Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI*FILMAI*FILMAI

QUOTE(Vajuza @ 2014 04 10, 10:39)
Kai kuriu filmus,kuriuos praziuriu susiradusi pati ir man ispudzio nepalieka,tai cia net neminiu..Galiu kaip pavyzdi pateikti,vakar ziurejau pvz  Uncertainty,toks lyg ir nieko rodos ir veiksmo netruksta,bet kazko jam pritruko.

O galėtum paminėti. Man tai tikrai įdomu paskaityti ne tik apie patikusius, bet ir apie nepatikusius filmus.
Dėl "Uncertainty" pritariu. Pradžia man tokia nuostabi pasirodė, net nedidelis jaudulys buvo apėmęs, kad va, kokį fainą filmą pamatysiu, bet likau šiek tiek nusivylusi.

QUOTE(Monmorensi @ 2014 04 10, 20:11)
aš tai va, Unforgiven bandžiau žiūrėt. užmigau kelis kartus, galiausiai nebaigiau žiūrėt visai. ne majo eto smile.gif bet kad pasakyt dėl to, kad filmas so so, na nesu aš tokia drąsi  lotuliukas.gif

Man ir panašiai su šituo filmu. Seniai jį mačiau, bet jau žinojau apie apdovanojimus ir buvau skaičiusi, koks jis puikus. Šedevro tikėjausi, ne kitaip, o pažiūrėjau ir nieko nepajutau.

Užtat jis vienas iš tų filmų, kurį, galvoju, būtų gerai dar kartą pamatyti, nes galbūt dabar visai kitaip atrodytų.

QUOTE(Vajuza @ 2014 04 11, 10:38)
As tai visai nemoku aprasyneti filmu,as kaip kaimiete rasau patiko arba ne.
Atbukau muset su vaikais namie sededama  unsure.gif

Tai šita tema tau duoda progą patobulėti. mirksiukas.gif

QUOTE(Atidela @ 2014 04 11, 12:28)
Laba,
padėkit surasti filmą. Labai reikia vienam žmogui duot pamatyti, bet neprisimenu nei aktorių, nei pavadinimo sad.gif bijau, kad žiūrėjau tvarkydama namus..

Ne šitas?
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 04 11, 23:31)

Ooo taaaaip!
Katilina, Jūs genijus! AČIŪ labai! smile.gif
Atsakyti
user posted image

Kongresas fantastikos vartotojams. Neįprastas, man labai patiko.
Atsakyti
Niu Klementyna, uzfundijai tu cia man ta Blue is the warmest colour biggrin.gif
Bet zinai,visai patiko mirksiukas.gif Sakyciau gal ilgokas,taip pat ir meiles scenos buvo per ilgai rodomos (niekaip prasukti negalejau,kadangi loptopa buvau pajungusi prie TV, o pati lovoj gulejau biggrin.gif ), bet visumoje labai gerai man susiziurejo ok.gif Patiko pagrindine aktore Adele,tokiu isimintinu veido bruozu ir tuo paciu tokia paprastute atrode wub.gif

Katilina ,pasizadu rasyti ir nepatikusius filmus bei mokytis aprasyneti filmus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 12 balandžio 2014 - 15:02
Katik paziurejau nebloga trileriuka Looper (2012)
Man tokie patinka,tik gaila ziurejau anglu klaba,nes neradau su vertimu.
Vis ziurejau i Joseph Gordon-Levitt ir stebejausi kaip pasikeite zmogus,nesuprantu ar kazka pasidare (pasibotoksino) ar naturaliai paseno,bet kazkaip pasikeite veido bruozai, o gal grimas padare savo,hmm.. mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 12 balandžio 2014 - 17:43
[quote=Vajuza,2014 04 12, 15:59]
Niu Klementyna, uzfundijai tu cia man ta Blue is the warmest colour biggrin.gif
Bet zinai,visai patiko mirksiukas.gif Sakyciau gal ilgokas,taip pat ir meiles scenos buvo per ilgai rodomos (niekaip prasukti negalejau,kadangi loptopa buvau pajungusi prie TV, o pati lovoj gulejau biggrin.gif ), bet visumoje labai gerai man susiziurejo ok.gif Patiko pagrindine aktore Adele,tokiu isimintinu veido bruozu ir tuo paciu tokia paprastute atrode wub.gif

Kikiki.man irgi patiko.gyvenimiskas ir tikroviskas.
Atsakyti
Volstryto vilkas - man patiko smile.gif Scorsese yra Scorsese, Leo yra Leo. gal šiek tiek per ilgas, ties viduriu buvo pasidarę nuobodoka. bet tik trumpam. Leo vaidina taip gerai, kad sudaro įspūdį, jog šitas vaidmuo vieni niekai. nors, manau, turėjo jam kainuoti nemažai pastangų. pašėlusi istorija. čia SM skaičiau, kad kažkas pasigedo moralo. man tai jis toks akivaizdus pasirodė g.gif nuo 'viršūnės' iki nuopolio. ką čia daugiau pamoralizuosi.

Filth - turbūt buvo klaida žiūrėti jį po kelių dienų pažiūrėjus pirmąjį. reikėjo, kad praeitų daugiau laiko. nes dabar nepaliko beveik jokio įspūdžio. pradžia užkabino, bet paskui susidomėjimas blėso, blėso, vos datempiau iki pabaigos.

Julie and Julia - šiltas, nuoširdus, toks gerąja prasme bobiškas filmas biggrin.gif jokiu būdu nežiūrėt tuščiu skrandžiu smile.gif Meryl Streep nuostabi.

