Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

mergiotės, ar Magnus kas nors auginot? Kokio aukščio jie buvo? Vienur randu, kad determinantiniai, kitur - kad aukštaūgiai. Kaži, kiek tas determinantinis.. gal 1.8 m sieks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 vasario 2014 - 16:28
atleiskit, kad gal ne i tema... bet labai renkuosi siltnami.
nusiziurejau sita http://www.meistroko...1...mp;d=&klb=1
net nezinau, ar teisingas pasirinkimas. nesu turejusi siltnamio, tai pirmoji darzininkyste jame.
labiau klausimus kelia ta laitymo sistema blush2.gif . nelabai apie jas ka ismanau. ar verta? ar tikrai jau taip apie laistyma tenka pamirst? visai patogu butu. bet nesitiki, kad jau teip gerai ten viskas.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 19, 14:17)
iki 120C atlaiko, tik klausimas kaip dėl skaidrumo. Paprastai plastikai prie labai karštos temperatūros tampa matiniai.
žalio muilo tirpalu  biggrin.gif Minkštą daiktą ant langų nubraukėjo su teleskopiniu kotu uždedu ir pirmyn  bigsmile.gif

Nu jo, su tais karštais garais tada geriau neprasidėt...užteks žalio muilo su teleskopiniu šepečiu biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 02 19, 15:09)
Ale ten dar velnių gavau. Išgirdau, kaip moteriškė skundžiasi, kad pilnas šiltnamis baltasparnių, o kokis tai diedulis jai aiškina, kad reikia vandens-pieno-jodo tirpalu purkšt ir dings tie baltasparniai. Nu tiek intensyviai pasakojo, kad patraukė mane už liežuvio pasakyt, kad čia nuo ligų, ir tai profilaktiškai.. Kaip supyko diedulis.. didžiai įsižeidęs liepė man nešnekėt nesąmonių, nes nieko nesuprantu. Jis sodininkų žurnale skaitė, ten visa teisybė parašyta.

nu negalėjai patylėt, senam žmogui tokie žurnalai kaip biblija, o tu piemene čia tauzyji niekus lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(audine68 @ 2014 02 19, 15:12)
Tvarka tokia aprašau: pavadinimas, kieno sėklos, pirmosios kilpelės, kiek sudygo šiai dienai arba galutinis išlindimas (savaitė po sėjos).

Nu labai skrupulingi užrašai thumbup.gif aš tai tik datą užsirašau kada sėju, kiek pasėju tos veislės sėklyčių ir tada žiūriu, koks daigumas. Data reikalinga dėl orientacijos, kada pikiuot.

QUOTE(*Aukse* @ 2014 02 19, 15:20)
As siandien irgi seklu parduotuvej buvau. Neemiau nichnieko. Ganaaa!! doh.gif  ten kartu ir gyvunu prekes pardavineja, tai nupirkau palepinti savo suniui sio bei to ir pelargoniju daigeliu  wub.gif

Tai gal žalioj stotelėj jau palergonijų daigelių yra?

QUOTE(saintlina @ 2014 02 19, 15:30)
Stebuklas buteliuke, ne kitaip  biggrin.gif

Ale vis smagiau, kai pagalvoji, kad tokio aparato dėka stebuklus gali daryti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 19 vasario 2014 - 16:54
Nea, cia toje Egzotikoje Alytaus, kur seklos ir gyvunu prekes ( ne padangos biggrin.gif ). Yra ir petuniju daigeliu visokiu spalvu. 4u.gif Pelargonijos po 2.30 uz daigeli grazuuuu 4u.gif
Atsakyti
Dar nugalvojau, kad su tuo zaliuoju muilu bus labai gerai mano 5-litriu ziedus issiplaut, nes siemet irgi juose sodinsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 02 19, 16:57)
Nea, cia toje Egzotikoje Alytaus, kur seklos ir gyvunu prekes ( ne padangos  biggrin.gif  ).

aš tai reklamos auka - vos pamatau pavadinimą Egzotika, tuoj pat mintyse išgirstu 'laikas keisti ratus' biggrin.gif biggrin.gif

tiek laiko sėdėjau ramiai, nes buvo aišku, ką po kiek sodinsiu ir kad viskas tilps. Per paskutines kelias dienas staiga patapo aišku, kad ne taip viskas paprasta blink.gif O tik keturis papildomus hibridus įsigijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 02 19, 18:08)
O tik keturis papildomus hibridus įsigijau  doh.gif

Tai jei mažai galiu pagelbėt user posted imagesu
Toro F1
Tornado F1
Cetia F1
Orkado H
Carmello H
Uragan H
Tourist H

Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2014 02 19, 18:07)
Tai jei mažai galiu pagelbėt user posted imagesu

blink.gif blink.gif nieko nematau, nieko negirdžiu....
Nors Cetia jau gundo.. doh.gif Bet gal geriau Jūs auginkit ir vasarą papasakosit, kaip jie augo, ar skanūs buvo, ar su kaimynais nesibarė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 vasario 2014 - 18:22
[quote=saintlina,2014 02 19, 15:09]
o man pomidorų vis maža.. Nuvažiavau Bolzano, tai būtinai dar ir Admiro pasiėmiau (nors iki tos minutės visiškai man jo nereikėjo). Dar tuo pačiu kažkokį preparatą Baikal pasiėmiau.. pripiešta visokių medalių, dar pardavėja gražiai pakalbėjo - negi paliksi lentynoj?

O instrukcija del Baikal preaparato dave? Man jis nepatinka,tik del to,kad labai jau atsakingai reikia ji paruosti.Beje Rusijoj Baikal kainuoja 1L-apie 30lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linagele: 19 vasario 2014 - 19:02
QUOTE(linagele @ 2014 02 19, 18:53)
O instrukcija del Baikal preaparato dave? Man jis nepatinka,tik del to,kad labai jau atsakingai reikia ji paruosti.

aišku, kad ne smile.gif Dozavimas tik ant buteliuko nupaišytas. Neatrodo labai sudėtingai unsure.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar auginot kuri hibridą Giulietta???? Užėjau šunėkui pašarų pirkt į vet vaistinę, o ten dideliausias Sėkluvos stendas doh.gif biggrin.gif Kad labai jau derlingi tai parašyta, o apie skonį tai nieko g.gif Kas bandėt su jais draugaut?
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 02 19, 19:06)
Mergaitės, ar auginot kuri hibridą Giulietta????

daug kas augino smile.gif Man tai labai patiko, ypač konservavimui.
Atsakyti