Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI*FILMAI*FILMAI

QUOTE(Monmorensi @ 2014 04 09, 19:56)
kaip čia taip pricitavot to, ko nerašiau  biggrin.gif

kai patikslinot, kad jums asmeniškai, tai tada oki viskas  biggrin.gif

Nieko nepricitavau,perziurekite normaliai #544 zinute ir bus aiskiau biggrin.gif
O kaip Jums atrodo kieno komentarus zmones raso apie filmus? Kazkieno nuomone?
Juk kiekviena paraso,kaip jam pasirode filmas, o ne kazkam kitam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 09 balandžio 2014 - 21:08
user posted image
http://www.imdb.com/title/tt1043726/ silpnas filmas, o gal aš per seniai "graikų mitus" skaičiau, ir viskas man tada stebuklingiau atrodė....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 09 balandžio 2014 - 21:11
QUOTE(brumbrumai @ 2014 04 05, 17:59)
The Secret Life of Walter Mitty (2013)
filmas lengvas, bet kartu labai optimistinis, kad pasibaigus norisi kažką nuveikt toookio smile.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(mjforever @ 2014 04 06, 17:06)
pastebėjau reklamą, kad......
„Aurora“ („Vanishing waves“, 2012)
Sekmadienį 23.15 val.
Per LRT Kultūra

Ar žiūrėjot kuri nors? Ar patiko? Aš pažiūrėjau pusvalandį ir išjungiau. Nežinau, gal ir be reikalo, bet netinkama nuotaika tokiam filmui buvo. Užtat vietoj jo pasileidau seniai turėtą, bet atidėliotą Exorcist: the beginning (2004). Imdb prastai įvertintas, todėl visai nieko gero nesitikėjau, bet gana toks neblogas man pasirodė. Baisus nebuvo, tačiau grėsminga atmosfera visai neblogai sukurta. Aišku, nepakenkė ir tai, kad pagrindinio vaidmens atlikėjas- geras aktorius (Stellan Skarsgard).
QUOTE(mjforever @ 2014 04 09, 22:10)
silpnas filmas, o gal aš per seniai "graikų mitus" skaičiau, ir viskas man tada stebuklingiau atrodė....

Aš neseniai mačiau, tai ir man silpnokas pasirodė. Stiliumi labai priminė "300", ypač tie sulėtinimai kovų scenose- siaubas, kaip jie mane erzino. rolleyes.gif

Bridesmaids (2011). Ir čia filmas, vadintas juokingiausia metų komedija. blink.gif Man tai jis kažkas baisaus. Aišku, porą kartų nusijuokiau, kelis kartus šyptelėjau, bet, bendrai paėmus- siaubingai nejuokingas filmas. Jau geriau dar penkis kartus pažiūrėčiau "This is the end", nei dar kartą šitą.

Ir kodėl pačios storiausios veikėjos būtinai turi būti ir pačios keisčiausios (blogąja prasme)? schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katilina: 09 balandžio 2014 - 23:13
Su vyru ir mes po darbu filmu paziurim, tai vakar uzvakar perziurejom:

Django Unchained (2012) - sakyciau keistas filmas, gal cia Tarantino bruozas? nors nesu daug sio rezisieriaus filmo maciusi, bet jis gana izymus, tai gal jam budingi tokie filmai, toks pusiau rimtas, pusiau parodijuojantis g.gif o is filmo muzikos su vyru juokemes- rodo apie laukinius vakarus, o leidzia siuolaikini repa biggrin.gif visgi pabaiga tai man tokia neidomi, pasaldinta, nors tas pasaldinimas pasirode ironiskas, tarsi norima pasijuokti is saves. Nors imdb reitingas 8,5, mes su vyru duotumem kokius 7 g.gif

Kita vakara norejosi kazko kitko, nors turejom minti ziureti ir 12 years a slave, bet nutarem, kad vergoves du vakarus is eiles bus per daug biggrin.gif issirinkom...

Jeune & jolie (2013)- rekomendavo pazistami, kelis metus gyvene Prancuzijoje, regis ismanantys apie prancuziska kultura, gyvenima ax.gif nja....prancuzus pazistu tiks is pasakojimu, deja, neleme man likimas artimai pazinti sia tauta (tik kelis atskirus zmones, bet jie labiau kosmopolitai nei tikri prancuzai ax.gif vaizdelis tai pasirode tikrai pranzuziskas- visokie meiles trikampiai, ketirkampiai, desimtkampiai, keisti (mano lietuviskai akiai) santykiai ir pan. Bet filmo as nesupratau, ka noreta pasakyti g.gif ka norejo parodyti, ta parode (tiesa pasakius keliose vietose net susiraukiau (ne is rugstumo, o is pasislykstejimo), nors scenos nebuvo ziaurios, bet tokios..... g.gif nerandu pasakymo... pasirodo, filmo rezisierius François Ozon. Pasirodo ir jis garsus, pripazintas g.gif bet kas man darosi- nelabai as supratau Fransua g.gif Imdb reitingas- 6,9 rolleyes.gif as tai koki 5,5 duociau g.gif

dabar galvoju, ka rinktis toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2014 04 10, 00:28)
Django Unchained (2012) - sakyciau keistas filmas, gal cia Tarantino bruozas?  tai gal jam budingi tokie filmai, toks pusiau rimtas, pusiau parodijuojantis

Jeune & jolie (2013)- (tiesa pasakius keliose vietose net susiraukiau (ne is rugstumo, o is pasislykstejimo), nors scenos nebuvo ziaurios, bet tokios..... g.gif nerandu pasakymo... pasirodo, filmo rezisierius François Ozon.

