QUOTE(sena pažįstama @ 2014 02 19, 11:17)
Korcula, o kaip kito tas Neupogen skyrimas? Ar cia nuo chemijos karto daznumas priklauso? Sakykim, tevukui po pirmo karto skyre tik viena Neupogen, po antros-3 Neupogen, po trecios-..? Ar sprendzia kiekviena karta atskirai?
Jau ryte tiek supanikavau, kad viena laime, jog tema uzdaryta buvo

Buciau isterikavusi cia

Nugriuvo tevas nakti eidamas rukyti(ka ten eidamas-sliauzdamas, jau ieskom pirkti basono, nes nepasikelia)

Prisigalvojau visko

Net galvojau, gal kraujas blogas, gal Neupogeno 3 kartu neuzteko, gal ir jam reikejo 5-7?

O paskui pamatuojam temperatura-39

Aisku, kodel nugriuvo, kodel silpna.
Klausimas mergaitems, kurios susiduret: kiek laiko paprastai temperaturavot? Ar geret antibus? Ar nukele kita chemija toliau ar dare nustatytu grafiku? Tevui trecia chemija kita ketvirtadieni, o jis nei gyvas, nei mires, dar ir su temperatura
Ir paskutinis klausimas, gal netaktiskas, gal nekuklus, bet man labai svarbus, nes butent atsakymas i ji pades viska sustatyti i vietas

:kai blogai jautetes po chemijos, kai nepasikelet, kai vemet ir blogavot, ar nebuvo jums minciu, jog cia paskutinioji?

Kaip sakiau, tevo gimine nori nutraukti chemija, ikalbineja teva, sako, pasiziurekit, negyvenimas cia, cia zmogaus kancia, nuodijimas... O as laikausi savo, sakau, visos ta praejo moterys is temos, visos kol kas gyvos, jei ir ne iki galo sveikos

Pasakykit, kad as teisi
Laba diena, ikišiu ir aš savo trigrašį. Nors anksčiau buvau uzsiminusi, bet dar kartą pasakysiu savo nuomonę dėl Jūsų giminių. Aš Jus labai suprantu, kadangi esu turėjusi panašios patirties-slaugiau sunkiai sergantį tėtį, ne onkologine liga, bet esmė panaši. Dauguma man liepdavo palikti tėvą ramybėje, nekankinti ir t.t. Tada iš tiesų jausdavausi nesmagiai, nes tėtis pats negalėjo apsispręsti, ar gydytis-jis buvo neadekvatus po buvusio insulto...atsakomybė kaip ir tekdavo man. O Jūsų atveju nuoširdžiai patariu siųsti tuos gimines kuo toliau ir negadinti sau nervų. Juk Jūsų tėvelis sąmoningas ir PATS gali nuspręsti, ar gydytis. Ir jei pats žmogus sutinka, daktarai imasi gydyti, tai niekas neturi teisės slopinti vilties, kam svarstyti tokius klausimus? Jei tėtis poasakys-viskas, daugiau nebegaliu, ar gydytojai nieko neskirs, tada nieko nepadarysi, o dabar-stiprybės Jums ir sveikatos. Reikia padaryti viską, kas įmanoma.
Dėl savęs galiu trumpai pasakyti. Man kruties vėžys, beveik nepasiduodantis gydymui, prognozės, kiek suprantu, nekokios... Atlaikiau 8 chemijas, vienas lengviau, kitas sunkiau. Būna taip sunku, kad negali pasijudinti, buvau kartą net nualpusi, o po vieno vaisto tokie beprotiški kaulų skausmai atsirado, kad, atrode, neištversiu...šaltas prakaitas pylė nuo skausmo, bet mintyse sau kartojau-aš privalau tęsti, tai mano šansas išgyventi, tegul ir nedidelis, bet niekada negali žinoti...Ir tikrai nenorėčiau iš artimųjų išgirsti-gal tu nesikankink, nutrauk tas chemijas, pagyvenk lengviau tą likusį laiką...
Dėl Neupogeno, man įvairiai būna, reikia ne vienodai kiekvieną kartą.
Jei tėtis blogai jausis arba kraujo rodikliai nespės atsistatyti, nepergyvenkit. Jei reikės, chemiją nukels vėlesniam laikui, kai atsistatys organizmas.
Atsiprašau, kad aš čia taip išsiplečiau, tik norėjau pasakyti, ką galvoju. Laikykitės.
Papildyta:
QUOTE(willow @ 2014 02 19, 11:06)
Ačiū, safyre, jau ruošiaus atidarinėti naująją temą. Grįžau iš VOUI poliklinikos - turėjau priduoti kraują krešumui.... Dviejose vietose iškniso venas, - NEBĖGA! Nuvarė į dienos stacionarą, ten sesutė paėmė iš trečios vietos..... Uj
Šiandien einu dėl DLV... Iš kur man paims 300ml kraujo????
Safyre, neteisingai kažkas informavo, jg PO švitinimo reikia gurkšnoti šaltalankio aliejų - reikia keletą min PRIEŠ išgerti apie šaukštelį š.a. , kad nesudeginti stemplės. Ir dar : 1,5,6,7 nuorodos neveikia...
Gal galėtumėt parašyti, kaip reikalai su DLV? Man labai įdomu, nes ir man pradėjo knibždėti mintis apie tai...tik nieko nežinau. Galvoju pakalbėti apie tai su savo gydytoja, bet norėtųsi žinoti nors kažką, nuo ko pradėti

Kiek supratau, jie reaguoja neigiamai? Bet vis dėlto pavyko įtikinti, jei važiuosite priduoti kraujo? Ką jie dabar sako?