QUOTE(Karusia @ 2014 04 28, 23:04)
panašiai ir būdavo iki tam tikro laiko - kaip gaila, kad sukarpei geriausius savo džinsus, dabar teks tik kokį skudurėlį pirkti, nes nebeturėsiu naujiems pinigėlių. Kaip gaila, kad nudraskei tapetus, nebegalėsi draugės atsivesti į namus". manai veikia? nei velnio. Prieš dvi? tris savaites, apsidžiaugusi, kad pėdkelnės originaliai atrodo prie striukės ir batų - originalus derinys, vakare atnešė su skundu "matai, kaip blogai, kad tokios nepatvarios, suplyšo' - pade didžiulė iškirpta skylė. Ėmėm iš jos santaupų ir ėjom pirkti naujų. pėdkelnių, vietoj norimo žaidimo. Liūdesys ir graužatis. Po savaitės sukarpė palaidinę.
Sunute - aš tiesiog pavargau. Progreso nėra.
Sunute - aš tiesiog pavargau. Progreso nėra.
Tu turi teisę pavargti, bet nuleisti rankų - ne

O drabužėlius tu jai perki ar abi renkat? Nes gal čia toks tylus protestas? Gal jai nepatinka tie "geriausi džinsai" ir "išeiginė maikelė"? Sprendžiant iš mano 5metės su kuria reikia derėtis dėl aprangos ir mano išrinktiems variantams turiu atlikti "disertacijos darbą" ir pateisinti kodėl būtent tais rūbais reikia šiandien apsirengt

Nžn, pabandyk kaip nors į ją įsijausti, gal po truputuką pamatysi ką ji mato, ir pajusi ką ji jaučia kai taip elgiasi, ir ką ji tuo elgesiu nori pasakyti.
Nes man panašu į protestą ir bandymą vadovauti tau (aš - bosas), darau ką noriu. Pažiūrėk kelias laidas superauklės gal ten pamatysi vaikuose tai ką daro ir kaip elgiasi tavo dukružė ir gal metodai taikomi ten padės ir tau?