Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

O kas auginote Giulietta ir Colibri: ar jie panašūs? g.gif Pernai auginau Colibri, šiemet galvoju Giulietta auginti ax.gif Colibris tai labai derlingas buvo, bet skonio tai man jis šeip sau.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 02 19, 20:34)
Taigi pati rasei, kad dydis skyriasi wink.gif... be to dziujeta sausesne buvo, o dartanjanas valgymui skanesnis, sultingesnis....pas mane dydis vos ne dvygubai skyresi....

šiek tiek skyrėsi, bet pas mane tikrai ne dvigubai..
Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2014 02 19, 20:36)
O kas auginote Giulietta ir Colibri: ar jie panašūs?  g.gif Pernai auginau Colibri, šiemet galvoju Giulietta auginti  ax.gif Colibris tai labai derlingas buvo, bet skonio tai man jis šeip sau.

va tarp šitų skirtumas tikrai akivaizdus. Giulietta man gerokai skanesnė. Ir derlingesnė. Ir forma konservavimui patogesnė. Ir 'mėsingesnė'.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 02 19, 20:40)
va tarp šitų skirtumas tikrai akivaizdus. Giulietta man gerokai skanesnė. Ir derlingesnė. Ir forma konservavimui patogesnė. Ir 'mėsingesnė'.

O tai tada ramia širdim auginsiu Džiuljetą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2014 02 19, 18:07)
Tornado F1
Orkado H
Uragan H

Ar nebus šitie labai panašus savo skoninėm ir kt savybėm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo2: 19 vasario 2014 - 20:58
QUOTE(saintlina @ 2014 02 19, 20:40)
šiek tiek skyrėsi, bet pas mane tikrai ne dvigubai..
Papildyta:

Rankose turėjau Colibri, bet išsprūdo ir nupirkau Giulietta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2014 02 19, 16:52)
Tai gal žalioj stotelėj jau palergonijų daigelių yra?

Yra ir pelargonijų daigelių, buvau šiandien žemės mišinio biohumuso pagrindu pirkt ten (pomidorams ir paprikoms), labai gera kaina (aš pernai į tą žemę pikiavau, patiko). Bėgau kuo toliau nuo pomidorų stendo, kad ko neužsimanyt netyčia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 19 vasario 2014 - 21:09
Labas vakaras visoms, nu va ir aš uzsisakiau sėklų iš mydobro.com gausiu ant savaitgalio laukiu nesulaukiu išbandysiu naujas veisles pomidorų ir agurkų.
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 02 19, 21:36)
O kas auginote Giulietta ir Colibri: ar jie panašūs?  g.gif Pernai auginau Colibri, šiemet galvoju Giulietta auginti  ax.gif Colibris tai labai derlingas buvo, bet skonio tai man jis šeip sau.

Colibri,as pernai auginau nepatiko,jis man nebuvo labai derlingas pomidoras ,man neskanus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(svente22 @ 2014 02 19, 21:23)
,man neskanus  schmoll.gif

kas neskanaus(tiksliau jei galit)?
Atsakyti
QUOTE(uogauogele @ 2014 02 19, 16:38)
atleiskit, kad gal ne i tema...  bet labai renkuosi siltnami.
nusiziurejau sita http://www.meistroko...1...mp;d=&klb=1
net nezinau, ar teisingas pasirinkimas. nesu turejusi siltnamio, tai pirmoji darzininkyste jame.
labiau klausimus kelia ta laitymo sistema blush2.gif . nelabai apie jas ka ismanau. ar verta? ar tikrai jau taip apie laistyma tenka pamirst? visai patogu butu. bet nesitiki, kad jau teip gerai ten viskas.

jūsiškė nuoroda nieko konkretaus neatveria - pagrindinį psl atidaro;

Laistymo sistemų yra įvairių, neaišku, apie kurią klausiat unsure.gif

Aha, tema ne ta. Šiltnamių temoj užklauskit arba atidžiau ją panagrinėkit. Atsakymus tikrai turėtumėt rast 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 19 vasario 2014 - 21:51
QUOTE(solo2 @ 2014 02 19, 22:35)
kas neskanaus(tiksliau jei galit)?

Man labiau jisai vakavimui tinkamas pasirodė kieti tvirti nuskinti ilgai laikėsi pas mane dezese nepuvo,yra skanesniu užaugo nemažas žiedines kekes mezge kas tris lapus.Tai šiemet neauginsiu jo.
Atsakyti
Jei kas auginot brandywine geltonus, papasakokit apie ji placiau 4u.gif
Atsakyti