Yes Man - neseniai čia kažkokiam pacituotam rusiške sąrašiuke buvo alia tarp geriausių filmų. g.gif sakyč, toks stipriai vidutiniokiškas. nei labai juokingas, nei labai pamokantis, nei labai įdomus.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 04 12, 19:44)
Filth - turbūt buvo klaida žiūrėti jį po kelių dienų pažiūrėjus pirmąjį. reikėjo, kad praeitų daugiau laiko. nes dabar nepaliko beveik jokio įspūdžio. pradžia užkabino, bet paskui susidomėjimas blėso, blėso, vos datempiau iki pabaigos.

Julie and Julia - šiltas, nuoširdus, toks gerąja prasme bobiškas filmas  biggrin.gif jokiu būdu nežiūrėt tuščiu skrandžiu smile.gif Meryl Streep nuostabi.

Oi,o as pamenu,kad man Julie&Julia toks briedu briedas buvo,kad siaubas doh.gif

Ka turejai omenyje del filmo Filth? Kaip suprasti pirmaji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 12 balandžio 2014 - 18:56
QUOTE(Vajuza @ 2014 04 12, 19:55)
Oi,o as pamenu,kad man Julia&Julia toks briedu briedas buvo,kad siaubas  doh.gif

aš kai valgyt nei moku, nei mėgstu gaminti, tai sužiūrėjau vos ne kaip pasaką biggrin.gif tuo momentu norėjosi kokio paprasto, nuoširdaus filmo ir jis puikiai man tiko.

Ka turejai omenyje del filmo Filth? Kaip suprasti pirmaji?

Volstryto vilką turėjau minty. Filth žiūrėjau po jo.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 04 12, 19:57)
aš kai valgyt nei moku, nei mėgstu gaminti, tai sužiūrėjau vos ne kaip pasaką  biggrin.gif tuo momentu norėjosi kokio paprasto, nuoširdaus filmo ir jis puikiai man tiko.
Volstryto vilką turėjau minty. Filth žiūrėjau po jo.

Aa,supratau smile.gif Man abu patiko jie.. Aplamai man praeina filmai su daug veiksmo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 04 12, 18:43)
Katik paziurejau nebloga trileriuka Looper (2012)
Man tokie patinka,tik gaila ziurejau anglu klaba,nes neradau su vertimu.
Vis ziurejau i Joseph Gordon-Levitt ir stebejausi kaip pasikeite zmogus,nesuprantu ar kazka pasidare (pasibotoksino) ar naturaliai paseno,bet kazkaip pasikeite veido bruozai, o gal grimas padare savo,hmm..

Jis tame filme nosies protezą nešiojo ar kažką panašaus, kad būtų panašesnis į Bruce Willis, greičiausiai todėl ir atrodė pasikeitęs. smile.gif

Yes Man - neseniai čia kažkokiam pacituotam rusiške sąrašiuke buvo alia tarp geriausių filmų.  g.gif sakyč, toks stipriai vidutiniokiškas. nei labai juokingas, nei labai pamokantis, nei labai įdomus.

Mane irgi nustebino, kad jis tame sąraše paminėtas, nes tikrai vidutiniškas pasirodė.

Oi,o as pamenu,kad man Julie&Julia toks briedu briedas buvo,kad siaubas  doh.gif

Nu niekaip nesuprantu, kame tas siaubas. Dvi įdomios ir tikros istorijos. Sakyčiau, kam nors gali nuobodu būti, bet iš kur tas "briedas"? Gal gali paaiškinti, jei netingi.

Aš visą krūvą filmų paskutiniu metu peržiūrėjau, bet neturiu apie ką rašyti, nes filmai tokie, kad nė vienai nebus įdomu skaityti, o ir pati kažin ar nors vieną rekomenduočiau.

Didesniu "pasiekimu" laikyčiau naujausią Mentalisto sezoną. Iki šiol žiūrėjau per LNK, bet nusibodo laukti naujų serijų, tai paėmiau ir visas atsisiunčiau- ko paprastai su serialais nedarau. Labai jau man norėjosi sužinoti, kas iš tikro yra Raudonasis Džonas -žiūrinčios šį serialą žino, apie ką kalbu. Tai va, patenkinau savo smalsumą, šiek tiek nusivyliau, bet dabar ramu ir nebereikės laukti.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 04 12, 20:28)
Didesniu "pasiekimu" laikyčiau naujausią Mentalisto sezoną. Iki šiol žiūrėjau per LNK, bet nusibodo laukti naujų serijų, tai paėmiau ir visas atsisiunčiau- ko paprastai su serialais nedarau. Labai jau man norėjosi sužinoti, kas iš tikro yra Raudonasis Džonas -žiūrinčios šį serialą žino, apie ką kalbu. Tai va, patenkinau savo smalsumą, šiek tiek nusivyliau, bet dabar ramu ir nebereikės laukti.

aš šito dar nežiūrėjau. verta? daba pradėjau siųstis Game of thrones. visi giria, galvoju, duosiu ir aš jam šansą smile.gif o ir kurį laiką nereiks ieškot ką čia pažiūrėti smile.gif
Papildyta:
Julie and Julia - šiltas, nuoširdus, toks gerąja prasme bobiškas filmas  biggrin.gif jokiu būdu nežiūrėt tuščiu skrandžiu smile.gif Meryl Streep nuostabi.

va, man jis irgi šiltas pasirodė. paprastas, bet tikrai ne blogas.
Atsakyti