Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI*FILMAI*FILMAI

QUOTE(Vajuza @ 2014 02 25, 20:08)
Neblogas The imposter, man visai patiko,niekaip negalejau atplesti akiu nuo to zmogaus,apsimetelio  unsure.gif

...

ai, ne taip supratau parašymą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 26 vasario 2014 - 20:55
QUOTE(BevardeX @ 2014 02 26, 12:55)
Pasakyti, kad tai filmas apie vienuoles, reiškia nieko nepasakyti unsure.gif

? Kaip nieko nepasake,juk pasake,kad apie vienuoles filmas smile.gif

Jack Reacher paskutinis mano matytas ir patikes .
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 26, 21:51)
...

ai, ne taip supratau parašymą  biggrin.gif

Maciau kazkada ir as ta filma,apie ta melagi smile.gif Is tiesu jis labai pritraukia demesi ir tikrai juo patiketum ka besakytu atrodytu,labai itaigus smile.gif
Atsakyti
Ka tik pažiūrėjau LILY 4FEVER, norėjosi tik zliumbti, zliumbti cray.gif
Atsakyti
QUOTE(avilinka @ 2014 02 26, 20:57)
Maciau kazkada ir as ta filma,apie ta melagi  smile.gif  Is tiesu jis labai pritraukia demesi ir tikrai juo patiketum ka besakytu atrodytu,labai itaigus  smile.gif

oficialiai pripažįstu, kad aš blondinė lotuliukas.gif aš tik dabar supratau, kad ten rodomas tikrasis Bourdin'as doh.gif biggrin.gif buvau įsitikinus, kad visą laiką ten aktorius - Adam O'Brian, dėl to ir rašiau anksčiau, kad kokie jie man panašūs abu.

nu šakės biggrin.gif aišku, nuo to filmas tik geresnis patampa.
apgautų ir mane jis, reiškia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 26 vasario 2014 - 21:21
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 26, 22:21)
oficialiai pripažįstu, kad aš blondinė  lotuliukas.gif aš tik dabar supratau, kad ten rodomas tikrasis Bourdin'as  doh.gif  biggrin.gif buvau įsitikinus, kad visą laiką ten aktorius - Adam O'Brian, dėl to ir rašiau anksčiau, kad kokie jie man panašūs abu.

nu šakės  biggrin.gif aišku, nuo to filmas tik geresnis patampa.
apgautų ir mane jis, reiškia  biggrin.gif

tikras rodomis retkarčiais, bet pagrinde-suvaidintas.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 02 26, 21:44)
tikras rodomis retkarčiais, bet pagrinde-suvaidintas.

bet daugiau rodomas šitas
čia, kaip suprantu, tikrasis (?)
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 26, 22:46)
bet daugiau rodomas šitas
čia, kaip suprantu, tikrasis (?)

ai, aš irgi blondinė irnesakyk.gif hihihi.gif dar viena auka. Man rods, klydau ir aš
Atsakyti
geras biggrin.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 26, 23:13)
geras  biggrin.gif  hihihi.gif

nebūtų chameleonas unsure.gif negaliu atsistebėti tokio tipo žmonėmis. Antgamtiški. Nors šito vaikino iš dalies buvo gaila, sužalojo vaiko psichiką rasistas.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 02 26, 08:38)
Vajuza, ar tik į tam tikrų žmonių rekomendacijas kreipiat dėmesį? Juk ir 'Submarino' , ir 'The Magdalene sisters' stiprūs filmai, ne komedijos. Ar treileriai nepatiko?

Elis,Aciu uz Submarino,geras filmas,slogus truputi,paverkti buvo kur,super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 02 26, 19:16)
Kur čia taip įsijungėt? Norėčiau ir aš pažiūrėt, tik iš kur gaut?

Įsijungiau JAV hbo kanaluose... Lietuvoj kažkaip parsisiunčia filmus mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 02 26, 18:24)
Beje,o ka Jus tuom norejote pasakyti?  ax.gif  As tai nieko,jeigu ka,nes filmo tai nemaciau,tik norejau pasakyti,kad vienuoliu nelabai norejau ziureti  4u.gif

biggrin.gif Ot sliekų ieškot biggrin.gif Nieko nenorėjau kitokio pasakyt, nei kaip jau parašė kažkas, kad mintis filmo kita, nei vienuolių karas su "raganom".
Atsakyti