Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew, Madewell

QUOTE(enura @ 2014 02 20, 12:24)
as dabar kaip tik ir sedziu darbe su jais ir su juodu charlie merinuku bei juodais riding boots vat  tongue.gif  4u.gif

4u.gif

Aaaa..., tuomet giriu, atrodai zavingai mirksiukas.gif 4u.gif

As toki derinuka esu numaciusi , irgi su riding boots tongue.gif http://images108.fot...4156/020-vi.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 20 vasario 2014 - 11:57
Dideja, tie velvetukai is tiesu grazu ir su pilka spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 02 20, 08:46)
Gyte66, labai dailiai atrodo suknele wub.gif Manau, koks ryskesnis plonas dirzelis, o galbut ir ryskesnes pedkelnes tikrai pagyvintu ja mirksiukas.gif

QUOTE(regal @ 2014 02 20, 09:03)
Puikiai atrodo suknelė. Tos kišenėlės tokio cinkelio priduoda. wub.gif Tik kodėl negalėtų būti bent 3/4 rankovėmis, nnes dabar švarkelis ar megztukas būtinas prie jos. ax.gif  Gal galėtumėte nuorodą ir matmenis 2 dydžio parašyti. 4u.gif

QUOTE(-_erinija_- @ 2014 02 20, 09:08)
melynake28, Gyte66, labai grazu  wub.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 02 20, 10:11)
O ko Tu sugalvojai imti 4Tall, nebuvo 2Tall g.gif
Musu apimtys, kiek atsimenu labai panasios, tai as 4 d. nieko neturiu ax.gif
Daili oficiali suknyte smile.gif Manau , labai ispudingai ta pilka ziuretusi su raudonais bateliais ir raudonu dirziuku wub.gif

Ačiū, merginos 4u.gif
Apsiaviau prie suknelės ryškiai mėlynus JCrew aukštakulnius (kažkada iš Ilkos perpirktus wub.gif ) ir iškart vaizdas geresnis patapo smile.gif
Regal, Pocket dress
Dideja, nebuvo 2Tall, o buvo paskutinė 50% off diena ir žūtbūt reikėjo kažką nusipirkt biggrin.gif
Aha, mūsų išmatavimai turėtų būti panašūs, bet aš nė vieno švarko iš JCrew neturiu, be to, jis man toks "išaugtinis" ant manekenės atrodė, kad nusprendžiau, kad gal neiškrisiu labai ax.gif Na, žodžiu, nekantriai laukiu.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 02 20, 11:55)
Aaaa..., tuomet giriu, atrodai zavingai  mirksiukas.gif  4u.gif

user posted image 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, imetu paziureti keleta derinuku su tais velvetukais, kaip atrodo paderinus su ryskiais rubais...vis tik mano manymu, perdaug "barbiskai" biggrin.gif Geriausiai , ko gero, dera su juoda, ar pilka ax.gif smile.gif

su tippi
user posted image

su neon persimon kasmyru
user posted image

su tee
user posted image

su swingu
user posted image

o cia su maikele, sitas visai neblogai pg mane g.gif smile.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, kurios is J.Crew faniu komentuoja PUDRINES puslapi Facebook'e po ju ikeltomis nuotraukomis? Kurios cia "baisios" zinoves? smile.gif
Pamastykite kartais ka rasote, nes ir juokinga ir graudu skaityti smile.gif

Ir be viso to, pagalvokite ar tikrai norite skleisti savo tikruosius vardus FB. Va dabar skaitau ir matau, jog "Marta ...." raso labai protingus komentarus ten..Ir manau lankosi cia taip pat smile.gif jei jau zino tokias subtilybes kaip Jcrew ir Jcrew Factory.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 20 vasario 2014 - 14:32
QUOTE(Dzinte @ 2014 02 20, 15:07)
Merginos, kurios is J.Crew faniu komentuoja PUDRINES puslapi Facebook'e po ju ikeltomis nuotraukomis? Kurios cia "baisios" zinoves? smile.gif
Pamastykite kartais ka rasote, nes ir juokinga ir graudu skaityti smile.gif

drinks_cheers.gif as siaip manau kad geriau susilaikyti - nes visos stengiames parduoti netikusius rubus, o kur ir kaip kiekvienos reikalas, o tokie komentarai, kad kaina uzkelta trigubai, manau nepades. ne gi gaila kazkama kad uzkelta??? kam aplamai skelbti kokia ta "tikroji" kaina ir destyti subtilybes tarp factory ir jcrew ?? juk ne fanems jcrew tai nieko nesako... o prekes verte kaip ir menkina...
nepamirskit, kad uzsideda ir pardavejos, nes nuomojasi patalpas, moka komunalinius moekscius, dirba ten ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 20 vasario 2014 - 14:14
QUOTE(Dideja @ 2014 02 20, 14:05)
Mergaites, imetu paziureti keleta derinuku su tais velvetukais, kaip atrodo paderinus su ryskiais rubais...vis tik mano manymu, perdaug "barbiskai" biggrin.gif Geriausiai , ko gero, dera su juoda, ar pilka ax.gif  smile.gif

Dideja, as vistik rinkciausi pastelines blankesnes spalvas su velvetukais, mano skoniui per daug reksmingai gaunasi ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, imetu paziureti keleta derinuku su tais velvetukais, kaip atrodo paderinus su ryskiais rubais...vis tik mano manymu, perdaug "barbiskai" biggrin.gif Geriausiai , ko gero, dera su juoda, ar pilka ax.gif  smile.gif

Man su ryskiais graziausiai. biggrin.gif
Atsakyti
Dideja, man visaip gražu. Čia jau pagal nuotaiką.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 02 20, 15:05)

Man tai grazu kai rysku.
Atsakyti

man su maikele geriausiai atrodo 4u.gif
Atsakyti