Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 45, Viltis šalia

QUOTE(willow @ 2014 03 18, 22:12)
Draugužės , dubasinkim tą žnyplių kaip tik įmanoma.

Sėkmės, būtų gerai , kad pasidalintumėt patirtimi.

Kol kas patirties dar nedaug įgijau, paėmė kraują imunologiniam tyrimui, tirs imuninės sistemos kokius tai parametrus ir nuspręs ar iš vis man verta taikyti DLV. Paklausiau prognozių, tai nieko naujo nesužinojau.
Dukra man sakė, tu žiūrėk, koks bus įspūdis, ar ne per daug komercija kyšo. Nieko aš nesupratau, viskas man atrodo teisinga ir mano labui. Sudėtinga man tarp gydančio daktaro ir Striogos atsirikti, abu atrodo nori man gero, bet ne viskas sutampa. Pas mane antinkstyje lyg adenoma, bet tiksliai nenustatyta. Mano daktaras į tai beveik nekreipia dėmesio, o Strioga mano, kad reikia tirtis pas endokrinologus ir tt, vartoju prednizaloną, Strioga sako jis slopina gydomąjį vaistų poveikį... O dar yra dukra su žentu, jie mane globoja kaip ir daug kas čia forume globoja ir rūpinasi savo tėvais, jie irgi gydytojai, tai nuomonių yra daug, o aš nevisai savarankiška verysad.gif
Šiandien dar pailsėsiu, nesvarstysiu galimų sprendimo variantų
O paskui jau pulsiu dubasint tą nariuotakojį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karme: 19 kovo 2014 - 17:29
QUOTE(Karme @ 2014 03 19, 18:23)
O dar yra dukra su žentu, jie mane globoja kaip ir daug kas čia forume globoja ir rūpinasi savo tėvais, jie irgi gydytojai, tai nuomonių yra daug, o aš nevisai savarankiška  verysad.gif 

O jie onkologai? Kodel klausiu? Mano tevui labai stiprus vienas chirurgas pasake, kad plauciu vezys neisgydomas, kad operacija nereikalinga, kad neverta zmogaus kankinti(ne tevui tiesiogiai, aciu Dievui, pasake, o mums). Pasakiau apie ji onkologui(kuris operavo teva). Tam tik akys ant kaktos uzlipo blink.gif Manes paklause tik tiek, ar tas chirurgas onkologas, o kai atsakiau neigiamai, pridure, jog onkologija laaabai zenkliai pazengusi i prieki, lyginant su tuom, ka jie mokesi medicinos universitete bendrose paskaitose. Kad jie, onkologai, jau nebespeja su naujovemis, kad vienas gydymas kaip pats naujoviskiausias po metu gali buti moraliai pasenes, tad lai chirurgai specializuojasi savo srityse, pjauna ten apendicitus, o veziu sergancius palieka onkologams gydyti, nes butent tie daktarai kasdien susiduria su konkreciais atvejais, pavyzdziais, naujausiais gydymo budais. Ir kaip mes dziaugiames, kad nepaklausem to chirurgo, kuris, beje, rudeni, pamates mano teva, paklause: o jus dar gyvas? lotuliukas.gif

Tad, Karme, as linkiu nepasiduoti vaiku provokacijoms, tikiu, kad jie nori tik gera 4u.gif Bet jei jie ne onkologai, tai ju zinios onkologijoje siekia tik tiek, kiek mokesi bendrose medicinos paskaitose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 19, 18:55)

Tad, Karme, as linkiu nepasiduoti vaiku provokacijoms, tikiu, kad jie nori tik gera 4u.gif Bet jei jie ne onkologai, tai ju zinios onkologijoje siekia tik tiek, kiek mokesi bendrose medicinos paskaitose 4u.gif

Na kaip ten bebūtų, daug geriau, kad vaikai yra, o dar, kad rūpinasi, bet kokią mano paduotą jiems informaciją suvirškina, aptaria su kuo tik įmanoma, surado galimybę man gydytis Klaipėdoj, tai apskritai neįkainojama pagalba. Ras ir dabar kas geriausia, čia aš ant karštųjų pagailėjau savęs anam poste. doh.gif Dukra gal labiau savo specialybėj įsiknisus, o žentas tai plataus profilio ir su vėžiu susiduria, nors ir ne onkologas, aš juo labai tikiu
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2014 03 17, 22:04)
Lelexx, nuoširdžiai užjaučiu. Žinau, kad tai menkai paguos, bet pagalvokit apie tai, kad dabar jūsų mama ten, kur labai gera ir ramu. Linkiu jums stiprybės.

