Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew, Madewell

QUOTE(melynake28 @ 2014 02 19, 21:49)
Imetu siandienini darbini(golfiukas jcrew kasmyrinis,sijonukas irgi jcrew):

Labai gražiai atrodot. Ale per nuolaidas dabar sijonuko neįmetė cry.gif , gal kas turit 8 dydį ir nenešiojat, priglausčiau? 4u.gif
Atsakyti
Sijonukas tikrai labai smagus,merginos,sakyciau vienas is vykusiu jcrew pirkiniu,duodu 10 balu,is pradziu maniau,kad didesnio reikia,bet tikrai panesiojus supratau,kad nenoriu didesnio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 19, 19:54)
Jos toks darbas. Geras darbas. Noreciau tokio. biggrin.gif

Tai jau tikrai smile.gif Pažiūrėjus į Peonės nuotraukas atrodo wow bigsmile.gif wub.gif Bet tada įsižiūrėjus į kiekvieną daiktą atskirai nieko nebenoriu ir taip apsirengus išeiti irgi nenorėčiau smile.gif Tie akiniai gyvai iš viso tragiški, matavausi parduotuvėj. Tik už vardą šitokia kaina.
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2014 02 19, 23:49)
Matavausi sias Jcrew parduotuveje, tikrai smagios ir minkstos, kiek galima susidaryti nuomone tik pasimatavus smile.gif

Ačiū už komentarą 4u.gif Neapsisprendžiu ar imt man jas.. Didysis pirštas pas mane dažniausiai būna spaudžiamas iš viršaus, tai bijau ar nespaus labai, nes tas palakavimas prekyje atrodo standokai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2014 02 20, 00:34)
Sijonukas tikrai labai smagus,merginos,sakyciau vienas is vykusiu jcrew pirkiniu,duodu 10 balu,is pradziu maniau,kad didesnio reikia,bet tikrai panesiojus supratau,kad nenoriu didesnio thumbup.gif

Aš buvau parsisiuntus 6 dydį, bet man tikrai norėjosi didesnio. O sijonukas taip patiko. Negi dabar laukt iki 03.04. verysad.gif
Atsakyti
Gyte66, labai dailiai atrodo suknele wub.gif Manau, koks ryskesnis plonas dirzelis, o galbut ir ryskesnes pedkelnes tikrai pagyvintu ja mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2014 02 19, 22:10)
Kad jau visos savo grožius rodotės, įmetu ir aš vieną gautą suknelę, apie kurią lyg ir nebuvo atsiliepimų, gal kuriai pravers.

Puikiai atrodo suknelė. Tos kišenėlės tokio cinkelio priduoda. wub.gif Tik kodėl negalėtų būti bent 3/4 rankovėmis, nnes dabar švarkelis ar megztukas būtinas prie jos. ax.gif Gal galėtumėte nuorodą ir matmenis 2 dydžio parašyti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 20 vasario 2014 - 09:06
melynake28, Gyte66, labai grazu wub.gif

Merginos, gavau vakar Factory Addie studded loafers.. Nu neapsakomo grozio.. wub.gif Turbut tokio grozio dar mano spintoj nebuvo cool.gif Nuotraukoje kazkaip ne taip jie atrodo- o realiai- fantastiski- tie blizgiai ant verstos odos klijuoti taip subtiliai blizga, kad nesuprasi is kur net tas zybsejimas.. Nu labai patenkinta (dar uz tokia beprotiska kaina pagavo doh.gif ) ir tikrai labai rekomenduoju kam reikia puosnesniu- pasekti juos ir isigyti. Vakarop realias foto ikelsiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 20 vasario 2014 - 09:09

ramus , jaukus ir minkstutis derinukas smile.gif Grazu 4u.gif

QUOTE(Citrinukė @ 2014 02 19, 22:09)
Mėlynake28, toks vaizdas, kad save matau  biggrin.gif  Turiu ir golfuką tokį ir sijonuką  thumbup.gif Gerai, kad dirbam ne kartu  biggrin.gif

