Kaip šios dienos Eneagramos seminaras?
QUOTE(ninkute @ 2014 02 19, 20:20)
Man patiko, tačiau suma už keturių dienų seminarą man dabar per didelė. Renkuosi variantą pati skaityti, domėtis.
Kaip supratau pažymėjimai bus. Įdomu kada bus galima atsispausdinti.
QUOTE(riešutasgilė @ 2014 02 19, 22:44)
Man patiko, tačiau suma už keturių dienų seminarą man dabar per didelė. Renkuosi variantą pati skaityti, domėtis.

QUOTE(ninkute @ 2014 02 19, 23:25)
Kaip supratau pažymėjimai bus. Įdomu kada bus galima atsispausdinti.
O kur jie bus? Aš niekur neradau jokios užuominos

Labukas, kas paprotins kur gauti tekstą trečiokų diktantui
, kur pasižiūrėti pernykštį diktantą?Gal kas nors galit padėt

QUOTE(ninkute @ 2014 02 19, 21:20)
Man taip pat labai patiko

QUOTE(ninkute @ 2014 02 19, 21:20)
Tai tik įžanga. Daugiau reklama, sakyčiau. Tikėjausi daugiau informacijos.
Sveikos mergaitės, aš gal visiškai žiopla, bet pas mus pašte, tik nebežinau kokiame buvo apie vertinimą pamokoje įvairių būdų ir metodų. Nu aš jų neberandu. Kur Dingo?
Atsiprašau, mergaitės, jau radau antrame pašte, bet kai anksčiau žiūrėjau ten tikrai nebebuvo, arba aš jau senstu.....

Mergaitės, žinau, kad jūs esate gudrios ir tikrai man padėsite
. Tvarkau pateiktį - konkursą, kurį esu radusi jūsų kažkurios siųstą į paštą. Dalis klausimų numerių nesimato klausimų lauke ir nenueinu į klausimus ir atsakymus. Ant klausimų lauko numeriukus susidėjau, bet nežinau, kaip nusiųsti tuo numeriuku (jį paspaudus) į reikiamą pateiktį (reikiamą klausimą ir toliau atsakymą). Ką reikia kur paspausti, pažymėti ir pan.
? Helppppp!
P.S. O gal kuri turite pasitaisiusi Lamur atsiųstą konkursą pavadinimu "Pramoginis žaidimas"? Ten kažkodėl nesimato gamtos klausimų
...

P.S. O gal kuri turite pasitaisiusi Lamur atsiųstą konkursą pavadinimu "Pramoginis žaidimas"? Ten kažkodėl nesimato gamtos klausimų

QUOTE(smilga1972 @ 2014 02 20, 17:13)
Mergaitės, žinau, kad jūs esate gudrios ir tikrai man padėsite
. Tvarkau pateiktį - konkursą, kurį esu radusi jūsų kažkurios siųstą į paštą. Dalis klausimų numerių nesimato klausimų lauke ir nenueinu į klausimus ir atsakymus. Ant klausimų lauko numeriukus susidėjau, bet nežinau, kaip nusiųsti tuo numeriuku (jį paspaudus) į reikiamą pateiktį (reikiamą klausimą ir toliau atsakymą). Ką reikia kur paspausti, pažymėti ir pan.
? Helppppp!

Paspausk pele numeriuką, tada kita pelės puse spustelėk, atsivers visas stulpelis: kopijuoti, įklijuoti ir t.t. žemiau bus gaublys su žodžiu hyperlink arba hiper saitas. Jį spausk ir jau tada pasirinksi, kur tu nori, kad tavo numeriukas tave nukeltų. Jei toj pačioj pateiktyje, tai spaudi place in this document ir nurodai į kurią skaidrę šoki. Tik jau būk tą skaidrę, į kurią nori eit, sukūrus. O iš jos vėl darai hipersaitą į kitą norimą skaidrę.
SĖKMĖS