Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew, Madewell

QUOTE(Citrinukė @ 2014 02 19, 22:09)
Ačiū  4u.gif  Tai jau tos dryžuotos tikrai kartu nederinsiu. Tik taip fotografavausi, kad matytųsi spalvų kontrastas. Pati įsivaizdavau, kad tos juostelės baltesnės bus.
Švarkutis superinis  thumbup.gif
Mėlynake28, toks vaizdas, kad save matau  biggrin.gif  Turiu ir golfuką tokį ir sijonuką  thumbup.gif  Gerai, kad dirbam ne kartu  biggrin.gif
Gražu  wub.gif

lotuliukas.gif
Aha bendradarbe irgi jcrew uzkreciau,tai vis eina klaust ar as kazko neturiu,kai nori ka pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2014 02 19, 19:13)
Man graziau ziurisi 28d.  mirksiukas.gif  4u.gif

Pagaliau gavau savo swingiuka  XS wub.gif Bet dabar mastau, gal reikejo XXS pirkt? Ar neatrodo man labai didelis?

Labai graziai ir sis, nors gal man irgi noretusi siek tiek mazesnio 4u.gif

QUOTE(melynake28 @ 2014 02 19, 20:49)
Imetu siandienini darbini(golfiukas jcrew kasmyrinis,sijonukas irgi jcrew):

labai grazu, sijonukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2014 02 19, 20:45)
drinks_cheers.gif galvojau čia aš viena nesuprantu,nes visos tik giria  blush2.gif  ax.gif

Na, cia labai "filosofinis" klausimas del swing'o biggrin.gif - patinka ar ne, bet labai gerai, kad mes visos skirtingos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 02 19, 17:39)
Priminsiu, nuo ko viskas prasidėjo, bent jau man biggrin.gif

na reklamine foto gal ir nieko, bet vistiek ne man tongue.gif

QUOTE(lauryna50 @ 2014 02 19, 18:36)
Gavau SCHOOLBOY BLAZER IN BLACK WATCH PLAID.

labai lauksiu realios foto, seniai seile varvinu i ji bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(wife @ 2014 02 19, 18:45)
drinks_cheers.gif galvojau čia aš viena nesuprantu,nes visos tik giria  blush2.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(melynake28 @ 2014 02 19, 18:49)
Imetu siandienini darbini(golfiukas jcrew kasmyrinis,sijonukas irgi jcrew):

labai viskas dailu wub.gif
Atsakyti
[quote=Dideja,2014 02 19, 17:00]
Gavau taip lauktas velvetines kelnes smile.gif Isties mielos kelnytes, spalva gera wub.gif

https://www.jcrew.co...p;bmUID=kf6Mf9r

Kaip jau rasiau , emiau du dydzius.

Mano isvada tokia: tikrai jie nera 2 dydziais mazinti schmoll.gif Gal kokiu puse dydzio biggrin.gif

Nezinau net kuri dydi pasilikti. Mano iprastas 27T , tokie jau labai priglude, bet jei po to prasitemps, butu pats tas g.gif

28T dydis, daug laisvesni, per liemeni ciut platoki, bet nekrenta ax.gif

KA MANOT? 4u.gif

27 dydis nebent spaudzia ir siaip nekomfortabilu 4u.gif

Atsakyti
Dideja, as irgi nelabai matau skirtumo tarp dydziu, abu gerai biggrin.gif

Asstule, galit ir si nesioti, bet man atrodo, kad XXS butu geriau ax.gif

Lauryna50, svarkas laaabai fainas wub.gif

Melynake, dailus derinukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 02 19, 20:36)
Gavau SCHOOLBOY BLAZER IN BLACK WATCH PLAID. 6d. Nesitikėjau, kad toks storulis audinukas. Sakyčiau pavasarį bus galima vietoj puspaltuko dėvėti. Nes tikrai šiltas. Lb gražiai išformuotas. Arba pas ką darbuke šalta, tai lb geras švarkas  biggrin.gif  Tik aukštesnėms būtinai Tall reiktų imti. Dydį atitnka.
user posted image

Lauryna, tai iš esmės patiko švarkiukas ar nelabai? Laaabai smalsu, nes aš irgi jo laukiu bigsmile.gif Aš apdairiai pasiėmiau Tall su 1,72 cm, nes jau ant manekenės matėsi, kad liemens linija aukštai. Bet jei sakot, kad dydį atitinka, tai jaučiu man bus per didelis 4 Tall (viską dėviu 2 Regular) verysad.gif
Su kokiom apimtim 6 dydį ėmėt?
Atsakyti
ACIU visoms uz nuomones 4u.gif

QUOTE(Chardonnay @ 2014 02 19, 20:26)
O džinsiukai ne Mango? Labai gražiai žiūrisi kartu thumbup.gif

Dzinsiukai Gap mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asstule: 19 vasario 2014 - 22:05
Man tas švarkiukas labai gražus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2014 02 19, 19:13)
Pagaliau gavau savo swingiuka  XS wub.gif Bet dabar mastau, gal reikejo XXS pirkt? Ar neatrodo man labai didelis?

Turiu tokį patį XS. Ant manęs lyg šiek tiek mažiau klosčių meta, gal Jums iš tiesų XXS geriau būtų g.gif , nors šis taip pat nešiotinas 4u.gif

Kad jau visos savo grožius rodotės, įmetu ir aš vieną gautą suknelę, apie kurią lyg ir nebuvo atsiliepimų, gal kuriai pravers. Pocket dress in strech wool. Labai smagi, tas strech labai juntamas, nelamdi, žodžiu, labai tinkamas variantas kasdienai į biurą. Liemens linija su 1,72 vos vos aukštokai, bet ne taip blogai kaip kitų suknių. Čia dydis 2 (tikslių matmenų dabar savo nežinau, bet įprastai viską 2 dydžio dėviu)
user posted image

Lyg nykokai foto atrodo, gal kokio diržiuko reikėtų g.gif
Atsakyti
Dideja, as situ velvetuku irgi du dydzius gavau. Savo iprasta ir emiau dydziu didesnius. Man irgi abeji atrodo panasiai smile.gif Kol kas pasilikau abejus, dabar nenesiosiu, o iki pavasario nuspresiu ka pasilikt sau, o gal ir abejus, nes spalva labai patiko wub.gif As esu ramiu spalvu myletoja, bet siu spalva labai grazi wub.gif Man pirma karta taip, kad du dydziai ir negaliu pasakyt, kad kazkuris labai mazas, o kazkuris didelis. Abu skiriasi, mano nuomone, gal puse dydzio.
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 02 19, 18:51)
Merginos, o kaip šitos baletkės (jcrew-vintage-blush-mila-cap-toe-leather-ballet-flats) ?
user posted image

Ar minkštos, ar smagios? Ir bendrai kokie pastebėjimai? AČIŪ ax.gif

Matavausi sias Jcrew parduotuveje, tikrai smagios ir minkstos, kiek galima susidaryti nuomone tik pasimatavus smile.gif
Atsakyti