QUOTE(Vajuza @ 2014 02 25, 20:08)
Neblogas The imposter, man visai patiko,niekaip negalejau atplesti akiu nuo to zmogaus,apsimetelio  

...
ai, ne taip supratau parašymą

Is tiesu jis labai pritraukia demesi ir tikrai juo patiketum ka besakytu atrodytu,labai itaigus
  Is tiesu jis labai pritraukia demesi ir tikrai juo patiketum ka besakytu atrodytu,labai itaigus   

aš tik dabar supratau, kad ten rodomas tikrasis Bourdin'as
   buvau įsitikinus, kad visą laiką ten aktorius - Adam O'Brian, dėl to ir rašiau anksčiau, kad kokie jie man panašūs abu.
 buvau įsitikinus, kad visą laiką ten aktorius - Adam O'Brian, dėl to ir rašiau anksčiau, kad kokie jie man panašūs abu. aišku, nuo to filmas tik geresnis patampa.
 aišku, nuo to filmas tik geresnis patampa. 

buvau įsitikinus, kad visą laiką ten aktorius - Adam O'Brian, dėl to ir rašiau anksčiau, kad kokie jie man panašūs abu.
 buvau įsitikinus, kad visą laiką ten aktorius - Adam O'Brian, dėl to ir rašiau anksčiau, kad kokie jie man panašūs abu. aišku, nuo to filmas tik geresnis patampa.
 aišku, nuo to filmas tik geresnis patampa.

dar viena auka. Man rods, klydau ir aš
  dar viena auka. Man rods, klydau ir aš

negaliu atsistebėti tokio tipo žmonėmis. Antgamtiški. Nors šito vaikino iš dalies buvo gaila, sužalojo vaiko psichiką rasistas.
 negaliu atsistebėti tokio tipo žmonėmis. Antgamtiški. Nors šito vaikino iš dalies buvo gaila, sužalojo vaiko psichiką rasistas.

As tai nieko,jeigu ka,nes filmo tai nemaciau,tik norejau pasakyti,kad vienuoliu nelabai norejau ziureti
  As tai nieko,jeigu ka,nes filmo tai nemaciau,tik norejau pasakyti,kad vienuoliu nelabai norejau ziureti  
 Ot sliekų ieškot
 Ot sliekų ieškot  Nieko nenorėjau kitokio pasakyt, nei kaip jau parašė kažkas, kad mintis filmo kita, nei vienuolių karas su "raganom".
 Nieko nenorėjau kitokio pasakyt, nei kaip jau parašė kažkas, kad mintis filmo kita, nei vienuolių karas su "raganom".