku wink.gif

QUOTE(cushy @ 2014 02 15, 17:52)
Aš draugą 92 proc vaišinau, tai irgi nelabai laimingas buvo  Man tai skanu, man jau ir tos pupelės skanios pasidarė

Aš SB padovanojau, tai čiulpėm abu prie Kuo durnesnio (CODORNU) šampano, net ausys raitėsi biggrin.gif

QUOTE(Nidulia @ 2014 02 15, 18:28)
Is as Majuose nusipirkau ta, 92%-pasaka  wub.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(JustDi @ 2014 02 15, 18:29)
O jei pabandytum daryti tik riebaline iskrova? Pagoogling fat bombs daugybe skaniu receptu, raso, kad isjudina svori, nesu bandziusi.

Įdomu...

QUOTE(jaicy @ 2014 02 15, 20:17)
o as ir gavayu 85 % sokolada vakar man galva skauda nuo jo.... unsure.gif

CUUUKRAUS daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 02 15, 23:39)

Čia tau anam gyvenime ją sopėdavo-anglių gripas gal puldavo-ir paros be jų neiškęsdavai smile.gif Pabandyk dabar tik su arbata ir vandeniuku wink.gif

Gal. Kitą savaitę susigražinsiu iškrovas į savo kasdienybę biggrin.gif
Atsakyti