Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI*FILMAI*FILMAI

"La migliore offerta" (2013) vakar pažiūrėjau. Kažkaip keista, bet nuspėjau daug filmo momentų ir netgi pabaigą. Šiaip filmas patiko, vienas iš tų, kurių nepamirši vos peržiūrėjus. Netgi MB įtraukė, nors jis ir ne nuo pradžių pradėjo žiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 02 25, 22:18)
ŽINIUONIS kultinis lenkų filmas,  ir vėl taip viską sujaukė, kaip kažkada matytą pirmą kartą... user posted image

aaa Znachor, kažkada vaikystėj jį mačiau, dar tarybiniais laikais smile.gif
ne per seniausiai antrąsyk pažiūrėjau - privalomas ir vertas
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 02 25, 10:24)
Nanita,visai nereikia gaudyto tu pomidoru,pastoviai ta pati rasau,jog visus skoniai skirtingi,todel manau,jog jau ir nebepuola,nes visada bus kiekvienai ka pasakyti,kas patiko ar kas nepatiko. Asmeniskai man jis laaabai patiko,ziurejau ji net tris kartus. Man patiko ju santykiai,jie taip buvo isijaute,kad sunku buvo patiketi,kad jie vaidino,labai realistiskai atrode..,gal todel kad ilgas filmavimas buvo,kad jie vos ne gyveno kartu . Ten ir dukryte tikra buvo Micheles W.,jie labai susidraugavo visi  wub.gif

Viskas gerai 4u.gif As gi juokauju del pomidoru.Gal sakydama,totali nesamone,kiek perlenkiau lazda bet filmas labai,labai nemano skoniuj,nors apie meiles ziuriu ir patinka bet nuo sio,prisiminus net purto.Goslingo veikejes ziauriai nepatiko,galieciau apibudinti ji taip,apsiseilejes,aklai isimylejes nevykelis.Kuris tusciauburniauja visa filma ir nieko nedaro.Uztad zmona ji ir paliko.

Del skirtingu skoniu drinks_cheers.gif Tarkime,dvi filmo dalys Tres metros sobre el cielo,dauguma cia apibudino,kaip filma paugliams,tuscias,nekabinantis,ir t.t.O man patiko,net po du kartus ziurejau.Gera buvo prisiminti beziurint,savo jaunyste,paauglyste,kaip durniuodavome.Ir visiskai tas pats,kad dauguma pasisake priesingai.
Ir visas Twilight sagas perziurejau.Patiko.Va uz si filma,tuoj tikrai gausiu pomidoru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 02 26, 08:38)
Vajuza, ar tik į tam tikrų žmonių rekomendacijas kreipiat dėmesį? Juk ir 'Submarino' , ir 'The Magdalene sisters' stiprūs filmai, ne komedijos. Ar treileriai nepatiko?

Ne,nebutiinai i tam tikru zmoniu,bet dalis tiesos yra,tik dalis... Nes uztenka,kai zmogus paraso savo megstamu filmu sara, o is jo viso man vos vienas yra patikes,tai zinau,kad skoniai musu absoliuciai skiriasi,tad...,bet dazniausiai per treilerius prasibegu visu rekomenduotinu filmu smile.gif
The Magdalene sisters irgi ziurejau treileri,bet kazkaip si karta apie vienuoles nesinori ziureti,bet tik si karta,manau kai nebeturesiu ka ziureti ar siaip tokia nuotaika bus,tada paziuresiu butinai. Maciau,jog jis neskystas,bet tu raganu,kurios tyciojasi is vienuoliu nenoriu kolkas matyt. 4u.gif

Paziurejau Lost in translation , visai nieko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nanita @ 2014 02 26, 10:14)

Del skirtingu skoniu  drinks_cheers.gif Tarkime,dvi filmo dalys Tres metros sobre el cielo,dauguma cia apibudino,kaip filma paugliams,tuscias,nekabinantis,ir t.t.O man patiko,net po du kartus ziurejau.Gera buvo prisiminti beziurint,savo jaunyste,paauglyste,kaip durniuodavome.Ir visiskai tas pats,kad dauguma pasisake priesingai.

