Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI*FILMAI*FILMAI

Deception

Man patiko, nors ir nuspejama, bet intriguojanti grazi istorija thumbup.gif
Atsakyti
You instead (2011) - neiškenčiau iki galo. nuobodus, nuspėjamas, atrodo, jog filmuotas buitine kamera. dėmesio mano akiai nevertas, o dar 6,5 įvertinimas wacko.gif privertė butiokės žiūrėt, niekad tokio nebūčiau išsirinkus. tiesa, vaidina lietuvaitė Ruta Gedmintas..
Atsakyti
Once (2006) - nu man kažkoks fantastiškas filmas, kuriame nėra siužeto (neperdedu), bet viską nugali soundtrack'as. Kažkas tame filme yra nepaaiškinamo. Gal natūralumas?
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 02 20, 17:14)
Once (2006) - nu man kažkoks fantastiškas filmas, kuriame nėra siužeto (neperdedu), bet viską nugali soundtrack'as. Kažkas tame filme yra nepaaiškinamo. Gal natūralumas?

drinks_cheers.gif nuostabus filmas. pažiūrėjusi pamaniau, lyg ir nieko stebuklingo, bet filmas užstringa atmintyje. taip, jo stiprioji pusė muzika, ir pritariu, kad natūralumas. atrodo, kad veiksmas nenufilmuotas, viskas nesuvaidinta, o tiesiog tikras žmonių gyvenimas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 02 20, 16:20)
drinks_cheers.gif  nuostabus filmas. pažiūrėjusi pamaniau, lyg ir nieko stebuklingo, bet filmas užstringa atmintyje. taip, jo stiprioji pusė muzika, ir pritariu, kad natūralumas. atrodo, kad veiksmas nenufilmuotas, viskas nesuvaidinta, o tiesiog tikras žmonių gyvenimas.  4u.gif

aha, ir dar, dar tokios romantikos išraiškos FILMUOSE matyti neteko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 02 16, 22:11)
Kažkada rašiau, kad pažiūrėsiu BEFORE SUNSET ir BEFORE MIDNIGHT iš smalsumo, nes BEFORE SUNRISE man nepatiko. na ką galiu pasakyti, ačiū smalsumui, nes iš ties smagūs, gražūs, mieli filmai vakarui.

Na va, smagu, kad visgi patiko. smile.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 17, 20:52)
pasidarė įdomu, kas gi nukosėjo nuo B.B. Thornton'o Oscarą 1997-aisiais  biggrin.gif pažiūrėjau Shine (1996), kuriame  Geoffrey Rush vaidina pianistą David Helfgott'ą. už šį vaidmenį ir gavo statulėlę. prisipažinsiu nei apie tokį pianistą, nei apie šį filmą nieko nebuvau girdėjusi. filmas tikrai puikus.

"Shine"- geras filmas.
Aš jį žiūrėdama pirmąkart atkreipiau dėmesį G. Rushą.
"Sling blade" kažkada bandžiau žiūrėti per TV angliškai, bet nieko neišėjo, nes visai nesupratau, ką Thorntonas kalba. smile.gif

Philomena (2013). Apie žurnalistą, bandantį padėti vienai pagyvenusiai airei surasti prieš daug metų iš jos atimtą sūnų. Istorija skaudi ir jaudinanti, o filmas toks, rodos, visai paprastas, nerėksmingas, bet buvo taip įdomu, kad negalėjau nuo jo atsitraukti (o planavau tik pačią pradžią prieš miegą pažiūrėti). Pagrindiniai aktoriai (Steve'as Cooganas ir Judi Dench) irgi puikūs, taip pat labai patiko, kad buvo apsieita be nereikalingo sentimentalumo ir verksmingumo, užteko vietos ir humorui, nors tema ir nelinksma. Na nerandu nieko neigiamo pasakyti, todėl tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 02 20, 19:16)

Philomena (2013). Apie žurnalistą, bandantį padėti vienai pagyvenusiai airei surasti prieš daug metų iš jos atimtą sūnų. Istorija skaudi ir jaudinanti, o filmas toks, rodos, visai paprastas, nerėksmingas, bet buvo taip įdomu, kad negalėjau nuo jo atsitraukti (o planavau tik pačią pradžią prieš miegą pažiūrėti). Pagrindiniai aktoriai (Steve'as Cooganas ir Judi Dench) irgi puikūs, taip pat labai patiko, kad buvo apsieita be nereikalingo sentimentalumo ir verksmingumo, užteko vietos ir humorui, nors tema ir nelinksma. Na nerandu nieko neigiamo pasakyti, todėl tikrai rekomenduoju.

user posted image

seniai tykau jį pamatyti
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 02 20, 20:16)

Man labai patiko tuo savo paprastumu, o Dench eilinį kartą privertė įsimylėti ją iš naujo smile.gif Labai džiaugiuosi, kad pasieks ir LT kinus 4u.gif

QUOTE(katilina @ 2014 02 06, 22:59)
Galadriele, kaip įdomu. bigsmile.gif  Labai lauksiu tolesnių įspūdžių.

Kažkada rašiau apie pasiruošimą šiųmetiniam Berlyno kino festivaliui. o grįžusi iš Berlynalės pristatau antrąją pasakojimo dalį apie tai, ką ten veikiau ir ką mačiau (o mačiau daug ir gero smile.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 02 20, 19:16)

Philomena (2013).

suintrigavot,traukiu sarasan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 02 20, 17:14)

Man lygiai taip pat,niekaip neiksrenta is galvos sitas filmas, nors lyg ir nieko ypatingo atrodo,bet kazkas jame yra tokio stebuklingo,kaip 25 kadras,kaip kad sako smile.gif)
o daina When your mind's made up niekad neiskris trubtu is galvos,ji uzburia tiesiog,taip isibegeja,kad norisi kartu su juo isrekti tuos zodzius doh.gif biggrin.gif http://www.youtube.c...h?v=8MgPqYKG2y4
Atsakyti
na, gal kas kokį veiksmo filmą vakarui?smile.gif geriau iš naujų
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 02 17, 22:38)
Super,super  smile.gif aisku del skonio nesigincijama.Be to kiek atsimenu is ankstesnios temos,mistiniai trileriai,ne jusu skonio,filmai,nieko keisto,kad nepatiko.O del liesumo,sake gi kai gulejo su prostitute,kad jau metus negali megoti,mazai valgo.O situ visu pasekmiu,ivykis per kuri autoavarijoje jis uzmuse  vaika.Del ko visos sitos haliucinacijos ir t.t.

Na pamenu,bet kad del liesejimo maniau,kad dar kazkas cia uzslepto..
Jo,fantastiniu as nemegeja,bet kartais treileriai uzkabina,tai paziuriu,jei tos fantastikos ne per daugiausiai,na nestipri ji,kaip cia dar paaiskinus biggrin.gif Nemegstu tiesiog nesamoniu,skraidanciu visokiu vabalu,drakonu,kazkokiu neaiskiu karu ir pan..,bet neatmetu ju visiskai,nes kartais vyras nori paziureti,tai uzmetu aki kartu su juo.
Vat ir dabar galvoju paziureti The Secret Life of Walter Mitty , jis irgi fantastinis,bet norejau kazkokio filmo su Sean'u Penn'u,bet kad jis ten minimaliai vaidina tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti