QUOTE(melynake28 @ 2014 02 19, 21:49)
Imetu siandienini darbini(golfiukas jcrew kasmyrinis,sijonukas irgi jcrew):
ramus , jaukus ir minkstutis derinukas

Grazu
QUOTE(Citrinukė @ 2014 02 19, 22:09)
Mėlynake28, toks vaizdas, kad save matau

Turiu ir golfuką tokį ir sijonuką
Gerai, kad dirbam ne kartu
O isivaizduok, jei mes visos, cia sedincios, dirbtume kokioj didelej imonej, tai ir uniformu nereiketu, visos butume taip pat apsirengusios is j.crew
QUOTE(Gyte66 @ 2014 02 19, 22:43)
Lauryna, tai iš esmės patiko švarkiukas ar nelabai? Laaabai smalsu, nes aš irgi jo laukiu

Aš apdairiai pasiėmiau Tall su 1,72 cm, nes jau ant manekenės matėsi, kad liemens linija aukštai. Bet jei sakot, kad dydį atitinka, tai jaučiu man bus per didelis 4 Tall (viską dėviu 2 Regular)
O ko Tu sugalvojai imti 4Tall, nebuvo 2Tall
Musu apimtys, kiek atsimenu labai panasios, tai as 4 d. nieko neturiu
QUOTE(Gyte66 @ 2014 02 19, 23:10)
Kad jau visos savo grožius rodotės, įmetu ir aš vieną gautą suknelę, apie kurią lyg ir nebuvo atsiliepimų, gal kuriai pravers.
Pocket dress in strech wool. Labai smagi, tas strech labai juntamas, nelamdi, žodžiu, labai tinkamas variantas kasdienai į biurą. Liemens linija su 1,72 vos vos aukštokai, bet ne taip blogai kaip kitų suknių. Čia dydis 2 (tikslių matmenų dabar savo nežinau, bet įprastai viską 2 dydžio dėviu)
Lyg nykokai foto atrodo, gal kokio diržiuko reikėtų
Daili oficiali suknyte

Manau , labai ispudingai ta pilka ziuretusi su raudonais bateliais ir raudonu dirziuku
QUOTE(Faustina2000 @ 2014 02 19, 23:32)
Dideja, as situ velvetuku irgi du dydzius gavau. Savo iprasta ir emiau dydziu didesnius. Man irgi abeji atrodo panasiai

Kol kas pasilikau abejus, dabar nenesiosiu, o iki pavasario nuspresiu ka pasilikt sau, o gal ir abejus,
nes spalva labai patiko 
As esu ramiu spalvu myletoja, bet siu spalva labai grazi

Man pirma karta taip, kad du dydziai ir negaliu pasakyt, kad kazkuris labai mazas, o kazkuris didelis. Abu skiriasi, mano nuomone, gal puse dydzio.
Spalva isties labai zavi

Prie jos apsivilkus kazka juodo, atsiskleidzia visame grazume

Arba siaip kokia ramia spalva (su sviesiu pilku kasmyro golfu vakar dar bandziau), na grazu, tikrai
Papildyta:
Merginos, aciu labai visoms uz nuomones del mano velvetu dydzio
Nepatikesit, matavausi gal 10 kartu ir vistiek nezinau kuriuos pasilikti
Db atrodo, kad su 28 T jauciuosi laisviau, komfortiskiau, tiesiog nejauciu, kad jie ant manes
27T, jau jauciu, kad as su kelnemis, bet jei tempsis....ech
Jei buciau gavusi viena kazkuri dydi, buciau nesiojusi ir nesukusi galvos, o db va