Gerai pamenu si filma. Taip,smagu prisiminti paauglyste,grazu buvo paziureti i pagrindini aktoriu,bet tik tiek,tikrai skitas jaunimui.
Na o Blue Valentine suaugusiuju meile,santykiai,kai nuo meiles iki apykantos kaip sako vienas zingsnis,tad irgi idomu paziureti kaip tie santykiai greitai gali pakrypti kita linkme. Del Goslingo isvaizdos sutinku,man irgi nelabai patiko,bet tai kaip jis vaidino,apalamai abu buvo gerai isijaute,tas mane labiausiai papikro turbut. Kam esu rekomendavusi is savo draugu,tai visiems labai patiko. Na cia kaip kam zodziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 02 26, 09:47)
aaa Znachor, kažkada vaikystėj jį mačiau, dar tarybiniais laikais smile.gif
ne per seniausiai antrąsyk pažiūrėjau - privalomas ir vertas

Filmas iš tų, kuriuos gali žiūrėti N kartų ir vis atrandi kažką naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 02 26, 09:14)
.Goslingo veikejes ziauriai nepatiko,galieciau apibudinti ji taip,apsiseilejes,aklai isimylejes nevykelis.Kuris tusciauburniauja visa filma ir nieko nedaro.Uztad zmona ji ir paliko.

O man atrodo, kad ji niekad jo ir nemylėjo. Tiesiog buvo geras, patogus vaikinas, kuris ją "paėmė su vaiku". Toliau viskas iš to išėjo - ir jos nepasitenkinimas juo, ir jo pavydas, ir alkoholis.
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 02 26, 10:32)

The Magdalene sisters irgi ziurejau treileri,bet kazkaip si karta apie vienuoles nesinori ziureti,bet tik si karta,manau kai nebeturesiu ka ziureti ar siaip tokia nuotaika bus,tada paziuresiu butinai. Maciau,jog jis neskystas,bet tu raganu,kurios tyciojasi is vienuoliu nenoriu kolkas matyt. 4u.gif

Kad ne visai apie tai tas filmas,ne ten jo esme schmoll.gif
Aisku,nepaziurejus,nesuzinosit...
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 02 26, 10:32)

The Magdalene sisters irgi ziurejau treileri,bet kazkaip si karta apie vienuoles nesinori ziureti,

Pasakyti, kad tai filmas apie vienuoles, reiškia nieko nepasakyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2014 02 26, 12:49)
Kad ne visai apie tai tas filmas,ne ten jo esme schmoll.gif
Aisku,nepaziurejus,nesuzinosit...

Raganom pavadinau tas priziuretojas,seseris vyriausias ar kaip jos vadinasi ax.gif
Ateis laikas,nuotaika,tai butinai paziuresiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 26 vasario 2014 - 16:58
visai netyčia įsijungiau ir maloniai pažiūrėjau THE FOOD GUIDE TO LOVE (2013, Prancūzija). romantinė komedija, europietiško tipo, atsipalaidavimui.
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2014 02 26, 12:55)
Pasakyti, kad tai filmas apie vienuoles, reiškia nieko nepasakyti unsure.gif

Beje,o ka Jus tuom norejote pasakyti? ax.gif As tai nieko,jeigu ka,nes filmo tai nemaciau,tik norejau pasakyti,kad vienuoliu nelabai norejau ziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 02 26, 17:19)
visai netyčia įsijungiau ir maloniai pažiūrėjau THE FOOD GUIDE TO LOVE (2013, Prancūzija). romantinė komedija, europietiško tipo, atsipalaidavimui.

Kur čia taip įsijungėt? Norėčiau ir aš pažiūrėt, tik iš kur gaut?
Atsakyti