O isivaizduok, jei mes visos, cia sedincios, dirbtume kokioj didelej imonej, tai ir uniformu nereiketu, visos butume taip pat apsirengusios is j.crew biggrin.gif tongue.gif

QUOTE(Gyte66 @ 2014 02 19, 22:43)
Lauryna, tai iš esmės patiko švarkiukas ar nelabai? Laaabai smalsu, nes aš irgi jo laukiu  bigsmile.gif  Aš apdairiai pasiėmiau Tall su 1,72 cm, nes jau ant manekenės matėsi, kad liemens linija aukštai. Bet jei sakot, kad dydį atitinka, tai jaučiu man bus per didelis 4 Tall (viską dėviu 2 Regular) verysad.gif

O ko Tu sugalvojai imti 4Tall, nebuvo 2Tall g.gif
Musu apimtys, kiek atsimenu labai panasios, tai as 4 d. nieko neturiu ax.gif

QUOTE(Gyte66 @ 2014 02 19, 23:10)

Kad jau visos savo grožius rodotės, įmetu ir aš vieną gautą suknelę, apie kurią lyg ir nebuvo atsiliepimų, gal kuriai pravers. Pocket dress in strech wool. Labai smagi, tas strech labai juntamas, nelamdi, žodžiu, labai tinkamas variantas kasdienai į biurą. Liemens linija su 1,72 vos vos aukštokai, bet ne taip blogai kaip kitų suknių. Čia dydis 2 (tikslių matmenų dabar savo nežinau, bet įprastai viską 2 dydžio dėviu)

Lyg nykokai foto atrodo, gal kokio diržiuko reikėtų   g.gif

Daili oficiali suknyte smile.gif Manau , labai ispudingai ta pilka ziuretusi su raudonais bateliais ir raudonu dirziuku wub.gif

QUOTE(Faustina2000 @ 2014 02 19, 23:32)
Dideja, as situ velvetuku irgi du dydzius gavau. Savo iprasta ir emiau dydziu didesnius. Man irgi abeji atrodo panasiai smile.gif Kol kas pasilikau abejus, dabar nenesiosiu, o iki pavasario nuspresiu ka pasilikt sau, o gal ir abejus, nes spalva labai patiko  wub.gif As esu ramiu spalvu myletoja, bet siu spalva labai grazi  wub.gif Man pirma karta taip, kad du dydziai ir negaliu pasakyt, kad kazkuris labai mazas, o kazkuris didelis. Abu skiriasi, mano nuomone, gal puse dydzio.

Spalva isties labai zavi wub.gif Prie jos apsivilkus kazka juodo, atsiskleidzia visame grazume biggrin.gif Arba siaip kokia ramia spalva (su sviesiu pilku kasmyro golfu vakar dar bandziau), na grazu, tikrai smile.gif
Papildyta:
Merginos, aciu labai visoms uz nuomones del mano velvetu dydzio 4u.gif

Nepatikesit, matavausi gal 10 kartu ir vistiek nezinau kuriuos pasilikti doh.gif

Db atrodo, kad su 28 T jauciuosi laisviau, komfortiskiau, tiesiog nejauciu, kad jie ant manes ax.gif
27T, jau jauciu, kad as su kelnemis, bet jei tempsis....ech ax.gif

Jei buciau gavusi viena kazkuri dydi, buciau nesiojusi ir nesukusi galvos, o db va tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 20 vasario 2014 - 10:08
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 02 20, 10:08)
Merginos, gavau vakar Factory Addie studded loafers.. Nu neapsakomo grozio..  wub.gif 

Tik ydomu kaip tos akutės laikysis ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 02 20, 10:11)
Spalva isties labai zavi wub.gif Prie jos apsivilkus kazka juodo, atsiskleidzia visame grazume biggrin.gif

as dabar kaip tik ir sedziu darbe su jais ir su juodu charlie merinuku bei juodais riding boots vat tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image

kaip man reikia tokio sijonuko doh.gif
koki d. gaudyti su 75-93?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1JULIANA6: 20 vasario 2014 - 11:58