QUOTE(Monmorensi @ 2014 04 10, 20:11)
pacitavot abigą, rodo, kad mane. forumo pokštai

nebūkit tokia jautri
Vajuza, o čia jūs, kai atėjot į temą, prisistatėt kino kritike, ar aš čia maišau kažką?
aišku, kad savo nuomonę visi rašo ir nebūtina liaupsinti filmo jei jis nepatiko, nors kažkam patiko. bet kai filmą išvadina niekalu, vien dėl to, kad asmeniškai nepatiko/nesuprato ir pan., bent man tai atrodo keista
pirmas mano šiais metais žiūrėtas filmas. totali tragedija
Monmorensi viskas ok
Ne,taip neprisistatinejau,prisistaciau visai naujoke,kuriai nebuvo laiko naksciau ziureti filmu
Kazkaip pradzioje ir man buvo nedrasu sakyti,kad nepatiko filmas,bet dabar kaip esame daug maz 'pazistamos',tai ir nebijau sakyti,kad filmas tiko,patiko,nepatiko,ne man ar niekalas
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2014 04 10, 20:27)
Vajuza, o čia jūs, kai atėjot į temą, prisistatėt kino kritike, ar aš čia maišau kažką?
ne ne, kita narė, tik nepamenu niko. užsipuolė ji vajuzą dėl kažko, iš lempos kažką prirašė, bet staiga ir dingo. Nors jos rašymo stilius, minčių dėstymas toli gražu nepriminė intelektualaus žmogaus, koks turėtų būti kino kritikas. siutina mane tokie žmonės.
Taip taip,ta pati.. Na ji gan neblogai aprasinejo filmus,bet teisingai sakai,jog nepanasu i kino kritike..
As tai visai nemoku aprasyneti filmu,as kaip kaimiete rasau patiko arba ne
Atbukau muset su vaikais namie sededama
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2014 04 10, 21:16)
pasitaiko, užsuka pranašai ir išnyksta iš forumo
aš jokiu būdu nesakiau, kad Vajuza man nepatinka

Vajuza, baliončikas
Buckis
Man irgi nuolatines nares cia praeina,apalmai patinka paprasti , komunikabilus ir silti zmones
Nukeliavom mes cia truputi i pievas
As vakar ziurejau
New york,i love you ,toks kazkoks neaiskus man jis..Lyg patiko,lyg idomus,lyg keistokas... Hmm..Jei nera ka ziureti,tai gal ir nieko .