QUOTE(doremi @ 2014 02 14, 21:54)
Patiko Pietų Korėjos filmas "Oldboy". Šis filmas 2003m., yra žiaurių epizodų. Jautrioms nerekomenduoju.
Pritariu,pati mintis man patiko,nesitikejau tokios pabaigos
Papildyta:
QUOTE(Nanita @ 2014 02 14, 17:45)
o The Machinist (2004) matete?Jei ne,rekomenduoju,man jis vienas mistiskiausiu ir super susuktas filmas.
As paziurejau ji,bet negaleciau sakyti,kad jis labai jau super..,kazkas man jame nepatiko,nesupratau kas..buvo jau pabode kazkaip,galvoju na kada baigsis jam tos nesamones,kada pagaliau jis issiaiskins
Ir dar nesupratau kodel jis vis liesejo?
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2014 02 15, 11:02)
Valentinas vienas - na, tikėjausi, kad nebus nieko gero. Bet kad taip nuobodu žiūrėt bus, tai nesitikėjau

Visiškai neįdomios scenos, dialogai niekiniai. Geriausias tai man buvo Giedrius Savickas, kuris pats iš savęs yra labai fainas

Tačiau su juo geriau žiūrėti Kaip pavogti žmoną.

dziaugiausi,kad nenuejau i kina, tuscias,kvailas filmas su dirbtina vaidyba

O Giedrius su kolege buvo super
Papildyta:
Paziurejau
The Counselor (2013) is tiesu tik del geru aktoriu,bet filmas nepasakyciau,kad super,tiesiog gerai susiziurejo ir tiek. Kai nebus kam ka ziureti,tai visai nieko, 7 ar 8 is 10.
Papildyta:
QUOTE(vikaliu @ 2014 02 17, 10:52)
Savaitgalį pažiūrėjau:
Enough Said (2013). Man nepatiko, nuobodus filmas. Nesuprantu kaip Jamesas Gandolfini sutiko jame vaidinti. Nors aplamai man jis tik "Sopranuose" tinka
As sio filmo treileri vis kart nuo karto paziuriu ir niekaip man jis nekabina,tai taip ir nepaziuriu sio filmo