Ačiū labai. Tikrai žodžiai padeda.
Atsakyti
Prašom [risiduoti kurią šiandien mačiau einančią iš Striogos? Juodas paltas, juoda skarutė smile.gif
Atsakyti
parasiau Striogai el. laiska del mamos. nieko neatsake. kaip vyko jusu bendravimas is padziu? ar aptarete kakiek situacija tel. ar is karto taretes del susitikimo? ar kainuoja jo pirmine konsultacija?
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2014 03 20, 16:38)
parasiau Striogai el. laiska del mamos. nieko neatsake. kaip vyko jusu bendravimas is padziu? ar aptarete kakiek situacija tel. ar is karto taretes del susitikimo? ar kainuoja jo pirmine konsultacija?

Aš pirmiausia Striogai paskambinau telefonu ir mes trumpai pakalbėjom apie mano situaciją, tada jis pasakė, kad gal aš galiu atsiųsti savo tyrimus ir tt, o paskui sako geriausia susitikti gyvai, o man atsivežti visus popierukus. Ir paskyrė dieną, kuri buvo sekančią savaitę, vakar. Konsultacija nemokama, jis neprašė pinigų, aš nesiūliau
Nera, matei ne mane, aš buvau ne paltu, o juoda striuke apsirengus, foje sėdėjau su vyru ir mus lengva atpažinti pagal amžių, mes pagyvenę žmonės. Gaila, kad nesusitikom, nors bendrauju su jumis netiesiogiai, norėčiau visas susitikti
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2014 03 20, 16:38)

as ir rasiau laiska man greit atrase.gal per graudu parasiau... blush2.gif Pasake uzsiregistruoti konsutacijai telefonu.as skambinau.bet veliau atsiprasiau ir atsaukiau.Gal visiem neturi laiko atsakyt.geriau skambink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karme @ 2014 03 20, 19:17)
Nera, matei ne mane,  aš buvau ne paltu, o juoda striuke apsirengus, foje sėdėjau su vyru ir mus lengva atpažinti pagal amžių, mes pagyvenę žmonės. Gaila, kad nesusitikom, nors bendrauju su jumis netiesiogiai, norėčiau visas susitikti

O paskui gatvėj dar vieną moteriškę susitikot? Nes mačiau du kartus, vieną kartą pastate, o kitą-gatvėje.
Aš pirmiausia skambinau, tada siunčiau, rašiau, vėliau susitikom.
Atsakyti
Mano mamai žarnyne rado kelis polipus. Darė biopsiją. Pirmadienį bus atsakymas. Jei nustatys, kad žarnyne yra v ląstelių, duos vienos rūšies chemiją. Jei žarnyne nieko neras, chemija bus dviejų rūšių. Kaip supratau, operacijos nedarys, nes polipus nugnybė, o stemplės auglys labai mažas. Ar gali chemija visiškai sunaikinti auglį?
Atsakyti
Mūsų vaistai užstrigo doh.gif Eilinės biurokratinės bėdos doh.gif
Bus topotekanas,temozolamidas ir irinotekanas unsure.gif Gal kas gavot tokią?
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2014 03 21, 11:16)
Mano mamai žarnyne rado kelis polipus. Darė biopsiją. Pirmadienį bus atsakymas. Jei nustatys, kad žarnyne yra v ląstelių, duos vienos rūšies chemiją. Jei žarnyne nieko neras, chemija bus dviejų rūšių. Kaip supratau, operacijos nedarys, nes polipus nugnybė, o stemplės auglys labai mažas. Ar gali chemija visiškai sunaikinti auglį?

taip gali, pvz. man buvo limfmazgių vėžys, tarpuplautyje darinys siekė 7 cm. po chemijos liko iki 1 cm., dar pašvitino ir viskas 4u.gif
Atsakyti