Sakyčiau, tiksliai pataikyta apibūdinant abiejų režisierių stilių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 04 10, 00:11)
drinks_cheers.gif

Ar žiūrėjot kuri nors? Ar patiko? Aš pažiūrėjau pusvalandį ir išjungiau. Nežinau, gal ir be reikalo, bet netinkama nuotaika tokiam filmui buvo.

Žiūrėjau, tiksliau, prasukinėjau, siaubingai nuobodus. Ir man nuo tų, atsiprašau už išsireiškimą, pimpalų maskatavimo ekrane jau bloga. Nors kaip iš mokslinės pusės ir dar lietuvių, gal ir neblogai.
Nors, ta tema, peržvelgiau Nimfomanės 2 dalį, Antikristą , dabar tokių filmų kultas, nieko nepadarysi, bandos jausmas rolleyes.gif Neįdomu.

Bandžiau žiūrėti daugumos išgirtą Before Sunrise, išjungiau, nuobodybė. Toks jausmas, kad kuo greičiau ir kuo daugiau kalbėt, o apie ką nesvarbu.
Atsakyti
[quote=Liūnė Sutema,2014 04 10, 00:28]
Django Unchained (2012) - sakyciau keistas filmas, gal cia Tarantino bruozas?

Taip visi filmai jo tokie, tarantiniski, vieniem sedevras kitiem kliedesiai, as pamenu paaugle budama "Nuzudyti Bila" pamaciau, tai ziuredama meldziaus, kad tas filmas niekad nesibaigtu, drauges pazirejusios ji pirstais ties smilkiniu man sukiojio, dabar kazin ar man jis taip patiktu, reiks pabandyt paziuret.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 04 10, 09:41)

Bandžiau žiūrėti daugumos išgirtą Before Sunrise, išjungiau, nuobodybė. Toks jausmas, kad kuo greičiau ir kuo daugiau kalbėt, o apie ką nesvarbu.

Bet kita vertus tam ir yra si tema,kad aptarineti filmus mirksiukas.gif
As ta irgi pastebejau,kad jei ima rekomenduoti koki filma viena ar kita,tai visos perziuri ir neduok Dieve vienai kuriai jis nepatiks biggrin.gif As geraja prasme ,nepagalvokit nieko blogo,bet is tiesu tam ir diskutuojame cia. Man juk irgi nemazai filmu visai nepatiko cia isgirtu,na ir kas? Ir tau juk Nimfomane nepatiko 4u.gif
Pvz man lengviau atsirinkti filmus,kai cia aptarinejate,bet jei treileris manes nekabina,tai as ir neziuriu... Kai kuriu filmus,kuriuos praziuriu susiradusi pati ir man ispudzio nepalieka,tai cia net neminiu..Galiu kaip pavyzdi pateikti,vakar ziurejau pvz Uncertainty,toks lyg ir nieko rodos ir veiksmo netruksta,bet kazko jam pritruko, o gal klaustuku liko,kadangi filme rode dvi tu paciu zmoniu siuzeto linijas lygiagreciai,gal tos minties nepagavau,nors itarimu turiu 4u.gif
Jau geriau diskutuoja,nei tema merdi,uzeini ir tylu..liudna.. 4u.gif
Atsakyti
ačiū kažkuriai narei už rekomenduotą dokumentinį filmą WASTE LAND. labai patiko. kažkodėl mažai žiūriu dokumentikos, reikės daugiau pažiūrėti.

dar pažiūrėjau senokai čia aptartą BRIDGE TO TERIBITHIA. taip pat labai patiko. gražus ir liūdnas filmas.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 04 10, 02:41)
Žiūrėjau, tiksliau, prasukinėjau, siaubingai nuobodus. Ir man nuo tų, atsiprašau už išsireiškimą, pimpalų maskatavimo ekrane  jau bloga. Nors kaip iš mokslinės pusės ir dar lietuvių, gal ir neblogai.

Man sitas irgi bereikalingas pasirode, nuy visiskai jokios prasmes nebuvo ju ten rodyti ax.gif Bet pastebejau, kad europietiskuose filmuose daznai megsta rodyti ta beprasmi nuoguma. Uztai amerikietiskuose gerai, beveik niekad nerode, meiles scena parodo kad pasibuciuoja ir suprask, kad atliko visus reikalus biggrin.gif

QUOTE(Vajuza @ 2014 04 10, 03:39)
Jau geriau diskutuoja,nei tema merdi,uzeini ir tylu..liudna.. 4u.gif

Sutinka, ir siaip faina kai raso ir kad nepatiko. As stengiuosi atsirinkti nares, su kuriomis skoniai sutapti. O ta paskaitai wow koks filmas, o kai pradedi ziureti galvoji no kas cia per sh..??? biggrin.gif

O del tos Nimfomanijos mane nelabai kabino gal ir del to, kad aktore man nelabai tokiam vaidmeniui tiko. Na siaip ji grazi, bet neseksuali. Visai nemaciau jokios aistors is jos, o tik va uzlipau, padariau , nu gal kartais dar ir parukiau ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starke: 10 balandžio 2014 - 16:40
Sveikos,

Gal jau aptarinėjot šį filmą...nežinau. Bet man paliko įspūdį Twice Burn (Venuto al mondo) su Penelope Kruz.

Filmas apie meilę....bet sunkus. Neatsimenu kada verkiau filmo metu....bet šįkart negalėjau išsilaikyti...

Rekomenduoju.
Atsakyti
Twice Burn- grazus ir jautrus filmas, nors ir senokai matytas, bet vis dar atmintyje likes.

Django- taip pat labai gera ispudi palikes filmas, zavi vesternu parodija su idomia siuzetine linija. Kietai sukaltas, o repas laukiniu vakaru fone - puikus sprendimas.
Atsakyti