QUOTE(Vajuza @ 2014 03 09, 12:59)
Niu,tai dabar parekomenduokite dar ka tureciau paziureti,kaip Jus sakote
must see .
Pamačiau vakar vieno filmo plakatą ir apie tave pagalvojau.
Dead man walking, 1995, gera drama su Seanu Pennu. Galėtum pabandyti, jei nemačiusi.
QUOTE(brumbrumai @ 2014 03 09, 21:10)
kaip faina, aš ir norėčiau dar būti nemačius, kad su malonumo šitus pažiūrėčiau kaip pirmą kartą.
Tai galima su malonumu pažiūrėti antrą kartą.
Aš pati to labai pasiilgstu. Kai atradau torrentus ir apsikroviau filmais, neberandu laiko jau matytus pakartotinai pažiūrėti (nors kai kuriuos labai norisi), nes naujų kiekis niekaip nemažėja.
Peržiūrėjau Kino pavasario repertuarą- visai nemažai norėčiau pamatyti, gaila, kad ne Vilniuj gyvenu. Iš jau matytų kitoms siūlyčiau
Inside Llewyn Davis- vienas iš filmų, kuris efektyvesnis kino teatre, manau. O, pvz., tokius filmus kaip
Kill your darlings arba
Drinking buddies tai galima ir namie pažiūrėti.
The hobbit: the desolation of Smaug (2013)- tiesą sakant, nebepatiko taip smarkiai kaip pirmasis filmas, net nežinau, kodėl. Smagu buvo vėl Legolasą pamatyti, tik čia jo ir tos kitos elfės "kariniai sugebėjimai" man užkliuvo, "Žiedų valdove" jis tokio neįtikėtino lygio nebuvo pasiekęs.

Martinas Freemanas vėl toks pat puikus, tik gaila, kad nelabai daug jam teko pasireikšti. Aišku, kino teatre vaizdas daug įspūdingesnis, tai gal ir patikęs labiau būtų. Šiaip ar taip, lauksiu trečios dalies, nes pabaiga tai...