mergiotės, ar Magnus kas nors auginot? Kokio aukščio jie buvo? Vienur randu, kad determinantiniai, kitur - kad aukštaūgiai. Kaži, kiek tas determinantinis.. gal 1.8 m sieks?
atleiskit, kad gal ne i tema... bet labai renkuosi siltnami.
nusiziurejau sita http://www.meistroko...1...mp;d=&klb=1
net nezinau, ar teisingas pasirinkimas. nesu turejusi siltnamio, tai pirmoji darzininkyste jame.
labiau klausimus kelia ta laitymo sistema
. nelabai apie jas ka ismanau. ar verta? ar tikrai jau taip apie laistyma tenka pamirst? visai patogu butu. bet nesitiki, kad jau teip gerai ten viskas.
nusiziurejau sita http://www.meistroko...1...mp;d=&klb=1
net nezinau, ar teisingas pasirinkimas. nesu turejusi siltnamio, tai pirmoji darzininkyste jame.
labiau klausimus kelia ta laitymo sistema

QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 19, 14:17)
iki 120C atlaiko, tik klausimas kaip dėl skaidrumo. Paprastai plastikai prie labai karštos temperatūros tampa matiniai.
žalio muilo tirpalu
Minkštą daiktą ant langų nubraukėjo su teleskopiniu kotu uždedu ir pirmyn 
žalio muilo tirpalu

Nu jo, su tais karštais garais tada geriau neprasidėt...užteks žalio muilo su teleskopiniu šepečiu

QUOTE(saintlina @ 2014 02 19, 15:09)
Ale ten dar velnių gavau. Išgirdau, kaip moteriškė skundžiasi, kad pilnas šiltnamis baltasparnių, o kokis tai diedulis jai aiškina, kad reikia vandens-pieno-jodo tirpalu purkšt ir dings tie baltasparniai. Nu tiek intensyviai pasakojo, kad patraukė mane už liežuvio pasakyt, kad čia nuo ligų, ir tai profilaktiškai.. Kaip supyko diedulis.. didžiai įsižeidęs liepė man nešnekėt nesąmonių, nes nieko nesuprantu. Jis sodininkų žurnale skaitė, ten visa teisybė parašyta.
nu negalėjai patylėt, senam žmogui tokie žurnalai kaip biblija, o tu piemene čia tauzyji niekus

QUOTE(audine68 @ 2014 02 19, 15:12)
Tvarka tokia aprašau: pavadinimas, kieno sėklos, pirmosios kilpelės, kiek sudygo šiai dienai arba galutinis išlindimas (savaitė po sėjos).
Nu labai skrupulingi užrašai

QUOTE(*Aukse* @ 2014 02 19, 15:20)
As siandien irgi seklu parduotuvej buvau. Neemiau nichnieko. Ganaaa!!
ten kartu ir gyvunu prekes pardavineja, tai nupirkau palepinti savo suniui sio bei to ir pelargoniju daigeliu 

Tai gal žalioj stotelėj jau palergonijų daigelių yra?
QUOTE(saintlina @ 2014 02 19, 15:30)
Ale vis smagiau, kai pagalvoji, kad tokio aparato dėka stebuklus gali daryti

Nea, cia toje Egzotikoje Alytaus, kur seklos ir gyvunu prekes ( ne padangos
). Yra ir petuniju daigeliu visokiu spalvu.
Pelargonijos po 2.30 uz daigeli grazuuuu

Dar nugalvojau, kad su tuo zaliuoju muilu bus labai gerai mano 5-litriu ziedus issiplaut, nes siemet irgi juose sodinsiu

QUOTE(*Aukse* @ 2014 02 19, 16:57)
aš tai reklamos auka - vos pamatau pavadinimą Egzotika, tuoj pat mintyse išgirstu 'laikas keisti ratus'

tiek laiko sėdėjau ramiai, nes buvo aišku, ką po kiek sodinsiu ir kad viskas tilps. Per paskutines kelias dienas staiga patapo aišku, kad ne taip viskas paprasta

QUOTE(RZK @ 2014 02 19, 18:07)

Nors Cetia jau gundo..

[quote=saintlina,2014 02 19, 15:09]
o man pomidorų vis maža.. Nuvažiavau Bolzano, tai būtinai dar ir Admiro pasiėmiau (nors iki tos minutės visiškai man jo nereikėjo). Dar tuo pačiu kažkokį preparatą Baikal pasiėmiau.. pripiešta visokių medalių, dar pardavėja gražiai pakalbėjo - negi paliksi lentynoj?
O instrukcija del Baikal preaparato dave? Man jis nepatinka,tik del to,kad labai jau atsakingai reikia ji paruosti.Beje Rusijoj Baikal kainuoja 1L-apie 30lt.
o man pomidorų vis maža.. Nuvažiavau Bolzano, tai būtinai dar ir Admiro pasiėmiau (nors iki tos minutės visiškai man jo nereikėjo). Dar tuo pačiu kažkokį preparatą Baikal pasiėmiau.. pripiešta visokių medalių, dar pardavėja gražiai pakalbėjo - negi paliksi lentynoj?
O instrukcija del Baikal preaparato dave? Man jis nepatinka,tik del to,kad labai jau atsakingai reikia ji paruosti.Beje Rusijoj Baikal kainuoja 1L-apie 30lt.
QUOTE(linagele @ 2014 02 19, 18:53)
O instrukcija del Baikal preaparato dave? Man jis nepatinka,tik del to,kad labai jau atsakingai reikia ji paruosti.
aišku, kad ne

QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 02 19, 19:06)
Mergaitės, ar auginot kuri hibridą Giulietta????
daug kas augino