QUOTE(Vajuza @ 2014 04 10, 10:39)
Kai kuriu filmus,kuriuos praziuriu susiradusi pati ir man ispudzio nepalieka,tai cia net neminiu..Galiu kaip pavyzdi pateikti,vakar ziurejau pvz Uncertainty,toks lyg ir nieko rodos ir veiksmo netruksta,bet kazko jam pritruko.
O galėtum paminėti. Man tai tikrai įdomu paskaityti ne tik apie patikusius, bet ir apie nepatikusius filmus.
Dėl "Uncertainty" pritariu. Pradžia man tokia nuostabi pasirodė, net nedidelis jaudulys buvo apėmęs, kad va, kokį fainą filmą pamatysiu, bet likau šiek tiek nusivylusi.
QUOTE(Monmorensi @ 2014 04 10, 20:11)
aš tai va, Unforgiven bandžiau žiūrėt. užmigau kelis kartus, galiausiai nebaigiau žiūrėt visai. ne majo eto
bet kad pasakyt dėl to, kad filmas so so, na nesu aš tokia drąsi 

Man ir panašiai su šituo filmu. Seniai jį mačiau, bet jau žinojau apie apdovanojimus ir buvau skaičiusi, koks jis puikus. Šedevro tikėjausi, ne kitaip, o pažiūrėjau ir nieko nepajutau.
Užtat jis vienas iš tų filmų, kurį, galvoju, būtų gerai dar kartą pamatyti, nes galbūt dabar visai kitaip atrodytų.
QUOTE(Vajuza @ 2014 04 11, 10:38)
As tai visai nemoku aprasyneti filmu,as kaip kaimiete rasau patiko arba ne.
Atbukau muset su vaikais namie sededama
Atbukau muset su vaikais namie sededama

Tai šita tema tau duoda progą patobulėti.

QUOTE(Atidela @ 2014 04 11, 12:28)
Laba,
padėkit surasti filmą. Labai reikia vienam žmogui duot pamatyti, bet neprisimenu nei aktorių, nei pavadinimo
bijau, kad žiūrėjau tvarkydama namus..
padėkit surasti filmą. Labai reikia vienam žmogui duot pamatyti, bet neprisimenu nei aktorių, nei pavadinimo

Ne šitas?
My Webpage