Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI*FILMAI*FILMAI

QUOTE(BevardeX @ 2014 02 27, 10:35)
biggrin.gif Ot sliekų ieškot biggrin.gif Nieko nenorėjau kitokio pasakyt, nei kaip jau parašė kažkas, kad mintis filmo kita, nei vienuolių karas su "raganom".

Na ne apie kara su jom turejau minty, o apie ju tarpusavio santykius.. Ai,ne esme,visvien neziurejau,negaliu kazko ir tvirtinti. Kai pamatysiu tada pasakysiu ar patiko ar taip isivaizdavau mirksiukas.gif
Viskas ok,kaip sakant netusciazodziaukim ir "graziai" nesibarkim mirksiukas.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kam jau teko matyti filma Volstryto Vilkas? Kaip jis? smile.gif nelabai randu laiko nueiti i kino teatra tai radus laiko noreciau zinoti ar verta eiti smile.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau vakar TRANCE. tikriausiai nereikia pasakoti apie ką, dauguma manau jį jau mačiusios. tiesiog super filmas. esu skūpas žmogus, bet duodu 10 balų smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gedva @ 2014 02 27, 11:52)
Sveiki, gal kam jau teko matyti filma Volstryto Vilkas? Kaip jis?  smile.gif nelabai randu laiko nueiti i kino teatra tai radus laiko noreciau zinoti ar verta eiti smile.gif

aš mačiau. ėjau į kino teatrą, bet šiaip, manau, galima ir namie žiūrėti. nebuvo ten tokių vaizdų ar garsų, kuriuos didelis ekranas labai sustiprintų. iš esmės man filmas patiko, nors tikrai ne koks šedevras. istorija įdomi, kiek ji ten hiperbolizuota galėtų pasakyti tik žmogus, pagal kurio tikrą istoriją sukurtas filmas smile.gif daug narkotikų, kekšių, prabangos. ir su nuostabia DiCaprio vaidyba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2014 02 27, 14:04)
aš mačiau. ėjau į kino teatrą, bet šiaip, manau, galima ir namie žiūrėti. nebuvo ten tokių vaizdų ar garsų, kuriuos didelis ekranas labai sustiprintų. iš esmės man filmas patiko, nors tikrai ne koks šedevras. istorija įdomi, kiek ji ten hiperbolizuota galėtų pasakyti tik žmogus, pagal kurio tikrą istoriją sukurtas filmas smile.gif daug narkotikų, kekšių, prabangos. ir su nuostabia DiCaprio vaidyba smile.gif

Pritariu ir pasirasau po visu komentaru,tikra tiesa mirksiukas.gif Asmeniskai ir man patiko ir neprailgo,toks nesunkus su komedijos elementais ,tiks tikrai ir namie ziureti 4u.gif
Vau,Trance ziuriu pilnas veiksmo bigsmile.gif Nemaciau jo,tai butinai siandien paziuresiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai patinka filmai, serialai apie gaisrininkus, greitąją pagalbą, gelbėtojus, policininkus. Gal kažką rekomenduotumėt g.gif

Beje, vakar pažiūrėjau Blood diamond su DiCaprio thumbup.gif nebuvau mačiusi thumbup.gif super thumbup.gif

Užvakar bandžiau įveikti Elegy su Penelope Cruz unsure.gif persukinėjau vis po dešimt minučių g.gif nežinau, man toks ištęstas unsure.gif ne mano filmas schmoll.gif
Atsakyti
Neseniai peržiūrėti filmai:
Dalaso klubas (2013) - filmas pastatytas pagal tikrus įvykius smile.gif Pasakojama apie teksasietį elektriką sergantį ŽIV ir stipriai kovojantį su šia liga. Filmas tikrai man patiko.. dar žinant, kad aktoriai Jared Leto ir Matthew McConaughey turėjo stipriai numesti svorio vardan vaidmens smile.gif Matthew Macconaughet vos atpažinau.. Tikrai rekomenduoju!
JI (2013) - tai filmas, nukeliantis į ateitį biggrin.gif Filmas apie vienišumą, meilės poreikį bei paieškas. Kartais vietomis filmas melancholiškas. Visgi, pirmasis filmas mane labiau sužavėjo.
12 vergovės metų (2013) - pasakojama apie juodaodį, pagrobtą iš Niujorko valstijos vergijon. Labai neišsiplėsiu, manau, daug kas jau jį matė. Nuostabus filmas, likau sužavėta. Per filmus neverkiu, bet per šitą teko ne vieną ašarą nubraukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2014 02 27, 22:34)
Man labai patinka filmai,  serialai apie gaisrininkus, greitąją pagalbą, gelbėtojus, policininkus. Gal kažką rekomenduotumėt g.gif

The Place Beyond the Pines (2012), The Departed (2006), Se7en (1995), Argo (2012) manau visai turėtų tikti/patikti.

Iš serialų, tai Hannibal visai į temą gal būtų, tik ten veiksmo nelabai daug, labiau psichologinis, daug pokalbių, šaudo/gaudo mažokai. Ryt ar poryt kaip tik antras sezonas turi prasidėti.

Atsakyti
Klementyna, TRANCE Super super super! thumb_yello.gif
Labai patiko,visoms rekomenduoju kas nematete dar mirksiukas.gif
10 ir as duodu drasiai smile.gif
Ziuriu pradedu isimyleti James'a McAvoy. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2014 02 28, 00:30)
Iš serialų, tai Hannibal visai į temą gal būtų, tik ten veiksmo nelabai daug, labiau psichologinis, daug pokalbių, šaudo/gaudo mažokai. Ryt ar poryt kaip tik antras sezonas turi prasidėti.

su Mads`u, ane? smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 02 28, 10:24)
su Mads`u, ane? smile.gif  wub.gif

Aha. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 02 28, 02:32)
Klementyna,  TRANCE Super super super!  thumb_yello.gif
Labai patiko,visoms rekomenduoju kas nematete dar  mirksiukas.gif
10 ir as duodu drasiai  smile.gif
Ziuriu pradedu isimyleti James'a McAvoy. wub.gif

drinks_cheers.gif super gerai susuktas filmas.ir itampa ir psichologiniai niuansai ir aisku meile.

Hasta la vista- pasirinkau si filma is viasat kino komediju repertuaro. Jautrus filmas. Siek tiek galima pasijuokti siek tiek paverkti. Filmas apie tai kaip trys neigalus vaikinai isvyksta i ispanija prarasti nekaltybes. Yra nuspejamu vietu ir galima suprasti kaip baigsis.nors filmas ir nera kazkoks isskirtinis, bet mane paliete ir itikino.tiesiog gerai susiziurejo.
Atsakyti